Cautare

48 de rezultate pentru "dorobantu" (3.12 secunde)
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului.
Maria Dorobantu, presedinta Societatii Romane de Hipertensiune, a declarat ca 40% dintre romani sufera de hipertensiune arteriala iar cei mai multi dintre acestia nici nu stiu ca au aceasta boala, deci nu se trateaza. ... Maria Dorobantu, prezenta la Congresul de Nefrologie, care se incheie sambata, la Sibiu, conform Agerpres.
“Programul a fost lansat initial de Guvern in 2001, dar a dat faliment din cauza ca autoritatile nu au tinut seama de problemele reale ale producatorilor romani“, a afirmat directorul general al UGIR-1903, Stelian Dorobantu.
Maria Dorobantu, presedinta Societatii Romane de Hipertensiune, spune ca "80% din totalul deceselor provocate de bolile cardiovasculare pot fi prevenite prin controlul principalilor factori de risc: ... Maria Dorobantu. ... Maria Dorobantu, presedintele SRH.
Maria Dorobantu, presedinta Societatii Romane de Hipertensiune.Pentru scaderea HTA este importanta reducerea consumului de sare, spune prof. ... Maria Dorobantu: ... Maria Dorobantu.
Catalina Stancescu si Robert Dorobantu au fost prezentati in cadrul unei intalniri oficiale. ... Robert Dorobantu avocat de profesie are 31 de ani este casatorit si nu are copii.
Catalina Stancescu si Robert Dorobantu au fost prezentati in cadrul unei intalniri oficiale. ... Robert Dorobantu, avocat de profesie, are 31 de ani, este casatorit si nu are copii.
Conform primarului din comuna Desa, Petre Dorobantu, la reteaua de peste 750.000 de dolari care alimenteaza comuna s-au racordat 1.100 din cele 1.280 de gospodarii.
Fiecare dintre cele sase persoane care va fi improprietarita de primarie va primi in jur de 250 de hectare, iar edilul Petre Dorobantu a declarat ca cei mai multi dintre cei care au primit padure in baza Legii nr.
Primarul Petre Dorobantu vrea sa ajute cultivatorii de legume in spatiu protejat.
Desi sustine ca are cu ce se lauda chiar daca nu va face ce si-a propus în 2008, gospodarul-sef din Desa, Petre Dorobantu, a declarat ca o realizare în plus nu ar fi stricat deloc.
Cele nemtesti sunt produse de firme recunoscute si contin agent tyfokor - de aceea nu necesita golirea pe timp de iarna", spune Radu Dorobantu, care detine o firma de distributie in domeniu.
Maria Dorobantu, presedintele Societatii Romane de Hipertensiune, avertizeaza ca 40% dintre romani sufera de hipertensiune si, din pacate, majoritatea nu stiu ca au aceasta suferinta si, evident, nu se trateaza. ... Dorobantu.
Maria Dorobantu, presedinta Societatii Romane de Hipertensiune (SRH). ... Maria Dorobantu. De asemenea, presedinta SRH subliniaza ca "avem nevoie de doar 6 grame de sare in 24 de ore, iar romanii mananca 12 grame".
Maria Dorobantu, presedintele Societatii Romane de Hipertensiune. ... Dorobantu Vicepresedintele Societatii Romane de Hipertensiune, profesor dr. Crina Sinescu, a explicat ca hipertensiunea este o boala foarte inselatoare, care "nu doare si nu ustura".
Emilia Dorobantu in legatura directa cu noi, vorbim despre evenimentul important la care a luat parte artista in acest weekend.
293006/2006, SC Ferma Mixta SRL Dorobantu il acuza pe Nicolae Marghiol de inselaciune potrivit art. 215 alin. 4 din Codul Penal, care precizeaza ca infractiune delictul.
Colegiul 3 (67.121) pentru Camera Deputatilor are in componenta localitatile Lehliu Gara, Alexandru Odobescu, Dor Marunt, Ciocanesti, Dorobantu, Frasinet, Gradistea, Giubanesti, Ileana, Independenta, Lehliu Sat, Lupsanu, Manastirea, Nicolae Balcescu, Sarulesti, Ulmu, Valea Argovei si Vlad Tepes.
"Am primit instructiuni si va trebui sa contractam o firma de ecarisaj, avem si registru, dar nu prea mor aici pasari si de ele se ocupa medicul veterinar", a explicat Petre Dorobantu, primarul comunei Desa.
Stelian Dorobantu, directorul general al UGIR - 1903, a declarat ieri ca „azi s-a implinit termenul de doua saptamani in care Ministerul Finantelor Publice trebuia sa prezinte versiunea sa fundamentata cu privire la majorarea TVA“.
google-analytics.com