Cautare

1063 de rezultate pentru "exclusiv" (2.68 secunde)
O foarte placuta surpriza pentru mine a fost alegerea domnului Vacaroiu si a domnului Dorneanu de catre colegii nostri, pentru ca un partid nu poate fi facut numai din primadone si oameni care exclusiv dau bine pe sticla, cum se spune.
Exista totusi numeroase persoane publice care, avand cunostinte limitate despre liberalism, induc o perceptie eronata despre acest mod de viata, bazandu-se, pana la urma, pe argumente exclusiv de natura istorica, si nu economica.
Senatorul György Frunda a declarat ieri ca, in eventualitatea unei aliante postelectorale, UDMR va accepta exclusiv formula unei aliante guvernamentale.
Inlocuirea stafului PSD cu un comitet de coordonare format exclusiv din oameni apropiati lui Nastase a reprezentat varful conflictului din interiorul partidului.
Dar, repet, in privinta PD este exclusiv meritul lui Traian Basescu. Este o evolutie normala, dar nu este o certitudine de durata.
Colegii de partid si de consiliu ai lui Ludovic Keizer au avut insa alte opinii, iar cind propunerea a fost supusa aprobarii, acestia au votat impotriva, astfel ca cele 200 de milioane nu au fost alocate FC Olimpia, desi Mircea Govor a declarat ca este de acord ca incepind cu anul viitor, FC Olimpia sa devina exclusiv a Consiliilor Judetean si Local, in baza unei asocieri legale.
Dupa cum era de asteptat, presedintele Traian Basescu l-a insarcinat ieri pe liberalul Calin Popescu-Tariceanu sa formeze Guvernul, considerand ca, din momentul desemnarii sale in aceasta calitate, ii revine exclusiv misiunea de a gasi solutii pentru sustinerea Cabinetului sau in Parlament.
Cristian Danilet spune ca membri CSM ar trebui sa lucreze exclusiv pentru CSM, sa nu mai fie si sefi de instante si judecatori.
Competenta privind incuviintarea unei adoptii revine, potrivit noii legi, exclusiv instantelor judecatoresti. Un copil poate fi adoptat pana la implinirea varstei majoratului civil, iar o persoana majora - numai daca adoptatorul sau familia adoptatoare a crescut-o in timpul minoritatii sale.
Insa nu este exclusiv succesul actualilor guvernanti, ba dimpotriva. Aduceti-va aminte ca, inainte de 1 ianuarie 2007, a existat acel moment al incordarii si temerilor, cand Alianta PNL-PD arata cu degetul catre PSD ca nu a negociat corespunzator cu Uniunea Europeana.
“Cred ca trebuie sa depasim faza in care relatia romano-ungara era calata exclusiv pe problema minoritatilor si trebuie sa vedem interesul nostru comun legat de proiecte in folosul ambelor tari“, a declarat Tariceanu.
Ministrul Finantelor, Ionut Popescu, nu a fost sustinut de colegii de partid in intentia sa de a-si numi secretarii de stat pe criterii exclusiv profesionale, si nu pe baza algoritmului politic.
Conducerea Garnizoanei din localitate solicita astfel preluarea in mod exclusiv a acestei capele, lucru care nu a fost agreat de catre consilierii locali.
Ministerul Turismului a cheltuit bani exclusiv pentru promovarea destinatiilor turistice romanesti si a Romaniei ca destinatie turistica", a mai precizat Elena Udrea.
Cele mai importante erau pastrarea echipei in Craiova si utilizarea banilor pentru acoperirea "in mod exclusiv a cheltuielilor echipei de fotbal".
- Adevarata condamnare a comunismului a produs-o revolutia din decembrie; - Etalonul apartenentei sau nu la comunism a partidelor politice il reprezinta exclusiv faptelesi politicile respectivelor partide;astfel:
Pornind de la numirea lui Gheorghe Seculici in functia de vicepremier, Mircea Geoana a aratat, totodata, ca actuala guvernare are tendinta de a face numiri in functie exclusiv pe baza de algoritm politic si pe “relatii de cumetrie“
"Nu vor fi numiti directori exclusiv pe criterii politice”, a mai afirmat Banias, care a adaugat insa ca din echipa nu vor face parte reprezentanti ai PSD.
Decizia acestui guvern nu a fost una de aplicare a unor masuri de dezvoltare economica si protectie sociala, ci a vizat exclusiv diminuarea veniturilor angajatilor din sectorul bugetar si a pensiilor celor multi, in scopul unor economisiri de fonduri menite sa suplineasca jaful institutionalizat al unor ministri, aflati in diferite anchete ale institutiilor statului.
Urnele mobile vor putea fi deplasate si de aceasta data exclusiv in baza unei cereri scrise din partea solicitantului si a unui act medical care sa ateste starea sa de sanatate, urna fiind insotita de doi-trei membri de la partide diferite.
google-analytics.com