Cautare

1561 de rezultate pentru "elena merisoreanu" (2.66 secunde)
Demisia sefei Cancelariei Prezidentiale, Elena Udrea, de vineri seara nu a generat reactii deosebite in lumea politica. ... Premierul Calin Popescu-Tariceanu a precizat ca demisia consilierului de stat Elena Udrea, sef al Cancelariei Prezidentiale, nu este un subiect care sa il preocupe in mod deosebit.
Google a aflat despre relatia dintre Traian Basescu si Elena Udrea "E ceva ciudat la Google. Am dat o cautare "blog elena basescu" si primul raspuns primit a fost blogul Elenei Udrea.
Chesterton • "Mos Craciun vorbeste pe limba tuturor copiilor." Anonim • "Mos Craciun nu va muri niciodata, pentru ca nu poate muri ideea de a darui, oricat de meschina ar deveni lumea." Elena Stan • "Pentru oamenii rai Craciunul este un supliciu sufletesc, nu o sarbatoare." Elena Stan • "Cel mai frumos cadou de Craciun este sa nu fii singur si bolnav!" Elena Stan • "Fara mirosul de cetina, de cozonaci si sarmale si fara parintii care asteapta un strop de recunostinta, fara copiii care-si daruiesc colinda, Craciunul devine bizar, instrainandu-se de bucuria primordiala cu care a fost inzestrat".
Dupa o partitura devenita slagar politic, Ludovic Orban sare la gatul lui Basescu, in stil "Vacanta Mare", iar amazoana Elena Udrea reactioneaza instantaneu, altoindu-i o caraba usturatoare peste bot premierului Tariceanu.
Suma trebuia sa ajunga la Miami, unde avea un bussines cu Elena Udrea, Dorin Cocos si Cristi Borcea. In jurul lui Said Baaklini s-a tesut o retea de interese ale familiei Elena Udrea - Dorin Cocos, a multor generali si oameni de afaceri.
Cu sau fara voi ei, Elena Udrea ridica... ... Senatorul PNL Puiu Hasotti, retras pana in septembrie intr-o "vacanta" de recuperare, a evitat sa comprehenseze declaratiile Udrei cu privire la rolul lui Stolojan in noua politica si a asociat-o pe Elena marilor figuri ale societatii in care (inca mai) traim:
Locuitorii de pe strazile Ecaterina Teodoroiu si Elena Teodorini din Craiova intra pana la genunchi in mizeriile refulate ale canalizarii orasului.
In urma declaratiilor fostului consilier prezidential Elena Udrea, potrivit carora Emil Constantinescu a fost un presedinte vunerabil pentru serviciile secrete, care cunosteau faptul ca fiul lui Constantinescu avea afaceri cu duty-free-uri, fostul presedinte a hotarat sa o dea in judecata pe Elena Udrea, declarand despre aceasta ca actioneaza la comanda lui Traian Basescu.
Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica si secretarul executiv Elena Udrea au depus, miercuri, la Registratura Tribunalului Bucuresti, documentele pentru inregistrarea PDL ca formatiune politica, acestia exprimandu-si speranta ca procedura juridica va fi finalizata in luna ianuarie 2008.
Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica si secretarul executiv Elena Udrea au depus, miercuri, la Registratura Tribunalului Bucuresti, documentele pentru inregistrarea PDL ca formatiune politica, acestia exprimandu-si speranta ca procedura juridica va fi finalizata in luna ianuarie 2008.
Elena Basescu, fiica cea mica a sefului statului, a declarat, miercuri, la Cluj, ca nu va candida la alegerile locale, dar ca va "vedea" daca se inscrie in cursa pentru parlamentare, in functie de performantele Organizatiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal.
Elena Basescu, candidat pentru functia de secretar la Organizatia de Tineret a PDL duce munca de lamurire cu organizatiile din tara pentru ca acestea sa-i acorde sustinerea la alegerile interne din partid.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la Iasi, ca "singura deosebire evidenta dintre Irina Schrotter si Elena Udrea este ca ultima nu a facut inca puscarie".
Secretarul executiv al PDL Elena Udrea sustine ca va renunta la functia din conducerea democrat-liberalilor daca nu va castiga un loc de parlamentar la alegerile din toamna.
Secretarul executiv al PDL, Elena Udrea, a precizat miercuri pe blogul personal, ca nu a avut si nu are discutii cu primarul orasului Constanta, Radu Mazare, cu care s-a intalnit o singura data, in urma cu mai mult de un an, la aniversarea unui prieten comun.
Elena Udrea este din nou atacata de reprezentantii Organizatiei de Tineret PD-L Constanta si de proaspetii exclusii din partid.
Deputatul Sorin Paveliu a declarat marti ca nu a demisionat din PD-L, ci a decis doar "sa se autosuspende din partid" pentru a putea candida, ca independent, pentru un mandat de deputat in Colegiul 25 din Drumul Taberei, unde va candida si secretarul executiv Elena Udrea.
Elena Udrea (PD-L) s-a numarat printre ultimii parlamentari care au depus, marti, la Camera Deputatilor, documentele necesare pentru preluarea mandatului, ea declarand pentru Mediafax ca "este o persoana activa", care nu vrea sa iasa la pensie de la Parlament.
Fiica presedintelui, Elena Basescu, a declarat marti ca prima functie pe care o va ocupa va fi "in urma votului public", ca va ramane stagiar la PE si ca nu se pune problema sa ocupe vreo functie de secretar de stat in Ministerul Tineretului, respingand, astfel, informatile aparute in presa.
In alta ordine de idei, ca raspuns la intrebarile presei legate de lista PD-L pentru europarlamentare, Monica Iacob Ridzi a spus ca "voi sprijini si un alt tanar care candideaza independent, pe Elena Basescu".
google-analytics.com