Cautare

223 de rezultate pentru "dor" (3.05 secunde)
Au urmat apoi piese precum Manifest, Ma iubeste femeile si Gore din Chitila, Cand te scuturi de zapada, Jana era Croitoreasa, Dor de tata si Nu sunt nebun, iar unii dintre cei mai iubiti actori Las fierbinti, printre care Mihai Bobonete (Bobita), Adrian Vancica (Celentano) , Cuzin Toma (Firicel) si Mihai Rait Dragomir (Dorel) au urcat pe scena pentru cateva momente speciale.
Acest cantec este pentru toți cei care au nevoie de un pansament perfect pentru dor. Muzica este cel mai frumos cadou, iar eu sper ca succesul acestei colaborari sa fie unul dintre cele mai memorabile cadouri pentru DJ Sava, chiar de ziua lui, adauga Ioana Ignat.
La inceputul acestui an, Elianne a lansat Dor nebun, prima sa piesa solo cu un videoclip care o surprinde pe artista in mai multe ipostaze, intr-un decor asemanator ospiciului.
Un capitol aparte al interviului a fost despre activitatea actorului la posturile SIGMA TV si OTV. Florentina Fantanaru l-a intrebat pe Gabriel Fatu daca ii este dor de Dan Diaconescu?
LORA a lansat in 2018, super hitul Dor sa te ador, alaturi de Doddy, piesa ce a adunat pana in prezent peste 65 de milioane de vizionari pe YouTube.
Puteti sa traiti fara dor, fara copiii vostri, fara frati, surori, iubiti si iubite, fara sa va tineti de mana, sa aveti emotii, dorinte?!
N-am stiut ca despre mine vorbeste Tai lemne, zic, de dimineata am cosit, Am scos, cu sapa, ceapa rosie din gradina Incerc sa nu fiu ostenit Iar cand intru in casa scriu, cu cerneala intunecata sau cu lumina Am citit, zice ea, cateva recenzii, critica literara Scrie sterp, despre carti moarte, de necitit Cheama-i pe desteptii juriilor la tara Fiindca pe tine premiile nu te-au gasit Te inseli, fata mea, ma stiu toti Ca si in politica, mafia locuieste si in Uniune Eu refuz sa fac parte din jurii unde netotii premiaza netoti Lumea scriitoriceasca face barter de neghiobie, de-aceea apune E toamna, copacii isi dau jos, cu incetul, Auria lor trena De parca ar face un exercitiu de nudism Inante de a cobori, gladiatori cenusii, in a iernii arena E frumos pe la noi, pe aici, pe pamant Gradinile nu au dat cernoziomul cu asfalt Vorbesc in gand cu stelele care imi premiaza cartile Iar comentariul lor e ingaduitor si galant Nu-ti face griji, nu m-am salbaticit, am sange in vene Daca mi-e frig, aprind cu iubire focul in vatra Doar cand mi-e dor, recunosc, uneori de tine Imi vine sa plang, iar lacrimile mele-s de piatra
A creat o comunitate de artisti in Baia Mare, Martisor cu Dor, in care sunt 15 artisti. Ea se axeaza in special pe martisoare din ceramica, in special portelan.
De-a lungul timpului, trupa a lansat piese de succes precum Pic, pic, Da vina pe Voltaj, Si ce, Meci de box, Mi-e dor de, care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube.
Imi era foarte dor sa simt ca imi reiau viața de dinainte de carantina, sa imi vad echipa si sa lucram din nou ca inainte, povesteste AMNA.
Dor de duca Cred ca am creat un copil calator. Adica dupa chipul si asemanarea noastra cum ar veni. Si se pare ca ii lipsesc iesirile de weekend, excursiile pe coclauri, picnicurile prin parc...
De ce ne dor salele (Autor : ADRIAN-NICOLAE POPESCU) Binecunoscutele dureri "de sale" (adica plasate in partea inferioara a spatelui), care uneori chiar ne incremenesc in pozitii mai mult sau mai putin caraghioase, sunt de obicei cauzele unor chinuitoare nopti albe si zile in care nu ne gasim locul.
Zilele acestea va veti intalni cu cineva de care v-a fost tare dor si constatati cu uimire ca viata brusc e mai frumoasa.
Mi-e dor de viata pe care am avut-o. Toata viata mea am trait pentru frumos, am creeat si am stilizat coafuri si machiaje, am facut mii de doamne frumoasea" pe multe le-am ajutat sa capete respectul pentru sine.
'Mi-e dor sa mai merg la un ceai, / Sa fiu liceanul balai, / Sa n-am decat bani de tramvai'...). Asta e, spune resemnat cititorul nostru, bunicul speriat de caini de pe strada Inginerilor Tei :
Va urmareste un dor de duca spre munte sau spre locatii straine. Stresul va strica cheful de munca, nu mai dati randament si s-ar putea sa aveti probleme cu sefii.
Daca va e dor de atmosfera satelor si targurilor de odinioara va invitam la o calatorie printre obiectele de antichitati( cufere, mobilier, tablouri, bijuteri, carti, carti postale, patefoane, roti de car, fuioare si alte minunatii) Va asteptam cu drag, intr-o lume aparte, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din 13 pana in 15 decembrie, la Craciunul Taranesc!
Atentie ca nu toate cancerele dor si este posibil sa mergeti la control prea tarziu, cand boala se afla deja in metastaza sau stadii avansate", accentueaza gravitatea situatiei medicul Serban Negru.
Eu am in casa o parte din ingrediente luate separat de la Now Foods (pudra de vlastari de orz bogata in SOD, clorela, spirulina) si apelez cu incredere la El Dor Plant pentru diversi germeni si vlastari proaspeti.
Dar intr-o zi, "alergand dupa un iepure, depaseste hotarul interzis si deodata il apuca un dor de tat-sau si de mama-sa", pe care se hotaraste sa-i revada.
google-analytics.com