Cautare

413 de rezultate pentru "dragos proconsul" (4.00 secunde)
Dragos de 18 ani, din Bucuresti. ... Dragos, impreuna cu alti doi indivizi, prin spargerea geamului au sustras dintr-un autoturism marca Renault Kangoo bunuri in valoare de aproximativ 1.000 lei, care au fost gasite in autoturismul Audi A4. ... Dragos in stare de retinere.
La spectacolul care a urmat mitingului au cantat, cate doua-trei piese, formatiile Bere Gratis, Proconsul (din care face parte Bodo, ginerele lui Traian Basescu), Directia 5, Parlament, Un-Q Sapro si Morometzii, Iris, Cassa Loco si Voltaj.
Siteul amintit mai mentioneaza ca Ioana Basescu s-a dus in Cuba impreuna cu sotul ei, cantaretul Bodo de la formatia Proconsul.
Printre cei aflati pe malul marii s-au numarat si familia fratelui presedintelui, Mircea Basescu, cat si cele doua fiice ale lui Traian Basescu. Ioana, fiica cea mare, a venit insotita de sotul sau, solistul Bodo de la Proconsul.
Va pot spune însa ca la Vâlcea vor cânta Andra, Proconsul, Stefan Banica Jr. si altii“, a spus edilul- sef.
Va pot spune însa ca la Vâlcea vor cânta Andra, Proconsul, Stefan Banica Jr. si altii“, a spus edilul- sef.
Au putut urmari live nu mai putin de sase trupe de top romanesti - Proconsul, Pasarea Colibri, Pacifica & Leo Iorga, Semnal M, Gyuri Pascu & The Blue Workers si Trupa Ordean, dar si Fanfara Karpaten care a incantat publicul zilnic.
Show-ul se anunta a fi un spectacol de zile mari in cadrul caruia vor urca pe scena alaturi de JerryCo invitati precum Proconsul, Simona Nae, The dAdA, Mario V, OvP, Liry si Dj-ul Liviu Netu.
Mafia, Loredana, Pact, Andra, Raluka, Smiley, Delia, Mihai Constantinescu, Alex Velea, Vunk, Antonia, Proconsul, Stela Enache, Daniel Iordachioae, Holograf, Fly Project, Guess Who, Maximilian, Shift, Randi, Uddi, Nadir, Alina Eremia, Marius Moga, Adda, Lidia Buble, Adrian Sina, Lariss, Otilia, Maxim, Ami, Carmen, Ruby, What's Up, Andreea Banica si 3 Sud Est.
Alte izvoare ne spun ca Sfantul Dumitru era un nobil, ofiter, proconsul al Ahaiei. Ca urmare a faptului ca l-a marturisit pe Iisus Hristos, a fost ucis cu lancea la Tessalonic.
Radu & Ivana â€" Feel My Love (Official Video) https://www.youtube.com/watch?v=Ls0jYSLML9A&sns=fb Andrei Prodan a facut parte din proiectul The Marker si din duo-ul de producatori The Farmers,, alaturi de Claudiu Ursache, care au compus si produs multe piese precum Jameia , Hurricane â€" Antonia, Spre mare, Tu si eu â€" INNA, Proconsul, Nicoleta Nuca Linistea, Nu sunt.
Admiratorii lui Nicu Covaci si ai operei sale geniale vor avea ocazia sa vada pe scena, in afara actualilor membri Phoenix, mai multi artisti cu care cel care a creat un nou curent in muzica romaneasca, etno-rock, a colaborat de-a lungul timpului - Dan Andrei Aldea, Calin Pop (Celelalte Cuvinte), Roman Iagupov (Zdob si Zdub), A G Weinberger, Rares Totu, Alin Oprea (Talisman), Crivat si Luparul (Bucovina), Trooper, Bodo (Proconsul), Eugen Mihaescu si Gabi Gurita Nicolau (Krypton), Tavi Iepan (Rezident Ex) si alti invitati.Dupa spectacolul de la Arenele Romane, partea a doua a serii de 19 Aprilie va fi dedicata unui concert Phoenix in clubul Tribute, in cadrul unui eveniment restrans cu ocazia zilei de nastere a lui Nicu Covaci.
Proconsul & UDDI), Francisca lanseaza single-ul si videoclipul Voodoo”. Piesa este compusa de catre artista impreuna cu Marius Dia, Alex Parker si Madalin Rosioru.
Baietii de la Proconsul vor fi si ei prezenți, odata cu lansarea unui nou program artistic dedicat mirilor. Ei vor canta celebrele piese precum:
Florin Barbu de la Proconsul are o bicicleta germana de tur, de cativa ani. - Imi place sa fac tururi cu ea si am fost pe bicicleta impreuna cu sotia pana la Balcic, in Bulgaria.
Loredana & Banda Agurida, Andra, Monica Anghel, Luminita Anghel, Paula Seling, Nico, Andreea Banica, Marcel Pavel, Phoenix, Vunk, Bere Gratis, Directia 5, Vita de Vie, Tolouse Lautrec, byron, Voltaj, Proconsul, Stefan Hrusca, Ducu Bertzi, Fuego, Damian Draghici & Friends, Bosquito, Ovidiu Komornyik, Cargo, Corul de copii Radio, Mioara Velicu, Irina Loghin, Grigore Lese, Gheorghe Turda si multi altii.
Probabil ca, atenta la cele patite de sora mai mare si la mariajul esuat al acesteia cu Bodo de la Proconsul, Elena s-a gindit sa incerce o alta categorie, mai statornica si mai de viitor decit cea a cintaretilor.
Intr-un top al celor de la noi ii includ pe Inna, Play & Win, Tibi Scobiola, Holograf, Directia 5, Proconsul si Keo.
Intr-un top al celor de la noi ii includ pe Inna, Play & Win, Tibi Scobiola, Holograf, Directia 5, Proconsul si Keo.
Premierul Calin Popescu- Tariceanu l-a numit pe Mircea Dragos Valentin in functia de subprefect al judetului Vrancea, dupa ce fostul detinator al postului, Manole Merchea, a fost demis in cursul zilei de joi.
google-analytics.com