Cautare

1955 de rezultate pentru "dj" (5.87 secunde)
In cursul zilei de ieri, ministrul Justitiei, Monica Macovei, a avut o prima intalnire cu comisarul european pentru Justitie si Afaceri Interne, Franco Frattini, impreuna cu presedintele CSM, Iulian Galca, si procurorul sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie, Carmen Galca.
Federatia Educatiei Nationale (FEN) a depus ieri la Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii o lista cu peste 100 de persoane care activeaza in invata-mant, pentru a afla daca acestea au colaborat cu fosta Securitate.
Liderii partidelor din Coalitia guvernamentala au stabilit luni seara numarul exact de secretari de stat ce vor fi restructurati la fiecare minister in parte si partidele carora le revin posturile ramase in urma acestei restructurari, a declarat liderul PD, Emil Boc.
Conservatorii au anuntat ieri ca sprijina orice formula politica in masura sa duca la scoaterea PD, "partidul-stat al lui Basescu", de la guvernare si la izolarea democratilor pe esichierul politic romanesc.
Social-democratii au solicitat ieri CNSAS sa verifice "de urgenta" dosarul ministrului Educatiei, democratul Mihail Hardau. Pe de alta parte, desi ministrul Educatiei a negat ca ar fi colaborat cu fosta Securitate, si o parte dintre sindicalistii din invatamant au cerut verificarea lui Hardau de catre Colegiul CNSAS.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu semnat primele decizii de eliberare din functie a unor secretari de stat, dupa ce a convenit cu reprezentantii partidelor din Coalitie sa reduca numarul acestor posturi cu 30%, de la 82 la 52 de locuri.
Ieri au inceput cursurile Scolii de Vara a Tineretului National Liberal, care se desfasoara in aceste zile la hotelul Perla din Mamaia.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, si-a reluat vineri declaratiile privind declansarea procedurii de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu, de data aceasta prezentand doi martori ai "biografiei tenebroase" a sefului statului ca motiv pentru demiterea lui Basescu.
Directorul adjunct al Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Cluj, Kovacs Zoltan, membru UDMR, a demisionat ieri din functie, deoarece are dosar de colaborator al fostei Securitati, dand note informative si despre deputatul UDMR Kelemen Hunor.
Mai multi reprezentanti ai Consiliului Local (CL) Petrosani au fost prezenti ieri la politia municipiului pentru audieri in cazul unui dosar privind terenurile din Parang si constructiile ilegale.
UE impune statului roman un pret de achizitie de 101,31 euro pe tona de grau, sub nivelul actual al pietei.
In Valea Jiului au fost deja alocate aproximativ 50 de miliarde de lei vechi pentru lucrarile de modernizare a DJ 664 Vulcan - Pasul Valcan, reabilitarea DJ 664 A Lupeni - Straja si DJ 709 F Petrosani - Cabana Rusu.
Sedinta cu destul de mult scandal la Consiliul Local Mangalia, in cursul zilei de marti, 12 septembrie. Mai multi alesi locali, deranjati de niste "asa-zisi ziaristi", care au redactat o serie de articole considerate denigratoare, au decis sa protesteze impotriva respectivilor, prezenti la sedinta si a "surselor" acestora.
Dupa ce conducerea centrala a partidului a trecut la retragerea sprijinului politic pentru mai multi dintre membrii marcanti ai partidului lor, a venit si randul filialei Bihor de a face acest lucru cu doi dintre sefii de institutii.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a raspuns ieri atacurilor Partidului Conservator de saptamana trecuta, acuzand formatiunea politica de santaj dupa modelul fostei Securitati si sustinand ca nu are nimic de ascuns din trecutul sau.
Presedintele Traian Basescu a reusit din nou, in cursul zilei de ieri, sa dea peste cap linistea fragila care se asternuse la nivel de coalitie guvernamentala, rasucind inca o data cutitul in orgoliile PNL, PC si mai putin ale UDMR.
Dupa cum a promis saptamana trecuta, seful statului a transmis luni presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului propunerile pentru functia de directori ai SRI si SIE.
Liderul conservator Dan Felix Voiculescu a prezentat ieri ceea ce reprezinta in opinia sa "un document cutremurator" despre trecutul ministrului de Justitie Monica Macovei.
Presedintele Basescu se gandeste sa-i propuna pe Petre Roman, presedintele Fortei Democrate, sau pe Vasile Puscas, deputat PSD, pentru locul pe care Romania il va primi in Comisia Europeana.
google-analytics.com