Cautare

1881 de rezultate pentru "elena stan" (3.41 secunde)
Stimati colegi, pun pe hartie aceste randuri cand deja se stie ca doamna Elena Udrea este arestabila. ... Firul rosu al acestora este, evident, Elena Udrea. In majoritatea luarilor de pozitie exprimate, fostul presedinte incerca sa ne convinga ca Elena Udrea este buna pentru Romania.
Apicultorii Vasile si Elena Stan au participat recent la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taramului Roman. ... Toata mierea naturala e buna si atunci omul isi ia pentru el ce are nevoie", ne-a spus Elena Stan.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in aceasta luna (pana pe 30 decembrie inclusiv) la targul Bucharest Christmas Market, organizat in Piata Constitutiei.
Elena Stan, apicultor, a participat recent la targul de la MTR cu produse apicole. ... De Florii vom fi la Muzeul Satului, iar saptamana viitoare vom fi la MTR si la Ateneul Roman", ne-a spus Elena Stan.
Elena Stan, apicultor, a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Apicultorii Vasile si Elena Stan au participat ieri la Ziua Portilor Deschise de la Fabrica de Magiun din Topoloveni.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa la targul organizat de Martisor, la MTR, cu produse apicole, deschis intre orele 9.00 - 18.00.
Apicultorii Elena si Vasile Stan au participat recent la targul traditional organizat in curtea MTR, cu produse apicole.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa zilele acestea la targul "Piata Taraneasca si Mester (Esti) organizat in curtea MTR. ... Am avut un caz care s-a vindecat de cancer de col luand 25 de picaturi de tinctura de propolis dimineata, pe stomacul gol", ne-a spus Vasile Stan, apicultor.
Elena Udrea, acuzata de abuz in serviciu si folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite Seful Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a transmis procurorului general al Romaniei referatul in vederea sesizarii Camerei Deputatilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale fata de Elena Udrea care, in perioada in care se presupune ca a savarsit faptele, a indeplinit functia de ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului.
Elena Mosor, primarul comunei gorjene Alimpesti, este urmarita penal intr-un dosar si cercetata in altele, majoritatea faptelor fiind sesizate de localnici.
Una din prezentele care au luat probabil mintile imberbilor democrati reuniti zilele trecute la scoala de Vara de la Costinesti a fost Elena Udrea.
Dupa ce Elena Basescu a promis la Ploiesti legalizarea drogurilor, Crin Antonescu s-a enervat si a exclamat: ... Le da domnisoara Elena Basescu.
Investigatia lui Dan Tapalaga a avut ca punct de plecare informatia potrivit careia PD-L si-a instruit filialele sa asigure cate 10 voturi pe sectie de votare pentru a-i asigura candidatului independent Elena Basescu intrarea in Parlamentul European.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat ieri, in cadrul unei emisiuni televizate, ca exista discutii in PSD legate de faptul ca Ion Iliescu l-ar sustine pe Sorin Oprescu pentru a candida la alegerile prezidentiale din toamna. ... Acest scenariu este foarte posibil", a declarat Elena Udrea.
Jaful a avut loc in aceeasi zi in care a inceput scandalul cu Elena Basescu. ... Consilierul primului ministru, Andreea Vass, poarta un nou razboi cu mezina familiei prezidentiale, Elena Basescu.
Liderul deputatilor PNL, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca unul dintre motivele aparitiei in presa a stenogramelor din dosarul Vintu l-a dezvaluit Elena Udrea, respectiv obturarea oricarui plan de rasturnare a Guvernului sau de suspendare a sefului statului.
Elena Udrea. ... E evident ca acesta poarta numele de Elena Udrea. ... Traian Basescu intervine in problema pensiilor degajat, dintr-un hypermarket, apoi, in locul premierului ori al ministrilor Apararii ori Internelor, cea care vorbeste este Elena Udrea.
Sorin Rosca Stanescu) Doamna Elena Udrea a dat o noua lovitura de imagine. ... Doamna Elena Udrea viseaza si vizeaza cea mai importanta functie in stat.
Elena Udrea spune lucruri trasnite Coincidenta, sau nu, CNC al PDL s-a desfasurat in paralel cu Congresele PNL. Sambata a luat cuvantul si Elena Udrea, cea care se vrea sa fie inscaunata numarul 1 in partid.
google-analytics.com