Cautare

205 de rezultate pentru "expotie cristale" (2.75 secunde)
Carmen si Iulia Bere participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Carmen David participa zilele acestea, mai precis inclusiv pana duminica, 4 august, la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
0728-495.346 www.mineralexpo.ro [email protected] Intre 15 si 18 august 2013, Mineral Expo revine in satiunea Mamaia cu cele mai in voga bijuterii din cristale si pietre semipretioase.
Expozitia inregistreaza succes dupa succes in marile orase (Timisoara, Constanta, Baia Mare), unde prezinta cele mai stralucitoare bijuterii din cristale si pietre semipretioase.
Angela Marincea a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "S-au dat bine colierele din chihlimbar baltic cu argint - intre 500 - 600 RON, jaspurile de toate felurile, animalutele din cuarturi de tot felul, aragonitele.
coliere cu rol protector din cristale de cuart, ametist, lemn si roca vulcanica - la 30 RON, bratari care variaza intre 10 - 25 RON, sapunuri bio la 100 de grame - la 10 RON, orgonite sub forma de veioza - la 200 RON", ne-a spus Maria Chirila.
cercei cu surub din argint si cu pietre - intre 20 - 25 RON, bratari din argint si ametist - la 290 RON (cu inel si cercei), cu lapis lazuli - la 340 RON, cu malachit - 180 RON, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat, inele reglabile din argint cu pietre semipretioase, cristale naturale montate in argint, cristale maestru - intre 15 - 40 RON.
Folosesc, la unele dintre bijuterii, motive nationale romanesti cu cristale Swarovski", ne-a spus Viorica Roman.
De asemenea, in afara de bijuteriile din cristale, mai gasiti si obiecte hand-made create de mine, precum genti din bumbac si matase - 30 - 75 RON, port farduri din matase si bumbac - 30 RON, jachete din matase si bumbac - 90 RON, bluze din bumbac si matase, dar si din saten - 50 - 65 RON, fuste din bumbac si matase - intre 50 - 90 RON", ne-a spus Irina Braileanu.
Folosesc, la unele dintre bijuterii, motive nationale romanesti cu cristale Swarovski", ne-a spus Viorica Roman.
dantele Chantilly, tuluri, voaluri de matase, cristale Swarovski, cristale de Bohemia, paiete, toate in culori diverse si complementare, pasteluri, dar si culori tari.
Gasiti si bratari din argint si ametist - la 290 RON (cu inel si cercei), cu lapis lazuli - la 340 RON, cu malachit - 180 RON, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat, inele reglabile din argint cu pietre semipretioase, cristale naturale montate in argint, cristale maestru - intre 15 - 40 RON.
cercei cu surub, cu pietre - intre 20 - 25 RON, bratari din ametist, cu lapis lazuli, cu malachit, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat, inele reglabile din argint cu pietre semipretioase, cristale naturale montate in argint, cristale maestru - intre 15 - 40 RON.
Folosesc, la unele dintre bijuterii, motive nationale romanesti cu cristale Swarovski", ne-a spus Viorica Roman. ... La standul Vioricai Roman puteti gasi si seturi din cercei si pandant cu cristale Swarovski - intre 120 - 180 RON.
obstructia uretrei cu cristale de nisip, pietricele, tumori ale vezicii urinare, inflamatia uretrei - consecutiv sondajelor uretrale repetate. Insa, de cele mai multe ori, cauza producerii globului vezical este reprezentata de obstructia (blocarea) uretrei cu cristale de nisip (urolitiaza), formate in tractusul urinar, eliminate de regula, odata cu urina.
Savantii americani au examinat mai multe fragmente de zircon - cristale care au aparut aproape imediat dupa formarea Terrei - din Islanda. ... Ei au analizat peste 1.000 de cristale de zircon, incercand sa determine varsta si compozitia izotopica a acestora.
Crezi ca aceste bijuterii cu cristale ne pot si vindeca de unele afectiuni? ... - De cand ai atractia pentru cristale? - Tatal meu a fost geolog si intotdeauna am stiut ca ele au o putere.
- Participati frecvent la targurile de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie? - Da, sigur ca da, de cand au inceput sa apara aceste targuri la Bucuresti, Cluj si Buzau.
La targul de cristale si bijuterii Expo Cristal de la Muzeul National de Geologie au participat si sotii Mihaela si Costel Covaci, impreuna cu fiul lor, Mandi, din Baia Mare.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Iarna Cristalelor".
google-analytics.com