Cautare

1956 de rezultate pentru "dj" (2.37 secunde)
In ultimele doua numere ale Cotidianului Replica de Constanta am sesizat neregulile inregistrate in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean, din momentul in care conducerea institutiei a fost preluata de Petrica Miu.
Din data de 18 martie a.c., comisarul sef Vasile Balan, omul care asigura din data de 1 martie a.c.
Dupa cum am mai semnalat in numerele anterioare ale Cotidianului Replica de Constanta, dupa demisia celor doi inspectori Petrica Miu si Constantin Caracoti, de la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, au iesit la lumina toate neregulile din interior.
Prefectul Radu Bud este nemultumit de raportul Directiei Judetene pentru Protectia Copilului Satu Mare in cazul crimei din satul Sai.
Parlamentul incepe in aceasta saptamana dezbaterea unui proiect de lege initiat de PD, care nu va mai face posibile eliberarile din functiile publice pe criterii politice.
Dupa cum am mai semnalat in numere anterioare ale Cotidianului "Replica de Constanta”, mafia si-a intins tentaculele larg peste urbea noastra, facand ca mirosul banilor sa ajunga pana la nasul fin al celor care ar trebui sa ne asigure linistea.
1 Aprilie este Ziua Mondiala a Pacalelii si este momentul cand facem farse celor apropiati si suntem pacaliti, la randul nostru, de prieteni sau… nu neaparat prieteni.
Vizita ambasadorului Turciei in Galati nu a lasat in urma decat o crestere de imagine pentru Razvan Avram si CCDJ.
Marcat de democratie, primele candidaturi multiple si votul secret, Congresul PSD a luat-o razna inca de la inceput, abatandu-se flagrant de la regulile traditionalelor reuniuni tovarasesti de profil.
Dupa numaratoarea voturilor celor 1.526 de delegati prezenti la lucrarile Congresului PSD, noul presedinte al fostului partid de guvernamant este Mircea Geoana.
Intreaga conducere a PD Satu Mare a fost schimbata simbata printr-o decizie a Colegiului Director al partidului. In locul Biroului Permanent Judetean a fost numit un comitet interimar, condus de vicepresedintele PD la nivel national, Ioan Olteanu, care preia practic atributiile presedintelui organizatiei judetene.
Scaunul comandantului Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Costica Holca a inceput sa se clatine.
Membrii Societatii Timisoara, impreuna cu parlamentarii PNL Mona Musca, Adrian Cioroianu si Viorel Oancea pregatesc depunerea unei legi a lustratiei in varianta liberala.
Piedicile ridicate in calea debarcarii lui Adrian Nastase din fruntea Camerei Deputatilor i-au determinat pe liberali si democrati sa-si schimbe strategia initiala.
Eliberat din ghearele procurorilor dupa 24 de ore, prin decizie judecatoreasca, presedintele Rompetrol, Dinu Patriciu, a anuntat ca da in judecata statul roman pentru modul in care se deruleaza ancheta referitoare la privatizarea Petromidia.
Partidele botosanene din coalitia guvernamentala au declansat ofensiva totala impotriva presedintelui Consiliului Judetean (CJ) si al PSD Botosani, Constantin Contac.
Alianta D.A. PNL-PD si PSD au dominat alegerile partiale de duminica din unele localitati din tara, liberalii si democratii taindu-si insa partea leului.
google-analytics.com