Cautare

1063 de rezultate pentru "exclusiv" (3.00 secunde)
Reprezentantii PD au explicat ca reglementarile legislative trebuie sa vizeze exclusiv reconstituirea unor drepturi, si nu constituirea altora noi. Ioan Oltean a precizat ca in nici un caz nu se urmareste improprietarirea.
Fostul sef al Politiei, generalul Ion Pitulescu, a amintit, intr-un cotidian central, de implicarea vicepresedintelui PSD Viorel Hrebenciuc in anumite afaceri dubioase facute exclusiv de arabi.
EXCLUSIV: PSD e gata sa dea UDMR fotoliul de presedinte al Senatului. Negocieri extrem de serioase intre USL si UDMR.
In ceea ce priveste independenta Justitiei, presedintele a explicat ca numirea sau suspendarea magistratilor vor fi facute exclusiv de Consiliul Superior al Magistraturii.
• Mircea Geoana a dat declaratii in presa (Gorj Exclusiv, 22 noiembrie 2011) prin care contesta in mod direct liderul PSD, precum si directia propusa de acesta partidului.
Urgenta, in acest caz in care este vorba exclusiv de clarificarea a ceea ce este implicit in lege, nu ar face nici un rau.
"Cariera" ei politica de pana acum a depins exclusiv de sprijinul primit din partea protectorului sau. La fel va fi si de aceasta data.
Pentru a nu mai risca periclitarea sau compromiterea valorilor in care credem, trebuie sa depasim momentul istoric in care politica se face exclusiv in functie de un om, oricat de puternica ar fi personalitatea acestuia.
El sustine ca este revoltator ca guvernantii promoveaza persoane in functii pe criterii legate exclusiv de clientela politica, in detrimentul celor profesionale.
Si, bineinteles, dar nu in ultimul rand, o legislatie care sa confere o protectie sporita pentru munca si cadrul muncii acestor oameni, pentru ca, dupa cum bine stim, conditiile de clima si de sol ale Romaniei presupun niste precautiuni si cadre speciale, avand in vedere ca exista perioade mari de seceta sau alte fenomene naturale adverse, care pun in pericol recoltele si, evident, intregul efort al producatorilor si, in fond, viata acestor oameni care traiesc exclusiv din produsul muncii lor.
Unii analisti romani (inclusiv aceia care au luat lumina exclusiv de la licuricii Noului Ierusalim) apreciaza ca avem de a face cu cele mai importante alegeri americane din perioada postbipolara.
Guvernarea lui s-a hranit si a trait exclusiv din osanza de idei si proiecte adusa de profesorul Florin Georgescu, numit vicepremier tocmai pentru a nu lasa sandramaua din Palatul Victoria la indemana smecherilor.
In aceste conditii, propunerea noastra este ca invitarea oricaror personalitati politice din Statele Unite sa se faca exclusiv pe cheltuiala statului roman â€" indiferent de imprejurare, scop si obiective.
In aceste conditii, propunerea noastra este ca invitarea oricaror personalitati politice din Statele Unite sa se faca exclusiv pe cheltuiala statului roman - indiferent de imprejurare, scop si obiective.
asadar, nu poate da sarcini Guvernului prin CSAT, profitand de calitatea de presedinte al sedintelor acestuia, si nu poate opri Guvernul sa isi indeplineasca programul aprobat de Parlament, mai ales in conditiile in care Constitutia spune explicit ca executivul raspunde exclusiv in fata legislativului.
Seful Agentiei mai spune ca neocuparea locurilor de munca disponibile este cauzata si de cererea mare de confectioneri, dar si de faptul ca o parte a posturilor vacante sint destinate exclusiv persoanelor cu handicap.
“Nu a fost o discutie politica in care liderii sa-si promoveze interesele partidelor, ci o consultare pragmatica, axata exclusiv pe procesul integrarii.
Potrivit unui comunicat al Salans, consultantul juridic exclusiv al fondului in Romania reiese si ca informatiile aparute recent in presa conform carora fondul de investitii austriac ar fi achizitionat sau ar avea intentia sa cumpere Rafo Onesti sunt false.
Compania suedeza este prezenta pe piata romaneasca printr-o fabrica situata in localitatea Siret din judetul Suceava, care produce exclusiv pentru Ikea, si mai multi furnizori.
Pentru ca acest lucru sa se intample, Basescu a cerut modificarea urgenta a actualului cadru legislativ in asa fel incat SRR si SRTV, institutii bugetare, sa functioneze independent de factorul politic si in folosul exclusiv al cetatenilor.
google-analytics.com