Cautare

1880 de rezultate pentru "elena stan" (2.85 secunde)
Presedintele Clubului de Fotbal Otelul Galati, Marius Stan, este asul din maneca (inca ascuns) al liberalilor galateni pentru fotoliul de primar al Galatiului.
Jurnalul National publica un articol senzational despre cuplul politic "Elena Udrea-Traian Basescu", a carei prima parte o puteti citi in continuare.
Pilotul bucurestean Eduard Stan, detinatorul unui palmares impresionant in viteza pe traseu montan se intoarce pe coastele de la Rasnov.
Brusc, dupa ce a participat vinerea trecuta la lansarea oficiala a lui Marius Stan in cadrul Galelor Premiilor PNL, seful Partidului Alternativa Ecologista, Ion Stefan, a anuntat ca, saptamana aceasta, formatiunea pe care o conduce va gandi un plan pentru alegeri si va stabili listele pentru CL, CJ, dar si candidatul la Primarie.
Ilie Stan, dat afara de la Steaua - Mihai Stoichita, noul antrenor al ros-albastilor Ilie Stan, indepartat de la Steaua Ilie Stan nu mai este antrenorul Stelei, tehnicianul fiind indepartat de pe banca tehnica a ros-albastrilor dupa remiza, scor 0-0, din meciul cu Gaz Metan Medias, informeaza gsp.ro.
Sfintii Constantin si Elena 2017: ... Alina Costache) Pe 21 Mai, crestinii ortodocsi ii praznuiesc pe Sfintii Imparati Constantin si Elena. ... SFINTII CONSTANTIN SI ELENA Sfintii Constantin si Elena, cei intocmai cu Apostolii, sunt pomeniti in Biserica Ortodoxa pe 21 mai.
Produsele apicole de la standul sotilor Elena si Vasile Stan din cadrul targului de la MTR sunt benefice pentru sanatate Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
96 cere 322 de parlamentari O declaratie politica a deputatului Ion Stan, vicepresedintele Comisiei de Control a SRI deschide un nou front al luptei cu Traian Basescu.
Miercuri, 22 mai, ora 20:00, la Sun Sensations Beach Club (Sun Plaza), Stefan Stan, prima "Voce a Romaniei", va lansa "Povestea mea", primul sau album produs de Universal Music Romania.
Elena Udrea apasa cu tocul pe grumazul lui (Autor:
Elena Udrea, impresionata de serviciile Velvet Beauty & Spa Joi seara, Elena Udrea a participat la prezentarea serviciilor Velvet Beauty & Spa, la restaurantul Hotelului Roman, alaturi de primarul Laurentiu Dan Leoreanu.
Elena, supranumita Vaduva neagra din Tulcea, si-a ucis atat sotul, cat si concubinul, continuandu-si apoi nestingherita viata. ... La 12 ani dupa ce si-a ucis sotul, Elena C., 36 de ani, din Tudor Vladimirescu â€" Tulcea, si-a omorat, dupa acelasi scenariu si concubinul, in complicitate cu noul ei amant.
Chesterton • "Mos Craciun vorbeste pe limba tuturor copiilor." Anonim • "Mos Craciun nu va muri niciodata, pentru ca nu poate muri ideea de a darui, oricat de meschina ar deveni lumea." Elena Stan • "Pentru oamenii rai Craciunul este un supliciu sufletesc, nu o sarbatoare." Elena Stan • "Cel mai frumos cadou de Craciun este sa nu fii singur si bolnav!" Elena Stan • "Fara mirosul de cetina, de cozonaci si sarmale si fara parintii care asteapta un strop de recunostinta, fara copiii care-si daruiesc colinda, Craciunul devine bizar, instrainandu-se de bucuria primordiala cu care a fost inzestrat".
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul cu mesteri si produse traditionale, de Sfantul Ilie, in curtea Muzeului National al Taranului Roman, din 18 pana in 20 iulie 2014.
Elena si Vasile Stan, apicultori, au participat recent la targul organizat in Parcul Cismigiu de Creart.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in luna decembrie la targul de Craciun organizat la Universitate.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului.
Apicultorii Vasile si Elena Stan spun: ... Apicultorii Vasile si Elena Stan abia asteapta sa se reia targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman. Pentru comenzi o puteti contacta pe Elena Stan la nr.
Ion Stan, deputat PSD si secretar al Comisiei SRI, considera ca initiativa legislativa a social-democratilor privind autorizarea interceptarilor telefonice a deranjat vizibil „anumite centre de putere“, „anumite autoritati ale statului“, „unele societati de protectie si paza si unii detectivi particulari“.
google-analytics.com