Cautare

1956 de rezultate pentru "dj" (1.60 secunde)
Conducerea Camerei sustine ca publicarea in "Monitorul Oficial" a declaratiilor de avere ale deputatilor ar costa forul legislativ aproape un miliard de lei.
Lucrarile de pe bulevardul Nicolae Titulescu continua, desi in urma cu o saptamana reprezentantii institutiilor de cultura au cerut suspendarea acestora.
Aledin Amet, deputatul Uniunii Democrate a Turco-Tatarilor Musulmani din Romania, a cerut ieri, printr-o declaratie politica, ridicarea unei noi sali de sport in municipiul Constanta.
Presedintele Traian Basescu i-a desemnat pe jurnalistul Gelu Trandafir si pe Radu Busneag, director de comunicare la SAR, ca membru si, respectiv, membru supleant in CNA din partea Presedintiei, a anuntat consilierul prezidential Adriana Saftoiu.
Inevitabilul s-a produs in cele din urma, iar ministrul Mediului a recunoscut, ce-i drept, indirect si cu jumatate de gura, ca sezonul estival 2006 a fost compromis, iar chestiunea plajelor a fost administrata catastrofal.
RAADPFL Craiova a fost vizitata saptamana trecuta de compartimentul audit al primariei. In urma controlului, functionarii au descoperit ca regia a cumparat rasaduri de flori, de la terti, pe care le-a revandut municipalitatii, desi avea altele in stoc.
Miron Cozma l-a acuzat in cursul zilei de vineri pe fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, ca ar fi vinovat de venirea minerilor la Bucuresti, in data de 13 iunie 1990.
PSD-ul a pierdut puterea in Consiliul Local Focsani, punandu-se astfel capat indelungatei dominatii a baronului Marian Oprisan. Trei consilieri au preferat sa paraseasca PSD si sa devina independenti.
Asa cum a anuntat marti in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Craiova, ministrul transporturilor, constructiilor si turismului, Radu Berceanu, l-a demis pe directorul general al CFR Infrastructura, craioveanul Traian Preoteasa.
Dupa terminarea "meciului", adica a examenului de bacalaureat, ministrul educatiei si cercetarii, Mihail Hardau, va scoate la iveala toate neregulile depistate la Serviciul National de Examinare si Evaluare (SNEE).
Vanatoarea tantarilor din Lunca Dunarii este in toi. Directia Judeteana pentru Protectia Plantelor (DJPP) Dolj a terminat ieri prima etapa a dezinsectiei aeriene, urmand ca in urmatoarele zile avioanele sa survoleze din nou zonele afectate de inundatii si sa imprastie solutia menita sa decimeze roiurile de tantari.
Liberalii intruniti sambata la hotelul Perla in cadrul unei dezbateri referitoare la dezvoltarea economica a Constantei si problemele aderarii Romaniei la UE au identificat administratiilor locale ca fiind principalii vinovati pentru starea proasta a turismului de pe litoral.
Inspectorii fiscului local si-au facut norma de incasari din executari silite pe spinarea persoanelor fizice. Firmele cu datorii de zeci sau sute de ori mai mari decat ale contribuabililor simpli i-au lasat cu buza umflata pe inspectori.
Era tehnologiei informatiei si a comunicarii merge paralel cu administratia publica locala din Dolj. Inainte de anul aderarii Romaniei la structurile europene, primariile din judet care au site propriu pot fi numarate pe degete.
Primaria Craiova a sanctionat cu 25 de milioane de lei RAADPFL pentru modul neprofesionalist in care isi fac treaba angajatii Serviciului de Ecarisaj.
Pe site-ul Primariei Galati, zilnic, sosesc reclamatii adresate edilului sef al municipiului. Printre acestea s-a strecurat si cea a unui politist comunitar nemultumit de ceea ce i se intimpla ca angajat al actualei Politii Comunitare.
Liberalii au reactionat imediat la afirmatiile presedintelui Traian Basescu privind numirea sefilor SRI si SIE, si anume ca nu va face aceste numiri pana cand Parlamentul nu va aproba legile privind siguranta nationala.
La rectificarea bugetara din aceasta luna, Primaria Craiova mai vrea trei miliarde de lei pentru reamenajarea fantanii arteziene din zona Ciuperca.
La temperaturi de peste 30 de grade, craiovenii au ramas fara apa calda. "Vinovati" sunt CET II si RATf Craiova, care realizeaza lucrari de revizie timp de cinci zile.
google-analytics.com