Cautare

327 de rezultate pentru "eminescu" (3.29 secunde)
Un reprezentant al PSD a citit in parlament textul Motiunii de cenzura, intitulata "OPRITI GENOCIDUL SOCIAL!". Puteti citi in continuare a saptea parte a Motiunii, al carei Moto este din Mihai Eminescu:
Un reprezentant al PSD a citit in parlament textul Motiunii de cenzura, intitulata "OPRITI GENOCIDUL SOCIAL!". Puteti citi in continuare a cincea parte a Motiunii, al carei Moto este din Mihai Eminescu:
Un reprezentant al PSD a citit in parlament textul Motiunii de cenzura, intitulata "OPRITI GENOCIDUL SOCIAL!". Puteti citi in continuare a patra parte a Motiunii, al carei Moto este din Mihai Eminescu:
Un reprezentant al PSD a citit in parlament textul Motiunii de cenzura, intitulata "OPRITI GENOCIDUL SOCIAL!". Puteti citi in continuare a treia parte a Motiunii, al carei Moto este din Mihai Eminescu:
Un reprezentant al PSD a citit in parlament textul Motiunii de cenzura, intitulata "OPRITI GENOCIDUL SOCIAL!". Puteti citi in continuare a doua parte a Motiunii, al carei Moto este din Mihai Eminescu:
Un reprezentant al PSD a citit in parlament textul Motiunii de cenzura, intitulata "OPRITI GENOCIDUL SOCIAL!". Puteti citi in continuare prima parte a Motiunii, al carei Moto este din Mihai Eminescu:
Actul normativ reglementeaza declararea zilei de 15 ianuarie Ziua Culturii Nationale, alegerea zilei de 15 ianuarie fiind motivata prin aceea ca romanii vad in Mihai Eminescu un poet reprezentativ pentru spiritualitatea si forta lor de creatie.
Sala de Marmura a Teatrului "Mihai Eminescu" a gazduit ieri simpozionul judetean "Violenta domestica poate fi oprita", organizat de Departamentul pentru Egalitate de Sanse si Familie si de femeile social-democrate din judet cu prilejul "Zilei internationale pentru eliminarea violentei impotriva femeii".
S-ar putea ca o noua generatie pragmatica de la Beijing sa nu mai tina cont de nostalgiile liderilor care au invatat romaneste la Bucuresti si se mai delecteaza citindu-l pe Eminescu sau cantand romante si sa spuna:
85-87, 139 apartamente de pe stradaMihai Eminescu nr.44-48, nr. 50-54, nr. 82-88, nr. 102-104 si nr.124, 19 apartamente de pe bulevardul Mircea Voda nr.
Daca erau numai trei copii in acel satuc, acolo ii invata buchia cartii preotul in lipsa invatatorului si asa din catune s-au ridicat Eminescu si Creanga si Brancusi si Blaga, cu care spiritul tau mahmur nu s-a intalnit niciodata.
Dupa cum nu are legaturi cu ea nici Eminescu, nici chiar Alexe Mateevici si cu siguranta nici Cosbuc sau Calinescu, ale caror busturi se gasesc in Parcul Central din Chisinau, incercand sa configureze identitatea culturala a moldovenilor.
Moisil sau Gheorghe Titeica, nici un mare primar pentru ca nu sunteti Pake Protopopescu sau Nicolae Romanescu si nici macar un mare scriitor caci doar nu aveti pretentia sa fiti noul Mihai Eminescu al literaturii romane!
Oricum, textul de comparatie intre clasa politica de atunci si clasa politica de astazi parea un fel de pastisa a articolelor politice ale lui Eminescu.
Academia Comerciala isi desfasoara de sase ani activitatea la Colegiul National "Mihai Eminescu”. Pentru a-si pastra acreditarea, Academia Comerciala este obligata sa aiba un sediu propriu.
Pe bancnota cu cea mai mare valoare, cea de 500 de lei, a fost imprimat chipul poetului Mihai Eminescu.
Si centrele de incasari ale Apa Grup din bulevardul Mihai Eminescu si strada Primaverii vor fi inchise in zilele de 1 si 2 iulie.
Dar cel mai rusinos pentru CFR Constanta este faptul ca DGFP a scos la vanzare prin licitatie, cu un pret de pornire de 8,25 miliarde lei, cladirea de pe Mihai Eminescu nr.
Propunerile acestui PUZ au in vedere valorificarea potentialului turistic al zonei istorice (strazile Vasile Parvan, Mihai Eminescu, Marasesti, Frumoasei, Vasile Alexandri, Dr.
383 de imobile degrevate de sarcini si alte 144 pentru care RA-APPS se afla in litigiu.Guvernul a stabilit la 214 numarul apartamentelor care vor avea destinatia de locuinte de serviciu pentru demnitari. Acestea se afla in 11 blocuri de pe strazile Eminescu, Drobeta, Polona, Unirii si Mircea Voda.
google-analytics.com