Cautare

413 de rezultate pentru "dragos proconsul" (3.06 secunde)
Este vorba despre Andrei Cercelaru, zis Rata, de 26 de ani, din Craiova, Eugen Stan, zis Kinder sau Randu, de 35 de ani, din Caracal-Olt, Leonard Vasile, zis Lony, de 29 de ani, din Craiova, Dragos Tiugan, de 32 de ani, din Craiova, Narcis Cita, de 31 de ani, din Craiova, Marian Badea, zis Pisic sau Masica, de 30 de ani, din Craiova, si Mihai-Traian Neacsu, de 23 de ani, din Bucuresti.
Ionel Valentin Goga, zis Chelu, de 29 de ani, din Craiova, Dragos Cristian Sorica, zis Metal, tot de 29 de ani, domiciliat in comuna Pielesti, Iulian Dumbrava, zis Para sau Parazitu, de 23 de ani, din Craiova, Dumitru Laurentiu Sirbu, zis Vatrai, de 23 de ani, din Filiasi, Florin Zaharia, zis Gheti, de 22 de ani, din comuna Rediu, judetul Neamt, dar stabilit fara forme legale in Craiova, si Irinel Ocnareasa, fost Miu, de 35 de ani, din comuna doljeana Bralostita, tot fara forme legale in Craiova.
Birourile Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor au aprobat ieri constituirea unei comisii de ancheta a situatiei din Societatea Romana de Radiodifuziune, ca urmare a solicitarii presedintelui SRR, Dragos Seuleanu, de a se efectua un control parlamentar al activitatii economice.
PNL ramine cu un singur mandat de deputat, doar ca Liviu Dragos ii va lasa locul in Parlament presedintelui organizatiei judetene, Ovidiu Silaghi.
Dragos Ionescu, 68 ani, pensionar, Caracal: "Noi am facut eforturi financiare pentru a ne putea bucura de cateva zile la mare, si asa suntem primiti?
Initiativa legislativa este semnata de opt deputati liberali (Horatiu Buzatu, Horea Uioreanu, Gabriel Sandu, Dragos Ujeniuc, Ioan Ghise, Rares Manescu, Adina Valean, Mihail Zaharia) si are pretentia, potrivit initiatorului Horea Uioreanu, de a fi primul proiect depus de un partid pe aceasta tema.
Deputatul PLD Dragos Ujeniuc s-a plans de "tratamentul umilitor" la care sunt supusi parlamentarii PLD de catre presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, care "ii batjocoreste" in plenul Camerei, ii intoarce de la pupitru cand doresc sa ia cuvantul, ii ignora cand ridica mana pentru a participa la discutii si li se refuza dreptul de a activa in comisiile de specialitate ale Camerei Deputatilor.
Posturile nationale de radio si televiziune s-au transformat in adevarate arene de lupta intre salariatii care acuza actualele conduceri de slugarnicie si aservire totala fata de putere si sefii lor, principalele persoane vizate fiind directorii Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau.
Din acel moment, cu sau fara demisie, soarta lui Nicolau (si a lui Dragos Seuleanu, in paranteza fie zis) poate fi pecetluita doar prin incheierea unui raport defavorabil.
Cel de-al doilea colegiu, cu 64.685 persoane, este alcatuit din Borcea, Cuza Voda, Dichiseni, Dragalina, Dragos Voda, Jegalia, Modelu, Perisoru, Roseti, Stefan cel Mare, Stefan Voda, Unirea si Valcele.
Critici inversunati ai productiilor posturilor nationale de radio si televiziune inca de pe vremea cand erau in opozitie, liberalii si democratii vor sa purice acum, pe indelete, modul in care au inteles Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau sa pastreze echidistante institutiile pe care inca le conduc.
Atat comisarul-sef, Dragos Ursulescu, cat si adjunctul sau, Dumitru Iordache, au fost dati la o parte. Ursulescu a precizat ca se mai gandeste daca isi va depune dosarul pentru concurs.
Social-democratii din judet vor sa propuna candidatul pentru Consiliul Judetean - Dragos Benea si sa lase liberalilor candidatul pentru Primarie - Romeo Stavarache.
Nu au lipsit nici personalitatile judetene, respectiv presedintele PSD Maramures si organizator al evenimentului, Gabriel Valer Zetea, alaturi de primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, secretarul executiv al filialei judetene si secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Dragos Titea, primarul orasului Seini, Gabriela Tulbure (PSD), edilul localitatii Tautii Magheraus, Anton Ardelean (PSD), senatorii Liviu Marian Pop si Sorin Ovidiu Bota, deputatul PSD de Baia Mare, Florin Tataru, presedintele PC al Consiliului Judetean, Zamfir Ciceu.
In document se solicita inlocuirea celor doi presedinti-directori generali, Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau, precum si inlocuirea consiliilor de administratie ale SRR si SRTV.
In batalia declansata in vederea schimbarii sefilor SRR si SRTV - Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau, PSD a deschis un nou front la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Actiuni ale Bancii Comerciale Romane (BCR) reprezentand 6% din capitalul social vor fi scoase separat la vanzare pe bursa, a declarat ieri Dragos Neacsu, secretar de stat in ministerul Finantelor Publice.
Geoana a reusit sa scape de Seuleanu Pentru ca tot vorbim de viitoarele conduceri ale SRR si SRTV, trebuie remarcat ca PSD (recte Mircea Geoana) a reusit sa-l elimine pe favoritul lui Nastase, Dragos Seuleanu, de pe lista candidatilor sustinuti de social-democrati.
Deputatul PNL Mona Musca a anuntat ieri ca solicita demiterea procurorului general, Ilie Botos, pe care il acuza de abuz in functie si dezinformarea opiniei publice in cazul deputatului liberal Dragos Ujeniuc.
In septembrie, un grup de deputati PNL, in frunte cu Dragos Ujeniuc, a sesizat Parchetul General cu o plangere penala impotriva presedintelui Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, intrucat acesta ar fi comis „un abuz“ in serviciu, refuzand sa convoace la31 august a.c.
google-analytics.com