Cautare

388 de rezultate pentru "dragos" (4.35 secunde)
Gheorghe Sutu - propus pentru postul de director adjunct la ANIF, Felix Burcin - director adjunct la Directia Judeteana pentru Tineret, Emilia Murineanu - director adjunct la AJOFM, Dumitru Marin - director adjunct Oficiul Judetean de Posta, Ioan Toma - director adjunct Directia de Statistica, Alexandru Sircu - director adjunct Inspectoratul de Concurenta al Judetului Constanta, Dragos Sandru - director adjunct ISCIR, Elena Buhaiev - inspector adjunct ISJ, Gheorghe Dinca si Nicoleta Marin - directori adjuncti DSV, Adriana Damian - director coordonator adjunct Directia Generala a Finantelor Publice Constanta.
Monica Columbeanu si Magda Ciumac, prima facand parte din straff-ul electoral al candidatului la presedintie Nati Meir, iar cea de-a doua consiliind un europarlamentar PD-L, Dragos David.
"Pe 18.05.2009, s-a formulat o sesizare la Parchetul de pe langa Judecatoria Orsova cu privire la faptul ca Adrian Constantin Bragaru impreuna cu Emilia Munteanu, Dragos Ion Oprea, Elisabeta Tuinea, George Daniel Slavoia, Letitia Ispir, functionari in cadrul primariei, in calitate de membri ai comisiei de licitatii, au aprobat achizitionarea unor utilaje in leasing la un pret mai mare decat cel stabilit in cadrul CL si fara a solicita vreo garantie de buna functionare si fara avizul Comisiei de Autorizare a Imprumuturilor Locale.
Ponta a declarat joi, cand si-a depus oficial candidatura pentru sefia partidului ca are sprijinul presedintelui Consiliului Judetean Bacau, Dragos Benea, un apropiat al lui Viorel Hrebenciuc.
5 din Regulamentul de aplicare al Statutului PNL, refuzul incasarii cotizatiei membrilor se considera abatere disciplinara si se sanctioneaza cu suspendarea presedintelui sau secretarului organizatiei locale, a presedintelui sau secretarului coordonator al filialei", se mentioneaza in contestatia semnata de Nicoleta Popescu, presedinte al CSL Targu Jiu, Dragos Braicu, fost presedinte al TNL Targu Jiu, Alin Huica, vicepresedinte al TNL Gorj, Catalin Popescu, membru al BPJ al TNL Gorj, Razvan Rebedea, membru in Biroul Politic Central al TNL, si Pantelimon Manta, fost membru al PNL.
Dragos Moldovan face praf UNPR, in Cronica Romana. Cititi in continuare argumentele de bun simt ale jurnalistului, care sustine ca UNPR este o aratare dezgustatoare.
Dragos, o pictura de la Alexandra Nechita, la varsta de 12 ani, o cheie de la Mustafa Sarigul din 5 XII 2003, aquila din cristal de la George W.
• Benea Dragos - Uniunea Nationala a Consiliilor Judetene din Romania; • Cupa Ion - Grupul parlamentar PDL din Senat;
Contracandidatul lui Hrebenciuc urma sa fie Dragos Benea, seful Consiliului Judetean Bacau.
Totodata, potrivit presedintelui Federatiei Sindicale din Industria Alimentara, Dragos Frumosu, lucrul cel mai important este faptul ca proiectul de lege privind reducerea TVA la 5% la alimentele de baza a fost adoptat.
Presedintele Federatiei din Industria Alimentara, Dragos Frumosu a sustinut ca este "incredibil" ca dupa ce s-a votat aceasta lege au aparut voci care spun ca a fost vorba de o eroare.
Dragos Moldovan publica in Cronica Romana articolul "Cand ridicolul detine majoritatea absoluta". 'De o buna bucata de vreme incoace, Roberta Anastase si Victor Ponta au ceva de impartit.
Dragos Moldovan publica in Cronica Romana articolul "O infrangere transformata in victorie", pe care il puteti citi in continuare. Motiunea de Cenzura initiata de Uniunea Social Liberala, impotriva Codului Muncii a picat, insa alianta proguvernamentala a pierdut.
HotNews publica un comentariu realizat de Dragos Paul Aligica, si intitulat "Arestari, deportari, alegeri, Basescu, PDL, USL: De toate pentru toti", din care puteti citi in continuare prima parte.
HotNews publica un comentariu realizat de Dragos Paul Aligica, si intitulat "Arestari, deportari, alegeri, Basescu, PDL, USL: De toate pentru toti", din care puteti citi in continuare partea a doua.
Dragos Moldovan), pe care il puteti citi in continuare. Slabuta pana acum, s-ar zice, prestatia politica a Uniunii Social Liberale.
Dragos Moldovan). Uniunea Social Liberala a cedat prim-planul pe scena mass-media Partidului Democrat Liberal. Lansarea programului economic nu a constituit un adevarat eveniment de presa.
Pe de alta parte, situatia candidaturilor a fost transata la Bacau, PSD urmand sa-l desemneze pe Dragos Benea pentru sefia Consiliului Judetean, iar PNL pe Romeo Stavarache pentru primaria municipiului.
Pe de alta parte, situatia candidaturilor a fost transata la Bacau, PSD urmand sa-l desemneze pe Dragos Benea pentru sefia Consiliului Judetean, iar PNL pe Romeo Stavarache pentru primaria municipiului.
Radu Moldovan - Bistrita-Nasaud Liviu Dragnea - Teleorman Adrian Tutuianu - Dambovita Ion Calea - Valcea Paul Stanescu - Olt Ion Prioteasa - Dolj Ion Calinoiu - Gorj Adrian Duicu - Mehedinti Vasile Mihalachi - Vaslui Nicolae Bacalbasa - Galati Nicusor Constantinescu - Constanta Silvian Ciuperca - Ialomita Bunea Stancu - Braila Marian Oprisan - Vrancea Dragos Benea - Bacau Catalin Nechifor - Suceava Tiberiu Marc - Salaj Constantin Nicolescu sau Florin Tecau - Arges Mircea Cosma - Prahova Judetele Neamt si Buzau au ramas in discutie pana joi, urmand sa se ia o decizie.
google-analytics.com