Cautare

174 de rezultate pentru "exclusive hair style" (3.29 secunde)
VIP Exclusive: 426 lei VIP: 287,55 lei Categoria I: 191,70 lei Categoria II: 149,10 lei Categoria IV:
Biletele VIP Exclusive, pozitionate la etajul 1 al Pavilionului Central costa 900 lei (pachetul include loc rezervat la masa, gustari, intrare separata, voucher consumatie bar in valoare de 100 lei, valet parking).
Emisiunea este un format altfel, in care Mihaela va fi si prezentatoarea unor editii speciale, stiri exclusive din alte tari si a unor evenimente inedite, va filma foarte mult in AMERICA, Europa, dar si Romania!
"Te iubim frumoasa!" In cadrul workshop-urilor organizate de "LA DUCHESSE Romania" si ALFAPARF Group Milano, anuntam oficial doua noutati exclusive pe piata din Romania, ale caror detalii vor fi prezentate pe larg in cadrul conferintei de presa.
Toti cei interesati sunt asteptati sa se inscrie la adresa [email protected] si va promit ca veti avea parte de un eveniment impresionant!" Pentru prima data in Romania vor fi prezentate produsele exclusive PerfectSHOP:
Pentru proiectul video, Dorian a lucrat din nou cu Iura si, pe langa cadre exclusive din film, putem vedea si cadre pe care Dorian le-a filmat separat, in Resita, pentru a se potrivi cu scenariul filmului.
Dar pana atunci, interlocutorii sunt asteptati pe www.thekryptonitesparks.com, unde TKS a pregatit multe surprize, premii si exclusive merchandise.
Colectiile de ochelari exclusive din portofoliul K Optic sunt disponibile in peste 150 de magazine de optica certificate din Romania.
Privind prin ochii naivi de atunci ai mintii insetate de ordine si intelegere, era clar ca a fi om al literelor si a fi, de pilda, un inginer sau un medic reprezinta statusuri mutual exclusive.
Vinurile exclusive sunt rodul trecutului si intuirea viitorului, cand deosebita iscusinta se imbina cu performanta tehnologica, miroclima din sudul Moldovei oferindu-le un plus de savoare si rafinament.
Nu in ultimul rand, sanatatea sugarului si dezvoltarea timpurie sunt afectate de promovarea intensa a laptelui praf, rata alaptarii exclusive cu lapte matern pana la varsta de 6 luni fiind cea mai scazuta din UE, de 3 ori mai mica decat celorlalte state membre.
Echipamentele cu citire radio comercializate de Techem inca din 2006 sunt mai ieftine datorita cererilor mari la nivel international si productiei aproape exclusive dedicate acestei tehnologii imposibil de fraudat.
Iata de ce militam si in Romania prin programele si parteneriatele World Vision pentru promovarea alaptarii exclusive in primele 6 luni, initierea precoce a alaptarii in maternitati si aplicarea reglementarilor Codului International de Marketing a Substituentilor de Lapte Matern*", a sustinut Gabriela PALERU, coordinator sanatate World Vision Romania.
Iata de ce militam si in Romania prin programele si parteneriatele World Vision pentru promovarea alaptarii exclusive in primele 6 luni, initierea precoce a alaptarii in maternitati si aplicarea reglementarilor Codului International de Marketing a Substituentilor de Lapte Matern*", a sustinut Gabriela PALERU, coordinator sanatate World Vision Romania.
Portofoliul Plafar este reactualizat permanent cu branduri internationale, exclusive pe piata romaneasca, prezente doar in magazinele detinute de Plafar Retail SRL.
In realitate, acesta ar fi luat destinatia unor facilitati gandite sa aduca beneficii exclusive unei societati private, mai exact facilitati de agrement si exploatare a unui complex rezidential proprietate privata.
nTargul Imobiliar National - tIMOn s-a descis joi, 20 octombrie 2016 in pavilionul expozitional din Piata Constitutiei, cu cele mai bune oferte exclusive ale anului si oferte pentru toate categoriile de cumparatori.
Portofoliul este actualizat permanent cu branduri internationale, exclusive pe piata romaneasca, prezente doar in magazinele detinute de Plafar Retail SRL si pe site-ul www.plafar.net Activitatea Plafar de comert cu produse ecologice este certificata de Austria Bio Garantie.
De altfel atitudinea asta, din punctul meu de vedere ipocrita cand e vorba de formule festiviste cu inchiriat sala la Cercul Militar, cu invitati de onoare, Guseth si altii se fac bilanturi triumfaliste cu rezultate pozitive, exclusive, toate celelalte sunt bagate sub pres, iar cand intreaba ziarittii intr-o zona incomoda, NU DORESC SA FAC COMENTARII, NU DORESC SA DAU DETALII, NU DORESC SA ADAUG NIMIC.
Umbla vorba prin targ ca pentru a asigura o mai buna locomotie listei, pe unul dintre urmatoarele locuri va fi plasat ministrul Daea, cu functii exclusive de tractiune, acesta nedorind de fel sa osteneasca cinci ani la Bruxelles in locul ogoarelor natale - Un recent sondaj CURS o plaseaza pe Firea pe primul loc la categoria impresie BUNA/ FOARTE BUNA, iar Tariceanu il devanseaza cu 12 procente pe Iohannis - Summitul PPE de la Bucuresti a avut rolul de a da o gura de oxigen european lui Iohannis si partidului sau condus de devotatul Orban care, conform unor sondaje recente despre care stie doar el, vede PNL-ul pe primul loc in urcare, in timp ce PSD se duce in cap - Oficialii populari prezenti la Summit nu au facut economie de acuzatii la adresa guvernarii pe care au catalogat-o drept catastrofala, spre satisfactia presedintelui Romaniei (Sursa:
google-analytics.com