Cautare

1063 de rezultate pentru "exclusiv" (3.88 secunde)
Potrivit unui raport al Institutului National de Statistica dat publicitatii in cursul zilei de ieri ponderea statiunilor de pe litoralul autohton (exclusiv orasul Constanta) in totalul sosirilor si innoptarilor care au avut loc in toate unitatile turistice din Romania in luna ianuarie 2007 a fost de numai 1%, respectiv de 1,2%.
Cam in aceeasi perioada, uzina de la Mioveni a produs pentru foarte putina vreme modelul Dacia 2000, adresat exclusiv nomenclaturii de partid, masina fiind in fapt varianta romaneasca de Renault 20.
Analiza bonitatii solicitantului stabileste limita de credit În ceea ce priveste cardul de credit, limita de credit este obtinuta exclusiv pe baza analizei bonitatii solicitantului. ... Acesta este destinat exclusiv platii facturilor emise de furnizorii de utilitati în întreaga retea de ATM-uri BRD si la POS. 
Ford intentioneaza sa fabrice un nou model de automobil care va fi construit exclusiv la uzina din Craiova, urmand ca productia unitatii sa fie destinata in special exportului, a declarat presedintele Ford Europa, John Fleming.
Proprietarii vehiculelor cu doua axe cu masa de peste 15 tone, angajate exclusiv in operatiuni de transport intern, vor plati mai mult cu circa 18,7%, rezultand o taxa cuprinsa intre 278 si 630 lei, diferentiata in functie de sistemul de suspensie.
Disponibilizarea angajatilor AVAS a fost decisa de Guvern, printr-o hotarare care prevede ca numarul maxim de posturi in structura organizatorica a institutiei este de 510 locuri, exclusiv presedintele si vicepresedintii.
Actionarii firmelor listate la bursa vor putea decide retragerea de pe piata numai daca in ultimele 12 luni anterioare convocatorului AGA au fost realizate mai putin de 50 de tranzactii, exclusiv intre persoane implicate, si actiunile transferate reprezinta sub 1% din capitalul social.Pentru a hotari retragerea de la tranzactionare, societatile comerciale vor include in convocatorul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor (AGEA), ca punct distinct pe ordinea de zi, prezentarea raportului intocmit de un evaluator independent cu privire la pretul pe actiune care urmeaza a fi achitat in cazul retragerii actionarilor din cadrul emitentului, potrivit unui proiect de regulement elaborat de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM).In cadrul AGEA, administratorii prezinta actionarilor si concluziile evaluatorului independent inregistrat la CNVM privind pretul unei actiuni, ce reprezinta pretul minim pe care il pot obtine actionarii care nu sunt de acord cu hotararea privind retragerea.
Pentru a avea succes într-o afacere care se bazeaza pe importuri, este nevoie de mult mai mult decât de un contract exclusiv de distributie.Wissen Techonologies este una dintre companiile specializate în importul, producerea si distribuirea articolelor sanitare automate (pe baza de senzori), structurilor metalice (balustrade de inox) si placarilor exterioare cu panouri compozite.
Pentru a avea succes într-o afacere care se bazeaza pe importuri, este nevoie de mult mai mult decât de un contract exclusiv de distributie.Wissen Techonologies este una dintre companiile specializate în importul, producerea si distribuirea articolelor sanitare automate (pe baza de senzori), structurilor metalice (balustrade de inox) si placarilor exterioare cu panouri compozite.
"Daca persoana care solicita indemnizatia de somaj a lucrat in Romania pentru o perioada mai mare de patru saptamani, cotele procentuale se aplica exclusiv asupra mediei salariului de baza lunar brut realizat in perioada in care si-a exercitat activitatea in Romania", a precizat Laura Nicolaescu.
Ulterior, presedintele ANRM de la acea data, Bogdan Gabudeanu, a fost eliberat din functie, fiind inlocuit de Maracineanu.Drept exclusiv de exploatareÎn 1992, compania Rompetrol, care reprezenta la acea data statul roman, si consortiul format din firmele Enterprise si Canadian Oxy, au incheiat un acord de explorare si impartire a productiei.
Guvernul a mai decis ca firmele vor putea deduce TVA, pana la 31 decembrie 2010, doar pentru masinile folosite la anumite activitati, precum taximetria si scolile de soferi ,sau utilizate in scop comercial in vederea revanzarii, dar nu si pentru autoturismele destinate exclusiv transportului rutier de persoane.
Solicitantii pot beneficia de finantare nerambursabila de maximum 90% din valoarea totala a cheltuielilor eligibile efectuate - exclusiv TVA. ... Finantarea maxima poate fi de 60% din valoarea totala a cheltuielilor eligibile, exclusiv TVA, iar alocatia maxima pentru un beneficiar poate fi de 80.000 de lei.
Volt are o autonomie de 60 km exclusiv cu motorul electric, dar dispune si de un motor pe benzina care functioneaza pe post de generator.
Pentru modelul destinat exclusiv competitiilor, importatorul are deja trei clienti.
Ziarul Gandul adopta un nou model de business si, din 8 aprilie, ofera cititorilor o experienta digitala completa - online, pe iPad si pe mobil, devenind un produs media exclusiv digital.
971/20.11.2009 pentru obiectivul Inchiderea celor doua batale de slamuri fosfo-amoniacale de pe platforma Combinatului Doljchim Craiova, in valoare de 30.252.175,84 lei (exclusiv TVA), echivalentul a 7.198.120,94 €.
84.852.206,04 exclusiv TVA, respectiv 100.974.125,19 inclusiv TVA; ... 4.242.610,30 exclusiv TVA, respectiv 5.048.706,25 inclusiv TVA;
Pentru ca, privind retrospectiv, directorii numiti exclusiv pe criterii politice (inclusiv de catre PSD - pentru ca trebuie sa ne recunoastem greselile!) au generat adevarate catastrofe. ... De ce sa fie numit un premier pe criterii exclusiv politice?
Centrul de evenimente Jubile The Ballroom a fost inaugurat in iunie 2009, pe vremea cand inca zona Pipera suferea la capitolul locatii destinate exclusiv evenimentelor. ... Ne-am dat seama ca exista cerere pentru o locatie destinata exclusiv evenimentelor.
google-analytics.com