Cautare

174 de rezultate pentru "exclusive hair style" (2.91 secunde)
1.Categoria Media pentru intregul sprijin acordat, premiu oferit de doamna Cristina Grama, hair stylist Fason, pentru Pro TV; 2.Categoria Media, premiul oferit de domnul Deputat Ioan Tamaian, renumit maestru sticlar, autorul trofeelor Cupa Regelui, pentru Realitatea Tv;
Astfel, Shades iti pune la dispozitie o intreaga echipa de profesionisti formata din hair stylisti, cosmeticiene cu experienta, manichiuriste, tehnicieni unghii si maseuri.
Make-up& hair: Wella, Sp, Artist, Sinziana Iaru, Monroe. Food&drinks: Privileg Catering, Grand Marnier, LaStrada, Goppion Caffe’, Madame Lucie, Perenna.
De la producatorul Viorel Panait, regizorul George Calin, echipa Beauty Make Up Artistry si Bogdana, ce s-au intercut pe sine in a respecta intocmai influentele nomade, echipa de hair styling Helen Studio condusa de Elena Oseaca, ce a impletit maiastru parul manechinelor, Ana Parvan, ce a realizat special pentru aceasta colectie, incaltamintea, uneori din aceleasi material ca ale rochiilor, si pana la echipa ce a realizat scenotehnica condusa de Sica Gradisteanu si nu in ultimul rand responsabilul IT si imagine Alexandru Panait.
De asemenea, din echipa au facut parte si Mihaela Vasile - machiaj, dar si Cristi Pascu - hair-stilist. Sedinta foto a avut loc la Galeria de arta Eastwords Prospectus, din Strada Plantelor nr.
La eveniment au participat iubitori de frumos, printre care Irina Calancea - director Irka Shoes, Cristina Calancea - hair-stylist/ make-up artist/ nail technician, Elena Cucicovschi - manager la Hellen Concept Store, Inas Jaffar din Irak (creatoare de rochii), Alexandra Shein (de la Mastershef, care a pregatit niste preparate exceptionale) si Radu Sirbu, fost component al trupei o-Zone venit impreuna cu sotia sa, Ana, alaturi de care are o relatie superba.
De partea de imagine s-au ocupat Costina Lumezeanu, Stefania Badila (make-up), Mihai Marcu (Beauty District - hair), stilism Ana Toma/ RDStyling.
Lariss - Lova Boay (Official Video) https://www.youtube.com/watch?v=PrYG1Ci0vNU Echipa cu care a lucrat Lariss la acest videoclip este formata din Alex Ifimov (make-up si hair) si Marius Fierascu (styling), iar Maria Tarus (coregrafie).
Filmarile au avut loc in Bucuresti, iar de imaginea artistei s-au ocupat Diana Ionescu (make-up artist), Alex Caraman (hair), RDStyling (tinute).
Insotita de celebrul sau parinte, Irinel Columbeanu, micuta a stabilit un parteneriat de imagine cu centrul de frumusete din Pipera, Yofi Hair Academy & Spa, ce ii va pune la dispozitie servicii de beauty si produse profesionale.
Delia â€" Verde Imparat https://www.youtube.com/watch?v=5vTJkNiDers De look-ul Deliei in videoclip, s-au ocupat Diana Ionescu (make-up), Alex Sarghe (hair), Hilke Muslim (styling), tinute Cristina Savulescu, Seen.
ANTONIA si dansatorii poarta tinute galbene, albastre si verzi, stylingul a fost asigurat de Cristina Craciun, make-up Diana Ionescu si hair Sorin Stratulat.
Alina Brailescu / ABAcademy (Make-up) / GETT'S Salons (Hair) / Raluca Zamfir /RanEvents (PR) / Grupo MEREGALLI (Meregalli.ro) / Claudia Florens / FLORENS / ELYSEE / Nespresso / DEB Sound & Light si Athenee Palace Hilton, Bucuresti.
Stela Stanescu este hair stlylist si trainer si are diploma in domeniu, fiind coafor profesionist. Unele dintre fetele care urmeaza aceste cursuri raman la Calarasi, iar altele urmeaza sa se angajeze in straintate, in diverse saloane de beauty.
Piesa este compusa de Delia, Grasu XXL, productie Alex Cotoi, videoclipul este realizat de NGM - Bogdan Paun si Alex Muresan, productie Loops Production, make-up - Ema Uta, hair -Alex Sarghe, iar styling este realizat chiar de Delia.
Echipa de beauty a artistei pentru acest videoclip este formata din Andra Manea (make-up), Sorin Stratulat (hair), RDStyling (ținute).
Echipa de beauty a Deliei este formata din Alex Abagiu (make-up), Sorin Stratulat (hair), styling Delia. Cel mai tare live e cel pe care il traiesti.
Vi-l mai aduceti aminte pe Marian Darta, unul dintre cei mai cunoscuti hair-stylisti din Romania? In urma cu trei ani si jumatate, barbatul cu orientari controversate s-a aflat in mijlocul unui scandal sexual, dupa ce s-a spus despre el ca participa la petreceri private cu baietei minori.
Dr Daniela Catanas, medic dermatolog, Dr Felician Stancioiu, specialist in medicina integrativa si biorezonanta, ‎cosmeticienele Valentina Neagoe si Liliana Bargu, specialistii in remodelare corporala Razvan Iosif si Elena Neatu, make-up artist Ioana Andrei, mani-pedi- Daniela Ion si hair stylist Livia Berceanu si Andrei Gusan.
Iata sfaturile oferite de hair stylistul Geanina Florina de la Jovsky Studio In primul rand, trebuie sa folosim un sampon potrivit tipului de scalp, tratamentele (masti si fiole) speciale pentru a calma si a repara un scalp cu asemenea probleme si bineinteles ne ajuta remediile naturiste:
google-analytics.com