Cautare

1063 de rezultate pentru "exclusiv" (2.72 secunde)
Lobby platit de Total Fina Elf in schimbul dreptului exclusiv de exploatare a zacamintelor de petrol si gaze naturale Singura masura luata pana acum de Romania a fost cea initiata de guvernarea Adrian Nastase, cand s-a incheiat un foarte dubios contract de lobby cu franco-belgienii de la Total Fina Elf, nu tocmai una dintre companiile petroliere serioase ale momentului.
Liderul liberal a adaugat ca rezultatul prost de la Bucuresti nu poate fi pus exclusiv pe seama lui Orban si a precizat ca nu i s-a propus sa preia organizatia liberalilor din Capitala si nici nu este interesat de vreme ce premierul si-a asumat exclusiv conducerea filialei, fara a accepta o echipa din care sa fi facut parte si fostul candidat al PNL la Primaria Capitalei.
Drept exclusiv de executie in doua perimetre Potrivit actului aditional incheiat pe 12 noiembrie 2008, ANRM a concesionat companiei canadiene Sterling dreptul exclusiv de a executa operatiuni petroliere in doua perimetre din Marea Neagra, XIII Pelican si XV Midia.
unul care se va ocupa exclusiv de problematica actelor cu caracter reparatoriu in ceea ce priveste fondul funciar, unul care se va ocupa exclusiv de problema acordarii vizei de legalitate, unul de contencios-administrativ si altul de informare publica si solutionare petitii.
Surse din randul ministrilor PSD au declarat ca sedinta de guvern s-a concentrat exclusiv pe actele normative aflate pe ordinea de zi, dar la final, intr-o discutie la care au participat exclusiv membrii Cabinetului, Boc i-a intrebat pe ministrii PSD, pe un ton amical, daca si-au schimbat punctul de vedere cu privire la revocarea lui Dan Nica.
Acum cateva saptamani, directorul siteului Cotidianul.ro, Cornel Nistorescu, a anuntat public, cu subiect si predicat, ca a incheiat un contract de exclusivitate cu Julian Assange, parintele Wikileaks, in urma careia siteul va difuza exclusiv materialele care tin de Romania.
Motive "exclusiv politice" ... Seful Salubritatii precizeaza ca, de fapt, motivele schimbarii sale "sunt exclusiv politice" si ca "as fi naiv sa cred ca cei sapte consilieri s-au trezit singuri, peste noapte, sa ma schimbe pe mine, fara sa le fi sugerat cineva asta".
Motive "exclusiv politice" ... Seful Salubritatii precizeaza ca, de fapt, motivele schimbarii sale "sunt exclusiv politice" si ca "as fi naiv sa cred ca cei sapte consilieri s-au trezit singuri, peste noapte, sa ma schimbe pe mine, fara sa le fi sugerat cineva asta".
A facut exclusiv comentarii legate de "statul de drept" din Romania (cu exeptia raspunsului la o intrebare despre Republica Moldova).
Continutul Declaratiei Politice pe care o prezint in fata Senatului Romaniei se doreste a fi un apel la ratiune pentru rezolvarea, de indata, a situatiei conflictuale din vecinatatea tarii noastre, din Ucraina, prin mijloace exclusiv pasnice, pe baze democratice, respectandu-se vointa poporului ucrainean.
Astept cu cu nerabdare acea zi in care pentru PNL si PDL sa nu mai conteze exclusiv dorinta exacerbata de putere, ci sa conteze sa le fie bine romanilor, indiferent daca masurile sunt de stanga sau de dreapta.
In oricare alta pozitie am fi care priveste guvernarea statului roman datorita si exclusiv romanilor, de pretutindeni, avem responsabilitati, obligatii si indatoriri fata de toti acestia. ... Cele intamplate acum doi ani au avut ca unic temei viitorul natiunii si binele exclusiv al romanilor.
Proiectul de lege pentru combaterea evaziunii fiscale, elaborat si dat publicitatii ieri de catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), considera ca domeniul de reglementare a combaterii evaziunii fiscale ar trebui sa fie unul exclusiv penal.
Mai mult, unele dintre anunturi sunt destinate exclusiv persoanelor de sex feminin, avand sigla „numai pentru doamne“, iar altele ne spun ca poti obtine un credit doar prin telefon. ... Imprumuturi exclusiv pentru doamne!
Raportarile statistice arata ca 118 furnizori (85% dintre furnizorii autorizati) folosesc exclusiv reteaua proprie de distributie, 5 furnizori (4%) lucreaza atit prin reteaua proprie, cit si prin reteaua unei alte companii autorizate, in timp ce 15 furnizori (11%) se folosesc exclusiv de reteaua unei alte companii.
anunturile publicitare exclusiv literare, care nu contin cifre; ... anunturile publicitare orale efectuate exclusiv in interiorul magazinului pentru reduceri de preturi la un anumit raion, pentru o foarte scurta perioada a unei zile de vanzare;
Astfel, intr-o prima faza IMM vor beneficia de o alocatie financiara nerambursabila care nu poate depasi echivalentul in lei noi a 10.000 de euro, pentru intreprinderi nou-infiintate si microintreprinderi, exclusiv TVA, ii in acelasi timp nu poate acoperi mai mult de 60% din valoarea proiectului de investitii.
Potrivit agentiei ruse care citeaza publicatia "Delo", Dmitri Parfenenko, vicepresedintele Fondului Proprietatii de Stat din Ucraina a trecut la promovarea deschisa a intereselor omului rus de afaceri Vadim Novinski, unul din pretendentii la dreptul exclusiv de a finaliza lucrarile de constructie a combinatului minier de la Krivoi Rog.
Activitatea necesita insa uzitarea de imprimante inkjet si laser, iar aprovizionarea cu consumabilele necesare era dificila (la momentul respectiv piata de consumabile era slab acoperita - se gaseau aproape exclusiv consumabile originale, la preturi ridicate).
Accize reduse pentru biodiesel Potrivit reglementarilor fiscale, benzina cu plumb care contine biomasa are o acciza de 536,06 euro/tona, comparativ cu 547 de euro pe aceeasi cantitate, in cazul benzinei obtinute exclusiv din petrol, benzina fara plumb este accizata cu 416,56 euro/tona, fata de 425 euro/tona.
google-analytics.com