Cautare

1063 de rezultate pentru "exclusiv" (3.54 secunde)
Anuntul facut de ministrul Finantelor Ionut Popescu de a mari de la anul TVA i-a luat prin surprindere chiar si pe unii dintre liderii Aliantei PNL-PD. Aceasta initiativa pare sa apartina exclusiv lui Popescu, la sugestia presedintelui Traian Basescu.
De partea cealalta a baricadei, purtatorul de cuvant al PSD, Titus Corlatean, a afirmat ca “PD a dat dovada ca a ramas un partid interesat exclusiv de interesele de grup legate de putere“.
“Ele lucreaza impotriva legii accesului la informatii, ele lucreaza exclusiv secret“, a denuntat Frunda, adaugand ca, desi DGPA a fost demilitarizata, tot lucreaza secret.
Director la PLUSFOOD Constanta, unitate care functioneaza in Zona Libera Agigea, Mircea Basescu si-a prezentat firma in primul rand ca fiind "romaneasca, cu capital exclusiv olandez”.
“Cer actualului prim-ministru sa renunte la anuntata sa demisie si sa se concentreze exclusiv asupra modalitatilor de ajutorare a sinistratilor“, a declarat ieri Ion Iliescu.
O alternativa este ca investitorul privat sa primeasca dreptul exclusiv de a exploata rezultatul lucrarilor, pana la achitarea integrala a acestora.
Diaconescu a profitat de ocazie pentru a preciza ca PNL si PD nu reusesc sa se concentreze exclusiv pe guvernare si zilnic apar voci noi din cadrul Aliantei care incearca sa compromita procesul de guvernare.
Purtatorul de cuvant al PSD considera ca politicienii Puterii se concentreaza in prezent exclusiv pe modificarea legilor pentru a schimba persoane.
Raiffeisen International, care opereaza exclusiv in 17 tari foste comuniste din Europa de Est, are credite neplatite in valoare de 414,8 milioane de euro din ultimul trimestru din 2008, comparativ cu 114,9 milioane de euro cu un an inainte.
PSD se declara disponibil la orice dialog care poate debloca criza politica - despre care sustine ca este generata de actuala Putere - astfel incat „clasa politica sa se poata concentra exclusiv pe agenda reala a cetatenilor“.
A fost un exemplu de inconsecventa personala care apartine exclusiv PNL“, a subliniat Frunzaverde. Despre schimbarea doctrinara a PD, Frunzaverde a afirmat ca trecerea acestui partid la PPE a reprezentat „o punere in concordanta cu evolutia PD din 1996 incoace“.
Declaratiile oficialilor sugereaza ca banii, destinati exclusiv investitiilor - potrivit legii, ar fi acoperit deficitul bugetar in ultimii trei ani.
Criza externa se suprapune peste criza interna, o criza a modelului economic bazat exclusiv pe virtutile pietei. Criza economica se suprapune peste cea sociala.
Cam scump nea Cornel si sub Corina Dragotescu?!, daca ne gandim ca "performantele" sale jurnalistice din ultima vreme se leaga exclusiv de ingroparea ziarului "Cotidianul".
Finantele mondiale nu mai trebuie sa fie un sistem unipolar bazat exclusiv pe dolar, afirma primul-ministru rus Vladimir Putin, participant la Forumul de afaceri al cotidianului Sueddeutsche Zeitung, desfasurat la sfarsitul saptamanii la Berlin.
La reuniunea din Marea Britanie participa exclusiv sefii de stat sau de guvern din tarile membre ale UE si in curs de aderare, alaturi de presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, si inaltul Reprezentant al UE pentru Politica Externa si Securitate Comuna (PESC), Javier Solana.
Desi organizatorii nu au lasat sa se afle nimic despre eveniment, se zvoneste ca va fi lansat conceptul care prefigureaza modelul ce urmeaza sa fie fabricat exclusiv in tara noastra.
Purtatorul de cuvant al Aliantei PNL-PD, Eugen Nicolaescu, a declarat ca sedinta CNC al Aliantei de ieri-dimineata s-a axat exclusiv pe modul in care poate fi majorat bugetul Educatiei.
Extrem de nervos, Marcu Tudor a batut si obrazul presei, spunand ca daca ar propune sa se construiasca un ascensor exclusiv pentru parlamentari, a€žasa cum este in toata lumea civilizataa€œ, si pe care sa nu-l foloseasca nici macar personalul tehnic si auxiliar, ziaristii vor sari imediat sa-l critice.
DeCeNews : De 1 Mai, McDonald’s a lansat McMic-ul Asa cum a anuntat, McDonald’s Romania a lansat McMici si Sandvis cu Porc si Sos de Hrean, doua produse exclusive pentru piata romaneasca.
google-analytics.com