Cautare

64452 de rezultate pentru "exotique sarbatoreste 10 ani de existenta pe piata din romania" (6.34 secunde)
Brandul Exotique a aniversat aseara 10 ani pe piata din Romania, evenimentul avand ca invitati la showroom-ul din Splaiul Unirii nenumarate vedete de la noi: Catalin Botezatu, Oana Turcu (Ardes Cosmetici) si sotul ei, Cristi Brancu (amfitrionul evenimentului), stilista Adina Buzatu, omul de afaceri Cristian Tantareanu venit cu sotia.
Pe doamna Pusa Hack, fondatoarea brandului Exotique si proprietara lantului de magazine Exotique, o cunosc de cativa ani. Mai precis de la numeroasele si interesantele evenimente desfasurate in Showroom-ul Exotique din Splaiul Unirii. Brandul Exotique va aniversa in aceasta toamna 16 ani de existenta.
Recent, Exotique, brand-ul de decoratiuni interioare aduse din toata lumea, a implinit 10 ani.
Miercuri, 23 octombrie, a fost o zi cu totul speciala pentru brandul Exotique. Aniversarea de 10 ani de existenta pe piata romaneasca a fost marcata prin "Exotique Open Day", un eveniment care s-a derulat in showroom-ul de pe Splaiul Unirii 96.
Exotique este un nume deja cunoscut pe piata de mobila din Romania.
Exotique va ureaza un Paste Fericit si va invita in SHOWROOM-ul din Bucuresti, Splaiul Unirii nr.96, pentru a beneficia de reducerile de pana la 30% la toata gama de DECORATIUNI si CADOURI!
Exotique implineste miercuri, 23 octombrie, 10 ani de avangarda in designul de interior si de trend setter pe piata romaneasca de mobilier si decoratiuni. Cu aceasta ocazie, Pusa Hack si Catalin Botezatu va ii invita pe colaboratori la "EXOTIQUE OPEN DAY"! PROGRAM De la ora 12.00:
Pusa Hack, proprietara brandului Exotique in Romania, este pasionata de Orientul indepartat si de obiectele de mobilier vechi pe care le achizitioneaza din calatoriile sale pe care le face impreuna cu sotul ei, Andrew.
Am fi vrut sa va recomandam sa vizitati magazinele Exotique din Bucuresti in aceste zile de vacanta. Din pacate, programul de Sarbatori al retelei Exotique, in perioada 24 Dec.
Furnizor al Casei Regale a Romaniei, brandul de mobilier din lemn masiv si decoratiuni Exotique a fost prezent si anul acesta la targul international de mobila BIFE-SIM.
Ziua de 25 octombrie a fost una speciala, pentru ca Majestatea Sa, Regele Mihai, a implinit 90 de ani. Dupa 64 de ani, acesta s-a adresat romanilor de la tribuna Parlamentului.
Dorind sa vina in sprijinul clientilor sai, Exotique a incheiat in urma cu 4 ani un parteneriat cu producatorul de saltele Magniflex (reprezentat in Romania de firma Matrax).
Brandul Exotique a fost prezent la targul ROMHOTEL 2013 (expozitia internationala de mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante de la Romexpo) cu standul Exotique si SCAE Romania desfasurat intre 14-17 noiembrie. La acest targ Exotique a fost prezent cu ultima sa colectie - Industrial Collection.
Fiind un simbol al orientalismului, cu vechime de secole, o cafea buna nu poate fi preparata, servita si savurata, oricum si oriunde.
In showroom-urile Exotique puteti gasi o gama variata de fantani feng-shui, pe care le puteti achizitiona cu incredere. Exotique: ... 0723.653.313 Showroom Pipera - Sos Pipera-Tunari 40B (vis-a-vis de Carrefour Market Pipera) Mobil: 0771.698.925 De ce e bine sa avem asemenea fantani in casa?
Exotique va deschide miercuri, 27 martie, un nou SHOWROOM in sos. ... Un nou concept ce consta intr-o abordare eclectica a unui interior in care se intrepatrund si se completeaza reciproc piese de mobilier, accesorii si corpuri de iluminat, de pe trei continente.
Exotique aduce in Romania, de aproape 11 ani, mobilier de pe tot cuprinsul Asiei, din tari precum China, India, Vietnam, Malaezia, Indonezia, Burma, Laos, Maroc, Filipine, Iran, Afganistan.
Recent, la showroom-ul Exotique din Capitala, a avut loc evenimentul lansarii de carte a volumului Diversificarea raw si vegana: ... Ne-am simtit extraordinar la Exotique Romania, furnizor al Casei Regale a Romaniei, unde am fost intampinati cu multa caldura!
In fiecare an, la 27 aprilie, Africa de Sud marcheaza Ziua Nationala. La aceasta data, in 1994, au fost organizate primele alegeri democratice dupa regimul de apartheid.
La standul Exotique din cadrul targului traditional si al mestesugarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, iubitorii de arta au putut achizitiona obiecte deosebite, precum:
google-analytics.com