Cautare

1956 de rezultate pentru "dj" (4.42 secunde)
Directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Dolj, Dan Lupescu, si Maria Popescu, contabil-sef din cadrul institutiei, au fost dati in judecata de Ministerul Culturii in vederea recuperarii chiriei platite de minister pentru actualul sediu.
Prefectul judetului Dolj, Nicolae Giugea, a dispus ieri evacuarea celor 200 de locuitori ramasi in centrul comunei Rast, inconjurati de ape, dupa ce Directia de Sanatate Publica (DSP) Dolj a atras atentia asupra pericolului izbucnirii unor epidemii in zona.
Presedintele Traian Basescu a invitat ieri statele din zona Marii Negre sa-si stabileasca propriile decizii referitoare la problemele regionale, pentru ca nu mai poate astepta "solutii luate in alta parte".
Desi Alianta a anuntat in urma cu cateva saptamani ca functia de Avocat al Poporului ar putea fi ocupata de deputatul PD Augustin Zegrean, in urma unui acord parlamentar dintre cele mai importante partide parlamentare, aceasta demnitate va reveni PSD, care a platit democratilor cu cateva mandate CNA.
Scoala nr. 35 "I.D. Sarbu" din Craiova a marcat ieri Ziua Europei printr-o suita de manifestari cultural-istorice. Potrivit conducerii unitatii, din programul dedicat evenimentului nu au lipsit sesiunile de referate si comunicari pe teme istorice realizate de elevi, coordonati de profesorii scolii:
In cursul zilei de ieri, 11 mai a.c., in sala de sedinte a Prefecturii judetului Constanta s-au semnat protocoalele de infratire intre trei localitati din judetul Constanta si alte trei din Dobrich, Bulgaria, respectiv Basarabi - Sabla, Baneasa - Krusari si Navodari - Kavarna.
Deputatii din Comisia juridica au adoptat saptamana trecuta un amendament la proiectul de modificare a Codului de Procedura Penala, prin care incalcarile normelor de procedura de catre judecatori, procurori si politisti vor fi considerate abateri disciplinare.
Secretarul general adjunct al Partidului Conservator, Codrin ßtefanescu (ex-PSD), a declarat ca in mod sigur "Polul Social Democrat" este un viitor partid, iar in momentul despartirii de Ion Iliescu PSD va pierde noua procente din optiunile electoratului.
Primaria Craiova a reusit sa stabileasca, din a doua incercare, firma care se va ocupa cu dezinsectia si deratizarea domeniului public, activitati pentru care au fost alocate cate 1,5 miliarde de lei.
Primaria Craiova este pe cale de a face cadou unei asociatii controlate de Dinel Staicu aproximativ 3.000 mp de teren intravilan din domeniul public al orasului.
Incepand de ieri, liberalul Radu Stroe este noul ministru delegat pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului, in timp ce Mihai Voicu a fost numit oficial ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul.
Presedintele Traian Basescu si-a aratat interesul, intr-un interviu acordat ziarului rus "Kommersant", pentru reluarea dialogului cu Transnistria, desi, pana in prezent, nici Republica Moldova, nici Ucraina si nici Rusia nu au invitat Romania sa participe la negocieri pentru reglementarea conflictului.
Adoptat cu o larga majoritate, noul Statut include doua noi categorii de functionari, respectiv inaltii functionari publici si functionarii publici de conducere.
Virusul gripei aviare a facut ocolul tarii si, dupa cum spune Ministrul Sanatatii, Gheorghe Flutur, chiar daca focarele din acest moment vor fi inchise, din toamna vor aparea iarasi probleme.
Pe data de 5 iunie 2006 se va desfasura la Bucuresti "Forumul Marii Negre pentru Dialog si Parteneriat", la care vor participa, printre altii, presedintele Romaniei, Traian Basescu, presedintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev, presedintele Ucrainei, Victor Iuscenko, precum si oficialitati din statele UE si din cadrul NATO.
Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, a afirmat ca la Forumul Marii Negre din aceasta saptamana nu vor exista teme tabu in discutiile dintre presedintii tarilor participante, iar Romania nu-si adjudeca, prin aceasta initiativa, "rolul fantezist de lider".
Sefi de stat si ministri de externe din tarile riverane Marii Negre se intalnesc pentru intarirea colaborarii economice si rezolvarea conflictelor din zona.
google-analytics.com