Cautare

1956 de rezultate pentru "dj" (2.15 secunde)
Tot mai multi craioveni devin tinte ale furnizorului de gaz metan din Banie, care-si terorizeaza clientul, sistandu-i nejustificat alimentarea.
Liderul PC Dan Voiculescu a purtat in ultima luna negocieri cu Adrian Nastase, caruia i-a rezervat pozitia de presedinte executiv al conservatorilor, desi fostul prim-ministru mai spera intr-o revenire in forta in PSD.
Secretarul general adjunct al PC, Codrin ßtefanescu, a prezentat ieri un grup de 57 de fosti membri PSD Bucuresti, care s-au inscris in partid impresionati de primirea care le-a fost facuta si avand garantia ca vor fi lasati sa iubeasca pe cine vor.
Probabil ca, printre clipele de relas oferite de munca de la minister, Alexandros Galiatatos a reusit sa-si voteze DJ-ii favoriti intrati in competitia de pe site si a fost rasplatit cu un tricou.
Probabil ca, printre clipele de relas oferite de munca de la minister, Alexandros Galiatatos a reusit sa-si voteze DJ-ii favoriti intrati in competitia de pe site si a fost rasplatit cu un tricou.
Rasturnare spectaculoasa de situatie intervenita in cazul nominalizarii lui Varujan Vosganian pentru postul de comisar european al Romaniei la Buxelles.
Situatia penibila creata prin respingerea nominalizarii lui Varujan Vosganian pentru functia de comisar european se apropie de sfarsit. Potrivit unor surse oficiale de incredere, noua nominalizare a Romaniei pentru inalta functie este Leonard Orban, fostul negociator sef cu Uniunea Europeana.
Liberalii isi dau afara din partid oamenii din institutiile statului pe motive disciplinare, obligandu-i practic pe acestia sa se reorienteze, intr-un viitor apropiat, catre constructia politica a lui Stolojan si Stoica.
Fostul presedinte Ion Iliescu a parasit luni sediul Parchetului instantei supreme fara sa faca niciun fel de declaratie, dupa ce a fost chemat la audieri in dosarul mineriadei din iunie 1990, in care este acuzat alaturi de mai multe persoane.
Leonard Orban, comisarul european desemnat de Romania si acceptat de presedintele Comisiei Europene, si-a inceput ieri, la Bruxelles, pregatirile pentru audieri si formarea cabinetului, dupa ce, in cursul saptamanii trecute, a completat chestionarul general primit de la PE.
Licitatia pentru atribuirea lucrarilor de deszapezire in judetul Galati a fost programata si adjudecata de societatea Drumuri si Poduri, aflata in subordinea Consiliului Judetului.
Cinci senatori PNL din randul seniorilor partidului ii adreseaza o scrisoare deschisa lui Theodor Stolojan in care ii cer acestuia ca, daca este onest, sa accepte dialogul si sa nu inventeze pretexte pentru a-l bloca, iar daca are onoare sa nu isi negocieze bunele intentii.
Disponibilitatea liberalilor de a-l primi pe Theodor Stolojan inapoi in partid reprezinta nimic mai mult decat un raspuns la presiunile la care a fost supus PNL in ultima perioada, sustine deputatul PNL George Dragomir.
DGFP Dolj a pus sechestru pe Abatoarele Mofleni si Podari si pe FRIGORIFER Craiova in contul datoriei de 125,6 miliarde catre stat imputate FPP Oltenia.
Presedintele PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a declarat ieri dimineata ca isi mentine intentia de a candida la functia de presedinte al partidului la Congresul extraordinar din 10 decembrie.
Constanta a fost ferita anul acesta de inundatii catastrofale, potopurile din anii trecuti ramanand sa alimenteze doar cosmarurile celor care la un moment dat si-au vazut existenta amenintata de furia apelor.
Alegerile locale partiale pentru Primaria comunei Firtanesti au dizlocat in zona foarte multe forte de campanie ale partidelor politice. Doua saptamini de campanie au umplut strazile din localitate de masini si oameni care au incercat sa-i convinga pe alegatori care este cel mai bun candidat pentru functia de primar.
Ofiteri din serviciile secrete si comandantii militari britanici au acuzat SUA ca submineaza politicile britanice din Afganistan si Irak, dupa ce au contribuit la schimbarea din functie a unui aliat al britanicilor din provincia Helmand.
Cunoscutul om de stiinta Neagu Djuvara a fost nominalizat de Comitetul Executiv al PNL pentru functia de presedinte al Senatului Liberal.
google-analytics.com