Cautare

388 de rezultate pentru "dragos" (8.79 secunde)
Posturile nationale de radio si televiziune s-au transformat in adevarate arene de lupta intre salariatii care acuza actualele conduceri de slugarnicie si aservire totala fata de putere si sefii lor, principalele persoane vizate fiind directorii Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau.
Din acel moment, cu sau fara demisie, soarta lui Nicolau (si a lui Dragos Seuleanu, in paranteza fie zis) poate fi pecetluita doar prin incheierea unui raport defavorabil.
Cel de-al doilea colegiu, cu 64.685 persoane, este alcatuit din Borcea, Cuza Voda, Dichiseni, Dragalina, Dragos Voda, Jegalia, Modelu, Perisoru, Roseti, Stefan cel Mare, Stefan Voda, Unirea si Valcele.
Critici inversunati ai productiilor posturilor nationale de radio si televiziune inca de pe vremea cand erau in opozitie, liberalii si democratii vor sa purice acum, pe indelete, modul in care au inteles Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau sa pastreze echidistante institutiile pe care inca le conduc.
Atat comisarul-sef, Dragos Ursulescu, cat si adjunctul sau, Dumitru Iordache, au fost dati la o parte. Ursulescu a precizat ca se mai gandeste daca isi va depune dosarul pentru concurs.
Social-democratii din judet vor sa propuna candidatul pentru Consiliul Judetean - Dragos Benea si sa lase liberalilor candidatul pentru Primarie - Romeo Stavarache.
Nu au lipsit nici personalitatile judetene, respectiv presedintele PSD Maramures si organizator al evenimentului, Gabriel Valer Zetea, alaturi de primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, secretarul executiv al filialei judetene si secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Dragos Titea, primarul orasului Seini, Gabriela Tulbure (PSD), edilul localitatii Tautii Magheraus, Anton Ardelean (PSD), senatorii Liviu Marian Pop si Sorin Ovidiu Bota, deputatul PSD de Baia Mare, Florin Tataru, presedintele PC al Consiliului Judetean, Zamfir Ciceu.
In document se solicita inlocuirea celor doi presedinti-directori generali, Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau, precum si inlocuirea consiliilor de administratie ale SRR si SRTV.
In batalia declansata in vederea schimbarii sefilor SRR si SRTV - Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau, PSD a deschis un nou front la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Actiuni ale Bancii Comerciale Romane (BCR) reprezentand 6% din capitalul social vor fi scoase separat la vanzare pe bursa, a declarat ieri Dragos Neacsu, secretar de stat in ministerul Finantelor Publice.
Geoana a reusit sa scape de Seuleanu Pentru ca tot vorbim de viitoarele conduceri ale SRR si SRTV, trebuie remarcat ca PSD (recte Mircea Geoana) a reusit sa-l elimine pe favoritul lui Nastase, Dragos Seuleanu, de pe lista candidatilor sustinuti de social-democrati.
Deputatul PNL Mona Musca a anuntat ieri ca solicita demiterea procurorului general, Ilie Botos, pe care il acuza de abuz in functie si dezinformarea opiniei publice in cazul deputatului liberal Dragos Ujeniuc.
In septembrie, un grup de deputati PNL, in frunte cu Dragos Ujeniuc, a sesizat Parchetul General cu o plangere penala impotriva presedintelui Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, intrucat acesta ar fi comis „un abuz“ in serviciu, refuzand sa convoace la31 august a.c.
Dragos G. TUDOSE) S-a intrat in linie dreapta cu mega-proiectul de infrastructura POD SUSPENDAT PESTE FLUVIUL DUNAREA BRAILA - TULCEA:
Dragos Dumitriu) - Esti un neg pe obrazul poporului! Omul e bolnav - nici revolta nu mai poate produce, Si isi da singur calde.
Dragos Diaconescu, 2. Gillbert Panait, 3. Ciuca Mihai si Manaila Marian (Bucuresti); la trofeul Masters: 1. Ioan Cornel, 2. Mitrache Marius, 3.
Cel mai bun portar al intrecerii a fost desemnat Alin Dragu (Athletic), cel mai tehnic jucator a fost ales Dragos Arnautu (Magnolia), in timp ce golgheterul turneului desfasurat la Sala ,,Vointa"
Premiul pentru cea mai buna scenografie i-a fost conferit lui Helmut Sturmer, pentru "Doua loturi", la Teatrul National Bucuresti, categorie la care au fost nominalizati Dragos Buhagiar, pentru "Calatoriile lui Gulliver", la Teatrul National "Radu Stanca" din Sibiu, Adrian Damian, pentru "Viata e vis", la Teatrul National din Timisoara.
Constantin Ticu Dumitrescu, propus de Guvern, Dragos Petrescu, nominalizat de Presedintie, Mircea Dinescu si Claudiu Secasiu, propusi de PNL, Dan Lazea si Corneliu Turianu, sustinuti de PD, Florin Chiriteanu, Cazimir Ionescu si Laurentiu Tanase, din partea PSD, Constantin Buchet, din partea PRM, si Ladislau Csendes, nominalizat de UDMR, sunt cei 11 membri ai Colegiului CNSAS, in urma votului covarsitor majoritar al parlamentarilor.
Dragos Vilcu (Multi Media Est) Regia: Radu Muntean Cel mai bun regizor (lungmetraj) Dan Chisu - Bucuresti Non-Stop Tudor Giurgiu - De ce eu?
google-analytics.com