Cautare

1561 de rezultate pentru "elena merisoreanu" (3.33 secunde)
Miniguvern pentru Elena Udrea Ca sa coordoneze strategia de turism, Boc a pus-o sefa peste 4 ministri. Elena Udrea este noua sefa a ministrilor Boagiu, Funeriu, Cseke si Borbely.
Un lucru mai putin cunoscut despre fostul ministru al Justitiei este ca a copilarit in acelasi sat cu Elena Udrea. Elena Udrea si Catalin Predoiu sunt din judetul Buzau, chiar din acelasi sat, Pietroasa.
Basistii, consternati de hotararea lui Basescu Editorialistii care au sustinut regimul Basescu sunt consternati de hotararea acestuia de a o sustine pe Elena Udrea la sefia PDL. ... De la Dan Turturica la Andreea Pora, jurnalistii resping incercarea sefului statului de a o propulsa pe Elena Udrea la timona PDL.
Am avut doi invitati foarte buni in acea editie, pe profesorii de istorie Ciupala si Scurtu - dl Ciupala are si o carte despre femeile in istoria Romaniei -, care aveau povesti foarte interesante despre personajele pe care le insiraseram noi acolo, pe un panou al Elenelor care au influentat istoria Romaniei, de la Elena Cuza la Regina Mama Elena, la Elena Udrea si Elena Basescu in zilele noastre, trecand desigur prin Elena Lupescu si Elena Ceausescu.
Paris si Elena Povestea de dragoste dintre Paris si Elena din Troia este descrisa cu detalii in Iliada lui Homer - una dintre cele mai frumoase legende grecesti. Elena din Troia era maritata cu Menelaus, regele Spartei, iar Paris era fiul regelui Priam din Troia.
Artistul plastic Elena Orbocea din Tulcea este unul dintre cei mai creativi si mai sensibili artizani din Romania, dar si din afara granitelor care pot crea, din polimer sau papier mache papusi remarcabile.
Elena Udrea, reclamata la Parchet (Autor: ... Principalele actiuni vizate sunt cele legate de Ministerul Turismului, condus de Elena Udrea. ... Favorita si protejata presedintelui Traian Basescu, Elena Udrea, este acuzata de conflict de interese, deturnare de fonduri si subminarea intereselor financiare ale Uniunii Europene.
Nicolae Ceausescu pleaca in vizita oficiala in Iran, lasandu-i la conducerea tarii pe Elena Ceausescu, Emil Bobu si Manea Manescu.
Si nu in ultimul rand are un ibric de alama de care se foloseste zilnic pentru a-i face sotiei o cafea, bineinteles o cafea Sfanta Elena. ... Napoleon a cultivat cafeaua pe insula Sfanta Elena.
CNC al PD a ales sambata toti cei noua secretari executivi pentru posturile vacante, printre noii lideri democrati fiind si Elena Udrea. ... Elena Udrea (Bucuresti, sector 1, fost consilier prezidential); ... Blonda din PD Elena Udrea si-a inceput sambata discursul in fata reprezentantilor CNC al PD cu formula:
Contractele incheiete intre firma de avocatura a fostului consilier prezidential Elena Udrea cu RAAPPS sunt legale, dar nu respecta principiile transparentei in ce priveste cheltuirea banilor publici, iar onorariile au fost acordate arbitrar.
Ana Maria Topoliceanu, Adriana Matei si Elena Ivanescu. ... pare a fi Elena Ivanescu, secretar general adjunct in cadrul Biroului Politic Judetean Constanta al PD-L.
Secretarul general al Organizatiei de Tineret a PD-L, Elena Basescu (foto), a anuntat, ieri, ca va demisiona din partid si ca va candida ca independent la alegerile europarlamentare pentru ca tatal ei sa nu fie acuzat de nepotism, iar PD-L sa nu "aleaga" intre ea si intelectuali, urmand sa revina in PD-L dupa alegerile din 7 iunie.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri, la Targu Mures, ca tinerii au nevoie de carti, educatie si modele si a criticat-o pe Elena Basescu, sustinand ca aceasta le promite romanilor legalizarea drogurilor.
Elena Udrea si-a indeplinit cea mai importanta misiune a existentei sale, ca femeie de cariera, top-model al politicii si blonda mondena. ... Din aceasta pozitie, Elena Udrea lasa impresia ca stapaneste tot spectrul politic din Romania:
Elena Basescu, in postura de candidat independent, a reusit sa obtina in Craiova 2.317 voturi.
Consilierul primului ministru, Andreea Vass, poarta un nou razboi cu mezina familiei prezidentiale, Elena Basescu.
O publicatie centrala sustine ca liderii si parlamentarii PD-L au fost instruiti, prin e-mail-uri, sa faca tot posibilul s-o scoata pe Elena, fiica presedintelui Basescu, din scandal.
Elena Udrea nu isi doreste sa mai apara la televizor. ... Imbracata intr-un costum Channel, cum de alftel si telespectatorii au remarcat, Ministrul Turismului si Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, a declarat la postul OTV ca nu isi doreste sa mai fie atat de prezenta pe ecranele televizoarelor:
Doctorul Ion Uta, tatal lui Teo Trandafir, face dezvaluiri incendiare despre candidatura fiicei sale, criticandu-i pe Traian Basescu, Emil Boc, EBA si Elena Udrea, intr-un interviu acordat jurnalistilor de la femeiasecolului21.ro. ... Reporterii i-au amintit ca fiica lui ii apreciaza si pe Traian Basescu si pe fiica acestuia, Elena.
google-analytics.com