Cautare

35 de rezultate pentru "expeditie de anduranta" (3.76 secunde)
Romania ofera celor indragostiti de natura peisaje uimitoare si trasee pe care putini isi imagineaza ca vor sau pot calca vreodata.
Prima expeditie 100% romaneasca pentru cucerirea varfului Annapurna (Himalaya) a fost anuntata ieri in cadrul unei conferinte de presa care s-a desfasurat la Hotelul Continental din Bucuresti.
In perioada 28 martie - 30 mai, prima expeditie romaneasca pentru cucerirea varfului Annapurna - 8.091 metri, a dus tricolorul romanesc in Himalaya, facandu-ne inca o data mandri ca suntem romani.
Prima Expeditie 100% Romaneasca - Annapurna 2014, formata din Zsolt Torok (liderul expeditiei, alpinist recunoscut pe plan international), Cristian Tzecu (alpinist, fotograf, cameraman, editor film), George Porancia (alipinist, meteorolog si membru Salvamont Bran) si Catalin Neacsu (alpinist), vor fi prezenti marti, 18 martie 2014, la Hotelul Continental, sala Tonitza.
"Sunt tot felul de situatii limita si la curse. ... Am stat departe de motocicleta jumatate de an, timp in care am pierdut un titlu national. ... "Cel mai "dureros" accident a fost cel din toamna trecuta in Germania, la calificarile campionatului mondial de viteza:
DRAMA, MISTER, SCIENCE - FICTION (SF) Regizorul a doua filme de Oscar, Rainman si Bugsy, Barry Levinson da din nou lovitura cu acest science-fiction de nota 10 care are in distributie un trident de exceptie:
Al.I.Cuza a anticipat desemnarea Vioricai Dancila in functia de premier si sustine ca in 2019 PSD va fi mult mai puternic decat a fost vreodata.
Pare greu de crezut si este, intr-adevar, dificil de explicat, dar Uniunea Populara aduce ceva inedit pe o scena politica imbacsita si imunda.
Primarul Mangaliei, Mihai Claudiu Tusac, culege ce a semanat de cateva luni incoace, si anume un razboi pe viata si pe moarte cu alesii locali din PD-L, PNL, PC si PRM.
Adica intr-o perioada in care, precum arata situatia de astazi, presedintele ar fi trebuit sa se ocupe de altceva, de pilda, de prevenirea crizei economice si de stoparea cheltuielilor desantate de care tot domnia sa acuza acum Guvernul Aliantei D.A.
"Eu am experienta unei alte judecati a CCR tot pe tema de conflict intre puterile statului cand eu am initiat actiunea la CCR legat de salarizarea magistratilor. ... Acelasi Parlament care a facut sesizarea a programat data si ora sumarii raspunderii de primul ministru.
Ministrul de Externe Teodor Baconschi a spus, in cadrul emisiunii Romania politica de la Realitatea TV, ca elogiul pe care i l-a adus Elenei Udrea trebuie interpretat doar ca o reactie de "curtoazie".
absenta PSD de pe jumatate din harta electorala a tarii. Pentru prima data in acesti 20 de ani de alegeri democratice, social-democratii nu vor avea candidati proprii in jumatate dintre circumscriptiile electorale judetene si ale municipiilor resedinta de judet.
Este o echipa formata din oameni plini de vitalitate, cu viziune si - cel mai important - oameni care au dovedit capacitatea de gestiona eficient si responsabil resursele, raportandu-se realist la conjunctura socio-economica nationala si europeana.
Raliul Dakar 2012 a inceput cum nu se putea mai rau dupa ce pilotul argentinian Jorge Martinez Boero a decedat in prima etapa a editiei cu numarul 33 a celui mai dur concurs de anduranta a sporturilor cu motor din lume, iar in runda a doua a fost notat un nou accident care putea avea urmari tragice.
Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei a decis sa prelungeasca pentru inca trei ani calitatea de Furnizor Oficial al Casei Regale pentru compania Sonimpex Topoloveni, apreciind calitatea deosebita si gustul desavarsit ale produselor Topoloveni si Topoloveana, produse 100% romanesti, 100% naturale, fara zahar adaugat, fara E-uri si fara conservanti.
In Romania exista in jur de 200 de carti digitale si doar 4.000 de eReadere. Librarii de la noi anunta insa ca 2011 va consemna explozia pietei de eBook-uri, dupa modelul din Occident.
FARCAS) Continuam prezentarea cazurilor inventariate de ufologul american Albert S. Rosales, pe teritoriul fostei URSS, in anul 1989, cazuri prezentate intr-un recent articol, intitulat The Fall of the Iron Curtain and the Return of the Humanoids (Caderea cortinei de fier si reintoarcerea umanoizilor).
FARCAS) In ziua de 20 septembrie 1973, intre orele 16:35 si 16:45 GMT, misiunea cosmica americana Skylab 3 s-a intalnit cu un misterios satelit rosu, care a fost si fotografiat.
Misterul craniilor de cristal In Mexic, America Centrala si America de Sud au fost descoperite niste cranii din cristal de origine aparent antica, constituind unul dintre subiectele arheologice cele mai fascinante ale secolului XX.
google-analytics.com