Cautare

1956 de rezultate pentru "dj" (1.55 secunde)
Trei sefi de diferite servicii din cadrul IPJ Salaj s-au prezentat, in cursul saptamanii trecute, la concursul pentru ocuparea postului de prim adjunct al sefului IPJ, post care, reamintim, a devenit vacant in urma pensionarii comisarului sef Matei Ardelelean.
Subprefectul a spus ca se considera nevinovat si ca singurul care poate fi invinovatit de ceva este chiar directorul DJDP, care a intrat peste o comisie de licitatie pentru modernizarea DJ 291C, desi nu era membru al acesteia.
PSD a trecut prin ciurul opozitiei primelor sase luni de exercitare a puterii de catre actualii guvernanti.
Situatia nu ramine insa asa, pentru ca, pe 23.08.2004, SC LAURGEN vinde benzinaria catre firma DAGMAR COM, intocmindu-se in acest sens un contract autentic de vinzare-cumparare, precum si factura fiscala seria DJ VSD nr.
Aflat ieri la Bruxelles pentru a participa la Consiliul Afaceri Generale si Relatii Externe (CAGRE) al Uniunii Europene, ministrul roman al Afacerilor Externe, Mihai-Razvan Ungureanu, a adus in atentia UE criza transnistreana.
Ministrul Culturii si Cultelor, Mona Musca, va primi maine Medalia Comemorativa pentru Cauza Culturii si Informatiei din Vietnam, potrivit unui comunicat de presa, la deschiderea Zilelor culturale vietnameze in Romania, care se vor desfasura la Casa Studentilor din Bucuresti.
Lupta anti-Contac declansata de Alianta D.A. dupa cistigarea alegerilor generale a dat rezultate.
Constantin Contac nu mai este presedinte al Consiliului Judetean (CJ). Dupa cum anticipam in numarul trecut, prefectul Cristian Roman a semnat ordinul prin care dispune incetarea mandatului liderului PSD.
Presedintele Partidului Conservator Constanta, deputatul Andrian Mihei, si-a exprimat nemultumirea, in cadrul conferintei de presa desfasurate vineri, 2 septembrie a.c., referitor la ignorarea cu care este tratat PC in cadrul coalitiei.
O multime de lideri ai Aliantei D.A. au fost, se pare, reclamati la Parchetul National Anticoruptie (PNA) inainte ca acesta sa fie reorganizat in Departamentul National Anticoruptie in cadrul Ministerului Public.
Conducerea Aliantei a gasit un motiv in plus de a solicita grabirea adoptarii Regulamentului.
Consilierii judeteni ai PSD, dar si fostul reprezentant al PD aflat acum in rindul liberalilor, Emil Tuicu, au cerut evidenta contractelor si lucrarilor acordate firmelor care lucreaza la refacerea infrastructurii distruse de inundatiile din aceasta vara.
PSD pregateste mai multe motiuni simple avand ca subiect situatia din Justitie. Adrian Nastase, presedintele executiv al PSD, a anuntat ieri ca evolutiile recente din zona Justitiei ar putea constitui obiectul unor viitoare motiuni simple depuse in Parlament si vizandu-l pe ministrul Justitiei.
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a declarat ieri la Palatul Parlamentului ca propunerea sa pentru functia de Secretarul General va fi discutata in sedinta de plen de joi.
Dupa recenta demisie a lui Ovidiu Muresan din functia de director al Inspectoratului Teritorial de Munca Salaj, ieri, s-a vehiculat ideea ca un alt director de institutie ar fi renuntat la functia pe care o detine.
Pentru ca, in urma controalelor efectuate de la Bucuresti la Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Salaj, nu s-au descoperit nereguli, directorul Ionel Ciunt nu a putut fi eliminat de la conducerea DSVSA Salaj.
Dupa cum era de asteptat, Traian Basescu a reusit sa-si impuna omul la conducerea super serviciului secret infiintat vineri printr-o hotarare a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT).
Liderul PNL Bucuresti, Ludovic Orban, a declarat ca cere in continuare presedintelui Traian Basescu schimbarea sefilor SRI si SIE, precum si reformarea Serviciilor de informatii.
In prag de Craciun, febra schimbarilor a cuprins Directia Generala a Finantelor Publice Valcea. Incepand cu aceasta saptamana, finantele valcene au un nou director adjunct, asta dupa ce Costin Pietraru a demisionat din aceasta functie, din motive personale.
Primarul Romeo Stavarache a solicitat DNA, Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bacau si SRI sa-l informeze daca exista autorizatii de interceptare a telefoanelor sale.
google-analytics.com