Cautare

223 de rezultate pentru "dor" (4.33 secunde)
La 1 august Tudor Gheorghe a implinit 57 de ani Mi-e dor sa vad oameni care rad fericiti - Ce v-au adus cei 12 ani de libertate? ... Mi-e dor sa vad oameni care rad fericiti, care nu sa aiba rasul contrafacut.
Dupa mai rau de doua decenii de privit caninii si incisivii lui Iliescu si Basescu, parca mi se face dor de mutra impietrita si amenintatoare a lui Ceausescu.
Nu ti-e dor sa scrii din nou la un ziar? ... Mi-e inca dor. Si sper ca presa scrisa o sa ma mai astepte, sa nu se sinucida integral pana cand o sa ma intorc eu la ea.
Andrei Gheorghe, deja mi-e dor de tine! Ramas bun, acolo unde te-ai dus, sper sa fie o lume mai buna, care sa te pretuiasca mai mult decat asta.
Ma inteleg bine si cu el", a spus "Lary", recunoscand ca sunt momente cand ii este dor de acasa. "Ma simt foarte bine aici, imi place in Italia, dar uneori imi lipseste familia, mi-e dor de acasa.
Cu toate astea, nu-i e dor de un loc al lui. I se mai face dor insa sa stea intr-un singur loc si sa nu mai vada nimic...
„Combinarea softului de securitate cu sistemele open care folosesc procesoarele generale permite clientilor sa beneficieze de îmbunatatirile rapide ale performantei de la liderul mondial în software“, a declarat Dorit Dor, vicepresedinte la Check Point Software Technologies.
Potrivit sistemului sau de valori, liderul PSD, premierul Victor Ponta, a comentat scurt gestul liderului PNL, spunand cu satisfactie nedisimulata: - S-a sinucis !. Dar, acum doua zile, Ponta revenise la obisnuitul sau iezuitism ironic, afirmand: - Imi este dor de Crin.
De-atatea ori cu gandul te-am suit/ Spre codrii Bucovinei, si...de dor/ Nici nu urcam, ci doar planam in zbor/ Deasupra anotimpului vrajit... ... (Obsesii...) Eva Constantinescu ne spune povestea gandului mistuit de dor:
- Sunt fericit sa-mi petrec aceasta aniversare la Timisoara, un loc de care ma leaga prietenii de o viata, cu un public matur cultural, subtil si rafinat, un loc de care mi-e mereu dor si in care ma simt intotdeauna dorit.
Dupa ce s-a intors de la mare, Eminescu s-a simtit o scurta perioada mai bine, dar in luna ianuarie a anului 1883, Eminescu a fost internat pentru o vreme in spital.Impresionat de intalnirea cu marea, Mihai Eminescu a scris in acel an poezia MAI AM UN SINGUR DOR:
As vrea sa fiu tarziu in noapte Doar o romanta de departe Scrisa cu dor pe frunze moarte Doar ca distanta ne desparte.
Ne putem reintoarce in locuri pline de emotii sau revedea chipuri dragi noua atunci cand ne este dor. ... Deseori amintirile ne dor, dar trebuie sa le asezam la locul lor si sa intelegem ca fiecare pagina din cartea vietii noastre are o anumita semnificatie.
Lemn cu Dor participa in acest week-end la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr.
Fabuloase (pline de dor si dorinta). ... Fabuloase (pline de dor si dorinta). Icoane (pentru copiii lor). Femeile (ca un joc de cuvinte si de viata).
Parfumul bradului proaspat adus in casa va determina sa va aduceti aminte cat de mult va era dor de sarbatori. Fie ca va intalniti cu restul familiei, cu rudele de care va era dor sau doar cu amicii cei mai buni, va simtiti ca in al noualea cer.
Dor Geta Popescu, in varsta de 12 ani si 8 luni, a atins sambata varful Aconcagua, devenind astfel cea mai tanara alpinista din lume care ajunge pe acest varf.
Eu m-am nascut in Sibiu si am crescut in Sibiu, dupa care am plecat din Sibiu si mi-a fost dor de Sibiu. De fapt, mai mult mi-a fost dor de casa parinteasca si de cei care o locuiesc, de Stefi si de tinerete.
daca trimitem parlamentarii romani in strainatate sa "munceasca” pentru binele nostru, se presupune ca ar trebui sa le oferim spor de… dor de casa? ... Mai ales ca, departe fiind de casa, ei or sa sufere, saracii, de un dor nebun.
Ne dor (ii dor pe mai-marii tarii de fapt, cica) problemele "inalte" - razboaie, Irak, diplomatie, plecam capul in numele unor intelegeri "inalte"...
google-analytics.com