Cautare

205 de rezultate pentru "expotie cristale" (3.19 secunde)
Irina Braileanu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu: ... Urmatorul targ de cristale va fi intre 26 iulie - 4 august 2013.
Jacqueline Niculescu a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Pe Irina Braileanu o puteti gasi zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale ce are loc in curtea Muzeului National de Geologie.
Maxim Hiruta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Urmatoarea editie a targului de cristale va fi intre 11 - 13 octombrie 2013.
Irina Braileanu este o prezenta constanta a targurilor de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. In afara de faptul ca aceasta creeaza bijuterii din cristale si sarma impletita, se ocupa si de hainele hand-made deosebite.
Vizitatorii au putut admira si achizitiona de la standul ei bijuterii superbe din cristale, dar si din margele. ... Dupa aceea, am facut martisoare din cristale pe care le vand online, dar si la targurile organizate in tara.
Sotii Mihaela si Codtrl Covaci au venit recent la targul de cristale din curtea Muzeului de Geologie. ... S-au cautat ouale de Paste, in special cele din jad, ne-a spus Mihaela Covaci la targul de cristale.
Sotii Carmen Andrei si Andrei Costin Victor participa la targul de cristale din curtea Muzeului Taranului Roman.
Anamaria Vidu a venit la targul de cristale din curtea Muzeului National de Geologie carneol, bratari de copii din ametist si aventurin, figurine din steatit cu diverse animalute si pasari, bratari din cuart roz, din lapis lazuli, chihlimbar ambra si oua din carneol.Urmatorul targ de cristale este intre 30 iulie si 1 august 2021.
La standul geologului Andrei Costin Victor de la targul de cristale gasiti fosile, inele din amazonit, turcoaz, ametist din Brazilia, cristale maestru care in functie de forma sunt considerate de cristoterapeuti pentru a stapani anumite adictii ale omului, baghetele laser, cristalele Isis.
Iulian si Carmen Bere au descoperit gustul targurilor de cristale si bijuterii de cristale relativ recent si acum ii puteti intalni constant la Muzeul National de Geologie, in fiecare luna. ... Cei doi soti sunt pasionati de multi ani de cristale si creeaza singuri colierele care sunt unicat.
Oscar Edelstein a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu:
Cristina Barbos a participat la targul de cristale de la Muzeul National de Geologie impreuna cu fiica sa, Cristina Annelise.
Andrei Costin Victor, de profesie geolog, participa la toate targurile de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Manu Nasiri a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Carmen Bere a adus la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie: ... cristal de stanca, calcit, pirita, coliere unicat din diverse pietre", ne-a spus Carmen Bere, care a fost prezenta si la targul de cristale de la Mamaia, apreciindu-l ca fiind unul reusit.
Ioana Streza propune coliere, inele si bratari din argint si ardezie cu insertii de pirita, argint si labradorit, iar Maria Filipescu, bratari din inox cu elemente decorative argintate si cristale Swarovski, cu elemente decorative de alama, bratari din alama cu portrete din rasina colorata, brose duble din rasina colorata cu elemente decorative argintate si cristale Swarovski, dar si centuri de inox cu elemente decorative argintate sau lanturi de argint si cristale Swarovski.
Angela Marincea, de la Adia Unicat, a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale ce a avut loc recent in curtea Muzeului National de Geologie cu ocazia Martisorului. ... Aceasta detine un magazin de cristale pe Soseaua Mihai Bravu 98 - 106, langa Piata Iancului.
Angela Marincea a fost prezenta recent la targul de cristale din curtea Muzeului de Geologie si a adus multe noutati. ... Aceasta rste prezenta in acest week-end la targul de cristale ce are loc in curtea Muzeului National de Geologie.
Maxim Hiruta a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. Acesta a venit cu noutati, precum:
google-analytics.com