Cautare

1955 de rezultate pentru "dj" (1.70 secunde)
Ion Iliescu si-a adjudecat inca o data PSD-ul. Odata cu votarea, de catre majoritatea Biroului Executiv Central al PSD, a raportului prezentat de Iliescu, victoria acestuia asupra lui Nastase nu mai poate fi pusa la indoiala.
Desi la centru lucrurile, mai precis pozitia liderilor PD, a fost ferma in ceea ce-l priveste pe Cozmin Gusa, se pare ca nu acelasi lucru se poate spune si despre reactiile din teritoriu.
Romania este in topul tarilor care au o mare incredere in Uniunea Europeana. Aceasta este concluzia Eurobarometrului realizat in perioada octombrie-noiembrie 2004, la cererea Comisiei Europene.
Din cauza ultimelor speculatii care au aparut cu privire la furtul de carburanti din magistralele petroliere ce strabat orasul Constanta, la nivel ministerial a fost tras un semnal de alarma cu privire la activitatea profesionala a chestorului Traian Jipa, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
Petre Berinde a fost patronul unei carmangerii cu puncte de lucru in Ardud si Satu Mare, care s-a remarcat prin calitatea unor produse (mititei, cirnati, ceafa, cotlet si muschiulet de porc) cu ocazia sarbatorilor cimpenesti din judetul Satu Mare si din alte judete apropiate.
Lucrarile Biroului Permanent (BP) al Senatului au prilejuit noi discutii referitoare la numirea secretarului general al acestei Camere.
Demisionarii din PD, membri ai “Initiativei 2003“, au declansat un atac destul de dur la adresa liderilor democrati. Miercuri seara, la Targu Mures, Lavinia Sandru a amenintat ca va vorbi despre relatia lui Emil Boc, presedintele interimar al PD, cu PSD.
Presedintele PSD Adrian Nastase si-a anuntat ieri decizia de a candida pentru functia de presedinte executiv al PSD. El a declarat ca ar fi fost “anormal“ sa fie in continuare presedinte, iar Ion Iliescu sa-i fie adjunct.
Vicepresedintele PSD Sorin Oprescu a declarat ca i-a informat, ieri, pe membrii Delegatiei Permanente in legatura cu decizia sa de a candida pentru functia de presedinte executiv al partidului.
Partidul Democrat este pus pe fapte mari. Intruniti duminica intr-o sedinta, liderii democrati constanteni au discutat, negociat si stabilit care sunt propunerile Organizatiei constantene pentru anumite functii de conducere din cadrul institutiilor deconcentrate.
Zarva mare pe culoarele Inspectoratului Judetean de Politie Constanta. Exact asa cum a promis, ministrul Administratiilor si Internelor, Vasile Blaga, a trimis controlul peste capul IPJ Constanta.
Partidul Democrat - Organizatia Constanta a discutat in cursul zilei de duminica, 20 februarie a.c., despre persoanele pe care le va propune pentru ocuparea functiilor de directori, respectiv directori adjuncti in cadrul anumitor servicii deconcentrate, regii autonome nationale si societati cu reprezentare in teritoriu.
Devenita o obisnuinta saptamanala, deputatii PSD au sustinut, si in cursul zilei de ieri, o conferinta de presa.
Comisia Juridica a Senatului a dat ieri raport favorabil proiectului de lege pentru modificarea si completarea ordonantei de urgenta date de Cabinetul Nastase privind PNA.
Iesit iarasi pe micile ecrane, Traian Basescu a aruncat o noua bomba politica, respectiv posibilitatea revenirii lui Theodor Stolojan in prim-planul Aliantei "D.A.” pe post de "excelent port-drapel” electoral in cazul declansarii alegerilor anticipate.
O intilnire organizata in scopul gasirii unor solutii pentru iesirea Trasurbanului din criza determinata de blocarea conturilor RAC de catre Directia Generala a Finantelor Publice a avut loc ieri la Primaria municipiului Satu Mare.
Coruptia a ajuns la rang de mare cinste acolo unde gaseste teren propice.
In cursul zilei de ieri, 17 martie a.c. la Inspectoratul scolar Judetean, prefectul Danut Culetu i-a investit in functii pe cei trei noi inspectori ai Inspectoratul scolar Judetean Constanta:
google-analytics.com