Cautare

90 de rezultate pentru "exclusive" (5.59 secunde)
Raiffeisen Exclusive a sarbatorit un an de activitate a serviciului de private banking la clubul Fratelli din Bucuresti, alaturi de peste 200 de clienti de top. ... Serviciul Raiffeisen Exclusive, lansat de Raiffeisen Bank in 2006, este dedicat clientilor sai de top, persoane fizice.
Conceput ca un spatiu de relaxare, salonul Exclusive Hair Style este gata incepand din aceasta luna sa ofere servicii de ingrijire pentru par, precum si de cosmetica, machiaj, manichiura si pedichiura.
Dintre acestea de neratat sunt voucherul " La TIMON - Oferte speciale fara comision!", disponibil la standul Victoria Consult si discounturi intre 4000 si 40.000 € disponibile la standul Be Igloo doar pe baza biletului de intrare tIMOn De ce trebuie vizitat tiMOn-recordurile toamnei tiMON octombrie 2012 a reusit sa adune 27 de prezente exclusive, ceea ce inseamna ca fiecare dintre acesti 27 de participanti isi vor prezenta ofertele doar in cadrul tiMOn.
Ca de obicei, in cadrul tIMOn vor expune extrem de multe companii imobiliare (peste 60), o parte dintre acestea reprezentand participari exclusive in cadrul tiMon: ... Dezvoltare sau Euromansarde sunt doar cateva din numele exclusive ce vor fi regasite in aceasta toamna la tIMOn.
Numai in perioada targului, care se desfasoara in Piata Constitutiei intre 18-21 aprilie 2013, vizitatorii beneficiaza de oferte exclusive, tombole si discounturi generoase oferite de dezvoltatori.
Sun Exclusive Beauty Salon din Bd. ... Detalii pe pagina de facebook Sun Exclusive Page.
Judecatorii precizeaza ca acest articol reglementeaza o reprezentare generala, presedintele reprezentand statul roman atat pe plan extern, cat si pe plan intern, dar atributiile exclusive conferite de Constitutie sunt reglementate in art.85-94 din Constitutia Romaniei.
150 de ansambluri rezidentiale, 15.000 de locuinte, 5000 de oferte exclusive vor fi completate de Cele mai bune 100 oferte de apartamente noi la standul Imobiliarii, Bursa de Imobile, o initiativa ABI care sustine orice vizitator al targului sa-si vanda, schimbe sau "upgradeze" locuinta sau carduri de reducere de pana la 30.000€ la standul Be Igloo.
In cadrul dezvaluirilor exclusive publicate in "Replica”, am aratat si modul cum Moldoveanu, ramas inca director pentru putina vreme la APC, a dispus de inalta protectie a lui Miron Mitrea si a unor persoane extrem de apropiate guvernarii trecute, cum ar fi consilierul Sever Roxin, protectie rasplatita de seful Portului Constanta prin cedarea unui extrem de profitabil serviciu privind prelucrarea si distrugerea deseurilor petroliere pe platforma portuara.
Ministerul de Externe a anuntat ieri ca in perioada 2-3 iunie au avut loc la Constanta consultari intre delegatiile de experti ale Romaniei si Ucrainei privind delimitarea platoului continental si a zonelor economice exclusive ale Romaniei si Ucrainei in Marea Neagra.
Zsolt Nagy - a trimis doar copia propriei declaratii de interese, Markó Béla - a trimis declaratia sa de avere, precizand ca nu are nici o posibilitate legala sa completeze o declaratie de interese in numele rudelor sale, deoarece ar leza atributele lor exclusive, Ionut Seres - a sustinut in raspunsul transmis ca articolul 72 din Legea nr.
De 1 Mai, McDonald’s a lansat McMic-ul Asa cum a anuntat, McDonald’s Romania a lansat McMici si Sandvis cu Porc si Sos de Hrean, doua produse exclusive pentru piata romaneasca.
Pentru prima data in Romania au fost prezentate produsele exclusive: costumul de baie Tan Through prin care detinatoarea lui se poate bronza integral si papucii de plaja anatomici Gelato.
Desi social functiile sau ocupatiile au incetat sa mai fie exclusive termenii continua sa-si pastreze acest caracter dupa o logica care nu este in nici un caz cea a limbii.
Ingineri si oameni de stiinta germani si italieni afirmau ca posedau informatii exclusive, de insider, ca atat Hitler, cat si Mussolini ar fi sponsorizat dezvoltarea de tehnologii pentru farfurii zburatoare in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.
Demonizarea evreilor si a iudaismului se asocia in conceptia liderilor nazisti unei propensiuni simbolice originare exclusive. Referindu se la evrei ca la un adversar primordial, Hitler si propaganda nazista nu-si ascundeau ambitia de a adjudeca pentru comunitatea rasiala germana calitatea de popor ales.
Un punct sensibil Decizia Curtii Internationale de Justitie de la Haga privind delimitarea platoului continental si a zonelor economice exclusive este asteptata de autoritatile de la Bucuresti si Kiev in 2008, au declarat la unison presedintii Romaniei si Ucrainei.
Din cei 12.700 de kilometri patrati in disputa, Romania va putea exploata pe circa 9.700 de kilometri patrati, 80 la suta din suprafata fiind in drepturile de exploatare ale Romaniei", a adaugat Basescu. CIJ a refuzat sa revizuiasca geografia in favoarea Ucrainei Curtea Internationala de Justitie de la Haga a refuzat sa revizuiasca geografia in favoarea Ucrainei, scrie agentia UNIAN de la Kiev, dupa anuntarea solutiei in cazul Romania versus Ucraina.Tribunalul International ONU de la Haga considera ca Insula Serpilor nu poate fi considerata parte a liniei de coasta a Ucrainei la marcarea liniei mediene in procesul de delimitare a platoului continental si a zonei economice exclusive la Marea Neagra."Includerea Insulei Serpilor in coasta Ucrainei ar insemna revizuirea din punct de vedere juridic a geografiei zonale", a declarat presedintele CIJ, Rosalyn Higgins, potrivit UNIAN, citata de RADOR.
Atributiile exclusive ale primarului Craiovei, Antonie Solomon, au fost delegate din nou, acesta neavand voie sa-si exercite prerogativele, din cauza unei decizii penale a Curtii de Apel Galati.
Udrea a iesit in public in repetate randuri cu "bombe" sau previziuni exclusive care s-au adeverit ulterior. Prin urmare, are credibilitate.
google-analytics.com