Cautare

1880 de rezultate pentru "elena stan" (2.94 secunde)
Stan contrazice Secretarul Comisiei parlamentare de control a activitatii Comisiei SRI, Ion Stan (PSD), l-a contrazis pe Radu Stroe.
Adrian Stan, directorul adjunct al Agentiei Domeniilor Statului, a prezentat sambata, la Constanta, cateva aspecte legate de derularea programelor Renta Viagera Agricola si Fermierul.
Duminica seara, la inchiderea urnelor si numararea voturilor exprimate pentru desemnarea primarului orasului Techirghiol, a reiesit ca invingator in acest tur doi este candidatul PDL Florea Constandin, la un vot distanta de contracandidatul liberal Adrian Stan.
Viceprimarul Constantei, social-democratul Gabi Stan (foto), considera ca proximele alegeri pentru Parlamentul Europei nu starnesc un interes deosebit in randul populatiei. ... Europarlamentarele sunt cumva pe planul doi", a apreciat Gabi Stan.
Ion Stan, demis de la conducerea PSD Dambovita Presedintele PSD Dambovita, deputatul Ion Stan, a fost demis, marti, de Biroul Permanent National al PSD, cu unanimitate de voturi.
Acesta este principalul motiv pentru care directorul Santierului Naval Damen Galati, Gelu Stan, a renuntat sa mai aduca forta de munca din Vietnam.
Electrica isi va dubla anul viitor livrarile de energie catre clientii industriali, ca urmare a cresterii cererii din partea acestora, a declarat miercuri seara, la Roma, directorul general al distribuitorului de electricitate, Corneliu Stan.
Practic, incepand cu aceasta data, Gelu Stan, cel care a ocupat functia de director general a Santierului Naval Galati, a fost schimbat din functie astfel incat actualul manager a fost numit chiar din grupul olandez Damen.
Echipa lui Ilie Stan a fost dominata si a incheiat in corzi la Cluj, dar a plecat cu 3 puncte ce vor cantari greu. ... In minutul 20 Ilie Stan avea deja doua schimbari facute, iar Chiriches era reprofilat fundas dreapta.
Produsele apicole de la standul sotilor Elena si Vasile Stan din cadrul targului de la MTR sunt benefice pentru sanatate Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Revenind insa la cei care au scos hoteluri si acareturile aferente acestora la licitatie, desi numarul unitatilor in cauza lor este destul de impresionant, cat si suprafetele pe care acestea se intind, Linica Stan, directorul SC T.H.R.
Elena Basescu nu-si dezminte stilul si, intr-un interviu, il catalogheaza pe Vasile Blaga "cainele fidel al PD-L", iar pe Elena Udrea o numeste "vulnerabilitatea" lui Traian Basescu.
Problema Elena Udrea Peste numai trei zile, adica luni, vom cunoaste rezultatele alegerilor locale. ... Unde staroste peste partid este doamna Elena Udrea.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa zilele acestea la targul de produse traditionale organizat de Florii, in curtea MTR. ... Am avut un caz care s-a vindecat de cancer de col luand 25 de picaturi de tinctura de propolis dimineata, pe stomacul gol", ne-a spus Vasile Stan, apicultor.
Poate cel mai prolific demnitar din Salaj, senatorul PRM, Petru Stan, a organizat, ieri, o conferinta de presa, in cadrul careia si-a facut bilantul propriilor 6 luni de activitate parlamentara.
Deputatul PSD Ioan Stan i-a criticat ieri pe democrati pentru votul favorabil dat de acestia proiectului de lege privind majorarea pensiilor, initiat de social-democrati.
Pretedintele Organizatiei Dambovita a social-democratilor, deputatul Ion Stan, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca personal il sustine pe Adrian Nastase, daca va candida, la functia de pretedinte al Consiliului National. Stan a adaugat totusi ca nu angajeaza insa in acest demers si organizatia judeteana.
Partidul Alternativa Ecologista pare ca tine cu dintii de Marius Stan pentru cursa pentru sefia municipiului.
Radu Mazare, insotit de fratele sau Mihai si de viceprimarul Gabi Stan (a carui barba mai are putin si sperie tancii intalniti prin parcuri), s-a aflat ieri in zona Piata Far, acolo unde se construieste...
Liderul PSD Dambovita, Ion Stan, a declarat, joi seara, la Titu, ca politicienii "sunt monitorizati de Basescu si de institutiile statului, obediente acestui om, care inregistreaza convorbiri telefonice, anume acelea la care dansul a facut referire in interventiile pe care le-a avut la RRA".
google-analytics.com