Cautare

388 de rezultate pentru "dragos" (2.74 secunde)
Pentru postul de secretar general nu exista inca un candidat, dar deputatul Dragos Ujeniuc vrea sa devina unul dintre secretarii regionali.
Riscul cel mai mare este insa ca mica intelegere politica sa duca la oprirea reformelor din 2005", a aratat Dragos Popescu, presedintele Organizatiei Municipale a UPSC.
Funar cere conducerii Camerei sa-i comunice daca in aceasta perioada deputatii Roberta Anastase, Monica Iacob Ridzi, Marian Jean Marinescu, Mircea Cosea, Cristian Boureanu, Gabriel Sandu, Sorin Paveliu, Dan Buzatu, Dragos Ujeniuc, Cornel Stirbet, Vasile Pruteanu, Costel Ovidenie, Ion Stoica au fost plecati in strainatate sau nu au fost in Bucuresti.
Secretarul Camerei Deputatilor Ioan Munteanu a facut aceasta precizare la solicitarea formulata de Gheorghe Funar pentru a obtine informatii privind deplasarea in strainatate sau in afara Bucurestiului, in perioada 28 mai-2 iunie, a deputatilor Roberta Anastase, Maria Iacob, Jean Marinescu, Mircea Cosea, Cristian Boureanu, Gabriel Sandu, Sorin Paveliu, Dan Buzatu, Dragos Ujeniuc, Cornel Stirbet, Ion Stoica, Vasile Pruteanu, Costel Ovidenie.
S-a discutat si despre plangerea pe care deputatul Dragos Ujeniuc a facut-o la adresa unui coleg parlamentar pe tema unei declaratii politice.
Pe parcursul clipului regizat de Dragos Buliga vor aparea pe rând si cei de la Proconsul, interactionând cu personajele principale.
Ca si presedintele Traian Basescu, in urma cu cateva saptamani, nici premierul Tariceanu nu s-a prezentat personal la audieri in fata Colegiului, fiind reprezentat de consilierul sau juridic, Dragos Condrea.
David Dragos Florin - 39 ani. Profesia: Inginer 10. Popa Mihaela - 45 ani. Profesia: Profesor 11. Dumitriu Constantin - 36 ani.
Dragos Gardescu "Puya", component al trupei "La Familia", a devenit presedintele Organizatiei de Tineret a Partidului Verde.
Astfel, deputatul PC Dragos Dumitriu a aratat ca sarbatoarea Rusaliilor este una cruciala pentru foarte multe religii, in timp ce deputatul PRM Ioan Aurel Rus a precizat ca el a a mai avut aceasta initiativa acum cinci ani, dar aceasta nu a avut sorti de izbanda, netrecand de Senat.
Funar cerea conducerii Camerei sa-i comunice daca in aceasta perioada deputatii Roberta Anastase, Monica Iacob Ridzi, Marian Jean Marinescu, Mircea Cosea, Cristian Boureanu, Gabriel Sandu, Sorin Paveliu, Dan Buzatu, Dragos Ujeniuc, Cornel Stirbet, Vasile Pruteanu, Costel Ovidenie, Ion Stoica, au fost plecati in strainatate sau nu au fost in Bucuresti.
Astfel, au fost admisi in cursa electorala pentru Primaria Capitalei Alexandru Vladu (PPDR), Adrian Vilau (UPSC), Daniel Fuciu (PNGCD), Vasile Blaga (PDL), Ludovic Orban (PNL), Cristian Diaconescu (PSD), Dinu Gheorghe (PPPS), Codrin Stefanescu (PC), Aurelian Pavelescu (PNTCD), Cozmin Gusa (PIN), Dragos Frumosu (Uniunea Pensionarilor), Verginia Vedinas (PRM), Lucia Stanciu (Alianta Socialista), Gheorghe Ionicescu (Partidul Verde), Nicolae Varbanciu (PSR), Mariana Andrei (PRR) si Ioana Ion (PRE).
Dragos Vladulescu, candidatul PSD la Primarie, a infirmat faptul ca suspectul este membru sau simpatizant al social democratilor si a declarat ca nu exista nicio actiune provocatoare pusa la cale de el sau de vreun membru PSD sau de organizatie.
Este vorba despre directorul liberal Dragos Poteleanu. "Pana acum se puteau achita banii pentru 200 de oameni, in baza legii 76, acum nu se mai poate.
Despre acesta, CNSAS spune ca are doua dosare de retea, fiind recrutat prima data pe 26 iunie 1980, cu numele conspirativ "Dragos", pentru ca mai apoi sa fi semnat un alt angajament cu numele "Vasea".
Propunerile PD-L Cumpana sunt consilierii locali Dragos Sandru si Florin Imosanu. Potrivit lui Dumitru Burcin, comuna Cumpana nu are, de o luna de zile, viceprimar.
De mentionat ca locul de director adjunct detinut de Dragos Poteleanu, detasat la Satu Mare, este ocupat, inca din data de 10 martie a.
Corina Martin, care era vicepresedinte al ANAT pe regiunea de Sud-Est si recent realeasa si in functia de presedinte al Asociatiei Litoral, il inlocuieste astfel pe Dragos Anastasiu la conducerea celui mai reprezentativ patronat din turismul romanesc.
Corina Martin, care era vicepresedinte al ANAT pe regiunea de Sud-Est si recent realeasa si in functia de presedinte al Asociatiei Litoral, il inlocuieste astfel pe Dragos Anastasiu la conducerea celui mai reprezentativ patronat din turismul romanesc.
Europarlamentarii Csibi Magor, Marian-Jean Marinescu si Dragos David au discutat sambata, la Slatina, in cadrul seminarului "Tanar european in actiune", cu adolescenti din oras despre institutiile UE, elementele de identitate europene si initiativele legislative ale europarlamentarilor romani.
google-analytics.com