Cautare

1880 de rezultate pentru "elena stan" (7.07 secunde)
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la expozitia Body Mind Spirit de la Sala Palatului. ... La acest targ au mers bine mierea si toate suplimentele de miere", ne-a spus Elena Stan, apicultor.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in aceasta perioada la targul de Craciun Bucharest Christmas Market organizat la Universitate. ... Toata mierea naturala e buna si atunci omul isi ia pentru el ce are nevoie", ne-a spus Elena Stan.
Elena Stan este prezenta zilele acestea la targul de la MTR cu diverse produse apicole precum: ... 0723079251 - apicultorul Vasile Stan.
Social-democratii George Maior, presedintele Comisiei de aparare din Senat, si Ion Stan, secretarul Comisiei comune pentru controlul parlamentar asupra SRI, au acuzat ieri ca infiintarea Comunitatii Nationale de Informatii (CNI) reprezinta „forma de creare a unei noi institutii de putere in stat“, pe baze nedemocratice.
Intentia in acest sens a social-democratilor a fost exprimata de deputatul PSD de Suceava Ioan Stan. Stan s-a aratat convins ca toti parlamentarii PSD vor vota motiunea de cenzura la adresa Guvernului.
Plantarea va fi finalizata, dupa cum a aratat viceprimarul Constantei, Gabi Stan, pana la sfarsitul lunii aprilie. ... Este vorba despre aceste parculete mici, unde sunt locuri de joaca pe care vrem sa le amenajam, alaturi de intersectii, aleile mai importante si zonele dintre blocuri", a spus Gabi Stan.
Astfel, Marius Stan va fi "aruncat" oficial in cursa pentru fotoliul de primar, maine seara, in cadrul Galei premiilor PNL, festivitate ce se va derula sub cupola Teatrului Muzical "Fani Tardini".
Edilul spune insa ca alesul local Iulian Stan si-a ales soarta devenind un tradator al organizatiei de partid. "Iulian Stan s-a incardasit cu cei de la PNG si se visa viceprimar.
Gabriela Stan, medicul sef al unitatii, pentru infractiuni de abuz in serviciu si purtare abuziva. ... Gabriela Stan, pe motiv ca nu i-ar fi acordat tratamentul medical pe care l-a cerut detinutul, cat si Mihai Mate, pentru ca l-a transportat la instanta cu catusele la maini.
Politie politica cu "doi si-un sfert" pentru USL Deputatul Ion Stan si candidatii USL, filati de DGIPI Deputatul (PSD) Ion Stan si candidatii USL la presedintia Consiliului Judetean Dambovita si Primaria Municipiului Targoviste, filati de serviciul teritorial al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna!
Bogdan Tiberiu Iacob) Un scenariu stupefiant este lansat in prim plan de catre portavocea SRI, vicepresedintele comisiei de resort a parlamentului, deputatul Ion Stan, prin intermediul unei declaratii politice.
Deputatul Ion Stan adus la DNA Vicepresedintele comisiei SRI in aceasta legislatura si presedintele acestei comisii intre 2004-2008, deputatul PSD Ion Stan, a fost ridicat azi de DNA pentru anchetare.
"Atit putem sa dam" In replica directorul general al Santierului Naval, Gelu Stan, ne-a spus ca, desi ar vrea sa-si pastreze meseriasii, nu are cum sa concureze, in ceea ce priveste valoarea lefurilor, cu angajatorii din tarile dezvoltate ale UE.
Presedintele Asitrans Leasing, Bogdan Stan, ne-a explicat ca romanul este inventiv si se vor gasi metode de fentare a restrictiilor impuse de BNR.
La randul sau, Linica Stan, director al THR Marea Neagra, ne-a declarat ca in aproximativ doi ani, toate hotelurile companiei vor avea cel putin trei stele, celelate active urmand sa fie vandute sau modernizate.
Gelu Stan, presedintele Asociatiei Nationale a Constructorilor de Nave din Romania si directorul Santierului Naval Damen Galati, a trimis o scrisoare premierului Calin Popescu Tariceanu prin care solicita simplificarea procedurilor de angajare a muncitorilor din afara Uniunii Europene.
Ei sint albi, mingea e rosie, deci suficiente motive pentru baietii lui Ilie Stan sa manince jar. ... Ilie Stan Rezerve: ... Arbitrul a lasat jocul sa continue spre disperarea fotbalistilor lui Ilie Stan, care au acuzat ca Tatu a fost tinut (foto).
Stan crede ca echipa sa a facut o partida buna: ... - Domnule Stan, cum vi s-a parut meciul? ... Asta este problema numarul unu acum, ca nu dam gol" (Ilie Stan, antrenor Steaua) Gladiatorul in lacrimi Capitanul Alex Bourceanu a izbucnit in plans la finalul partidei cu Twente.
Stefan Stan, prima "Voce a Romaniei", lanseaza "Povestea mea", primul sau album produs de Universal Music Romania album pe care il va prezenta si joi, 23 mai, in Hard Rock Cafe.
Dupa ce toata familia i-a plecat in Italia, la munca, Adina Visterineanu, fosta sotie a lui Marcel Prodan, impresarul care a snopit-o in bataie pe Alexandra Stan, si-a gasit sprijin in fostii socri, cu care se intelege foarte bine.
google-analytics.com