Cautare

24 de rezultate pentru "expeditie" (7.01 secunde)
Prima expeditie 100% romaneasca pentru cucerirea varfului Annapurna (Himalaya) a fost anuntata ieri in cadrul unei conferinte de presa care s-a desfasurat la Hotelul Continental din Bucuresti. ... - Ce v-a determinat sa plecati in aceasta expeditie extrem de dificila?
- A cata expeditie de anduranta Cardio Mix a fost cea de la Calimani? ... - Ce presupune participarea la aceasta expeditie? ... - Cate kilograme poti slabi intr-o asemenea expeditie de anduranta? ... - Care va fi urmatoarea expeditie de anduranta si unde se va desfasura?
In perioada 28 martie - 30 mai, prima expeditie romaneasca pentru cucerirea varfului Annapurna - 8.091 metri, a dus tricolorul romanesc in Himalaya, facandu-ne inca o data mandri ca suntem romani.
Prima Expeditie 100% Romaneasca - Annapurna 2014, formata din Zsolt Torok (liderul expeditiei, alpinist recunoscut pe plan international), Cristian Tzecu (alpinist, fotograf, cameraman, editor film), George Porancia (alipinist, meteorolog si membru Salvamont Bran) si Catalin Neacsu (alpinist), vor fi prezenti marti, 18 martie 2014, la Hotelul Continental, sala Tonitza.
O echipa de oameni de stiinta este trimisa in expeditie pentru a explora ceea ce se va dovedi a fi o misterioasa nava spatiala. ... Avem parte de aceeasi expeditie sinucigasa, din care fireste supravietuiesc personajele principale, si de aceeasi forta extra-umana care ne tine in suspans mai tot timpul.
In septembrie 2010, Marian Buhnici a cumparat un eBook Reader Kindle 3 cu WiFi si 3G gratuit de pe site-ul amazon.com, la pretul de 900 de lei (cu tot cu taxe de expeditie).
era cu un prieten intr-o expeditie de vanatoare in taiga. Ajunsi pe varful unei coline, au observat un pachet in care era ceva ce semana cu un cort din prelata impermeabila.
- Observatia a avut loc cu 5 zile inainte de revenirea pe Pamant, dupa o expeditie-record de 59 zile. Cei din echipaj s-au trezit la 07:00 GMT si urmau sa mearga la culcare la 23:00 GMT.
Exploratorul britanic Mitchell-Hedges a prezentat unul dintre aceste cranii ca fiind o descoperire a fiicei sale Anna, in 1927, cand a condus o expeditie la ruinele unei localitati mayase, Lubaantun, in Belize, cautand probe in ceea ce priveste existenta Atlantidei.
- Daca ar sosi o expeditie de martieni si unii dintre ei ar veni la noi si daca unul dintre ei ar spune:
xxx O cetate al carei mister l-a atras si pe vestitul explorator Jacques-Yves Cousteau, care si-a manifestat interesul pentru Insula Pacuiul lui Soare in decursul celor doua vizite ale sale in Romania - prima in anul 1966 si a doua in anul 1977, cand Jacques-Yves Cousteau si echipa sa au facut o expeditie in Marea Neagra si la gurile Dunarii.
Totodata pot fi ipotecate si bunurile mobile, nu doar cele imobile, si sunt introduse noi tipuri de contracte speciale, precum contractele de comision, de consignatie, de expeditie, de transport, de agentie, de intermediere, de antrepriza, de depozit si cel hotelier.
sa verifice ambalajele marfurilor in vederea verificarii conditiilor de expeditie si ambalare sau in vederea prelevarii de mostre, in cazul marfurilor periculoase;
Compania Oil Terminal Constanta a semnat recent trei contracte de prestari de servicii si expeditie cu Petrom, valoarea totala a acestor contracte fiind de 35,6 milioane de lei noi.
"Ziua Portului Constanta la Belgrad" s-a bucurat de un mare interes din partea autoritatilor si companiilor sarbe, printre cei 120 de participanti la seminarul de prezentare a portului numarandu-se reprezentanti ai firmelor specializate de expeditie, constructii si servicii din domeniul transporturilor si industriei navale, ai autoritatilor portuare din Serbia, Muntenegru, Bosnia si Hertegovina, Croatia si Romania, ai Agentiei Sarbe pentru Promovarea Exportului si Investitiilor, ai Camerei Sarbe de Comert, din mass-media sarba, ai Ambasadei Romaniei la Belgrad.
In cei 17 ani de activitate, firma a dezvoltat o retea cu peste 90 de birouri si centre de expeditie si opereaza o flota comerciala cu peste 600 de unitati.
La ora actuala se afla in plina desfasurare procesul de fuziune intre vechea companie romaneasca Romtrans, specializata in expeditie si logistica, inclusiv in activitatea portuara si marea corporatie germana DB Shenker (profilata pe acelasi domeniu de activitate ca si societatea romaneasca pe care a cumparat-o, dar care actioneaza in peste 80 de tari ale lumii), a declarat pentru "Replica" Mircea Busuioc, responsabil Calitate in cadrul reprezentantei din Romania a DB Shenker.
"Din 2014, doar navele fara echipaj uman vor fi lansate pe Marte, desi o expeditie umana va fi in desfasurare si va aparea un model elaborat al unei colonii martiene" 8.
Disperat sa livreze mica minune inainte sa afle seful de eroare, Junior pleaca intr-o expeditie neautorizata alaturi de prietenul sau Tulip, singurul om de pe Muntele Berzelor.
In 1892, doi cercetatori au plecat in expeditie pentru a verifica spusele ei si dupa trei zile de cautari, au gasit locul, exact asa cum aveau informatiile de la clarvazatoare in cauza.
google-analytics.com