Cautare

475 de rezultate pentru "evidence beauty center" (2.59 secunde)
Aceasta promotie este valabila doar in zilele de 11 si 12 aprilie si este disponibila la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), la magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, la Sala Palatului si la libraria Mihai Eminescu.
Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1.
Te asteptam cu drag! Mai multe detalii pe http://www.sun-plaza.ro/event/epoca-de-gheata-prinde-viata-la-sun-plaza/ si www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center
Evenimente aniversare la ParkLake Shopping Center In perioada 1-3 septembrie, ParkLake pregateste momente de distractie si petrecere a timpului liber, toate intr-un cadru natural.
Magazinul este situat la etajul al doilea al Cocor Shopping Center, si de-acum inainte veri putea admira si achizitiona creatiile designerului Alina Marica, adevarate bijuterii vestimentare in tendinte, cu un touch de broderie traditionala.
Incepand cu 15 martie, APAH-RO ii anunta pe pacientii cu hepatite ca au la dispozitie call-center 0268 47 44 00 pentru informatii, consiliere juridica, psihologica, asigurandu-se confidentialitate.
La Donna Medical Center din Bucuresti puteti apela cu incredere la urmatoarele servicii:
Comunicat de presa AGERPRES - Simpozionul HBP 2015 Noutatile in chirurgia hepato-bilio-pancreatica si transplant hepatic, prezentate la Simpozionul HBP 2015 In perioada 25 - 28 martie 2015, la World Trade Center din Bucuresti, va avea loc cea de-a 10 editie a Simpozionului Asociatiei Romane de Chirurgie-Hepato-Bilio-Pancreatica si Transplant Hepatic, eveniment la care sunt asteptati sa participe peste 400 de specialisti din urmatoarele domenii:
Vineri, 22 aprilie - Ziua dedicata meseriei de Profesor Monica Reu, primul trainer roman certificat de Center Nonviolent Communication, ii va invata pe copii despre cat de important este sa comunice eficient. ... Mai multe detalii pe www.sun-plaza.ro si www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.
Specialistii de la Bodyshape Transformation Center ne dezvaluie cum sa iti setezi mintea astfel incat repercusiunile sa nu fie atat de dure asupra organismului.
Afirmatia a fost facuta dupa ce, in timpul emisiunii la care a fost invitat Gheorghita, prezentatorul a sunat la call-center, iar un operator i-a raspuns ca nu se mai pot face programari la centrele din Capitala.
Printre vedetele care au venit aseara in numar mare la noua colectie Romantique semnata Liza Panait, la World Trade Center - Hotel Pullman, au participat soprana Felicia Filip si sotul ei, regizorul Cristian Mihailescu, Mirabela Dauer, sotii Oana Turcu si Cristian Brancu, Ivan Patzaichin.
Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Marcel Bolos, a declarat la Digi24 ca si el a sunat la call-center pentru a cere informatii despre cardul de energie.
Cu ocazia zilei de 8 martie, martisorul consta intr-un discount de 20% aplicabil la preturile de lista! Ziua de 8 Martie este recunoscuta pe intreg Mapamondul ca sarbatoarea internationala a femeii.
Georgiana Stavrositu, hairstylist Stagio Style si Ernesta Fota, beauty consultant Clarisonic. Ingrid, fetita Simonei Patruleasa, surprinsa de ziua ei de nastere!
Daca nu ti-ai gasit inca coafura potrivita si iti doresti ceva nou, atunci solutia este sa mergi la Plaza Romania, unde s-a deschis un nou salon de beauty&hair.
Pe lista participantilor se afla firme binecunoscute pe plan local, cum ar fi Mat SA, Ruris Impex SRL, Semtest SA, Pan Group SA, Olas Prod SRL, dar si firme aflate la prima participare, cum ar fi Dinca Valeriu PFA, Beauty Evolution SRL Bucuresti sau Kriya Good Food SRL.
Recent, a avut loc la Hotel Marshal Garden evenimentul Italian Beauty & Care Day, la care au participat operatorii specializati (importatori si distribuitori de cosmetica profesionala si de larg consum, produse de ingrijire personala, reprezentanti ai lanturilor farmaceutice, etc), precum si jurnalisti din presa specializata si generalista.
Recent, a avut loc la Hotel Marshal Garden evenimentul Italian Beauty & Care Day, la care au participat operatorii specializati (importatori si distribuitori de cosmetica profesionala si de larg consum, produse de ingrijire personala, reprezentanti ai lanturilor farmaceutice, etc), precum si jurnalisti din presa specializata si generalista.ev.
Recent, a avut loc la Hotel Marshal Garden evenimentul Italian Beauty & Care Day, la care au participat operatorii specializati (importatori si distribuitori de cosmetica profesionala si de larg consum, produse de ingrijire personala, reprezentanti ai lanturilor farmaceutice, etc), precum si jurnalisti din presa specializata si generalista.
google-analytics.com