Cautare

139 de rezultate pentru "divort" (8.10 secunde)
Intre PNL si PD este un divort ireconciliabil, degeaba incearca ei cu farduri sa ascunda o falie enorma care ii desparte", a declarat Gelil Eserghep, care a adaugat "PRM nu este la remorca nici unui partid, dar PRM poate avea, punctual, relatii cu orice partid, ceea ce dovedeste ca suntem deschisi la discutii, dar nu dam, sub nici o forma, cecuri in alb nimanui.
Noul an aduce o destul de mare diversitate de evenimente in acest domeniu, de la o posibila casatorie la un divort dureros sau o impacare binevenita.
Nu este exclus sa legi noi relatii de prietenie, sa ai parte de divort sau despartire pentru a reveni la o fosta iubire, relatie.
Primaria Malu Mare vrea sa bage divort de Constantin Dilgoci, cu care este logodita printr-un contract de concesiune inca valabil, dupa ce afaceristul craiovean a pierdut strandul Preajba in favoarea Regiei Autonome de Transport Craiova.
"Ce-ati vrea, ca la un divort sa apara felicitari?". Desi a refuzat sa recunoasca deschis, este foarte probabil ca deputatul Andrian Mihei sa devina zilele acestea membru al PNL, fapt confirmat, indirect, de deputatul George Dragomir, presedintele organizatiei liberale judetene.
Rezolutia a fost prezentata de conducerea PNL cu numai doua ore inainte ca deputatul Horatiu Buzatu sa-si anunte intentia de a infiinta in Dolj o filiala a PLD. Si, ca orice divort, nici acela dintre liberali si Buzatu nu s-a produs pe cale amiabila.
"Chiar daca suna a divort ceea ce se intampla, este de fapt o chestie bazata pe ratiune, nu vreau sa plec cu ranchiuna, si nici sa provoc suparare noii conduceri a PC Constanta", a tinut sa adauge Valentin Zeicu, cel care, la un moment dat, a fost presedintele interimar "de rezerva" a lui Dan Voiculescu pentru toate situatiile de criza ivite in filiala constanteana a partidului.
El si-a nuantat declaratia, sustinand ca "in casatorie, in primii ani, apar cele mai delicate probleme" si a acceptat ca o casnicie poate ajunge la divort "cu acordul sau fara acordul partilor".
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, ieri, la Sinaia, ca propunerea PD privind un pact e neagresiune reprezinta "un fel de fariseism", sustinand ca deciziile in PD sunt luate de "presedintele informal al partidului, Traian Basescu".
Liderul democrat, Emil Boc, apreciaza ca, daca liberalii nu vor pune "bete in roate", Alianta PNL-PD s-ar putea desfiinta juridic in doua termene ale instantei:
Vreau ca aceasta despartire sa fie una discreta, nu un divort in stil italian, asa cum ne-au obisnuit politicienii, mai ales ca sunt multi oameni in PSD pe care ii stimez si la a caror prietenie tin".
Totodata premierul Emil Boc a prezentat, astazi, la asumarea raspunderii Guvernului pe Codurile Penal si Civil, si principalele noutati din cele doua proiecte, mentionand introducerea unor noi infractiuni, reglementarea dreptului la viata, sanatate si demnitate si garantii suplimentare pentru clientii bancilor.Primul ministru a declarat ca proiectul Codului Civil reglementeaza pentru prima data drepturi precum cel la viata, la sanatate, la integritate, la viata privata si la demnitatea persoanei, dar si respectul memoriei persoanei decedate.Proiectul de Cod Civil legifereaza institutia logodnei, astfel ca sotii vor putea opta pentru regimul comunitatii legale sau pentru separatia bunurilor, iar in ceea ce priveste divortul, Codul introduce doua noi proceduri de divort:
In plus, Zlotea ar fi ajuns lider interimar executiv la PDL sector 1 cu sprijinul Ioanei Basescu, pentru care se aude ca ar fi bagat chiar divort.
In conditiile actualului divort dintre elita politica si societate, nici cel mai bun program anticriza nu poate reusi. 2. In al doilea rand, trebuie reabilitata Constitutia.
"Intr-o casnicie cand lucrurile nu mai merg ajungi si la divort la un moment dat. Nu cred ca trebuie sa ma lamentez si sa ma lansez in tot felul de acuzatii sau explicatii.
- Nu se mai poate tergiversa dosarul fiind trimis pentru rejudecare si ramane decizia definiiva - Un termen scurt de maximum 5-7 zile pentru sesizarea instantei de executare - Interdictia de evacuare din imobile in perioada 1 decembrie -1 martie - Prevede stimularea partilor de a incerca solutionarea unor conflicte prin mediere, de exemplu procese comerciale sau divort - Introducerea divortului pe cale administrativa, prin notar.
"E ca un divort, deci amiabil sa zicem asa, nepotrivire de caracter.
Presedintele Comisiei pentru cultura din Senat, Sergiu Nicolaescu, a declarat, marti, ca demisia sa din PSD, partidul din care a facut parte ‘‘mai bine de 20 de ani‘‘, poate fi asemanat cu un divort.
PDL guverneaza acum cu UDMR , dar evolutiile din ultimele luni (de la scandalul cu legea administratiei, la scandalul Borbely, la scandalul Cseke, la alte mici scandaluri prin teritoriu) indica faptul ca "vara vrajbei" lor s-ar putea sfarsi intr-un divort la toamna sau dupa alegeri.
Odata eliminat Mircea Geoana din PSD, cei mai multi uneperisti pot spune ca, intrucat motivele de divort au incetat, revenirea lor individuala sau in corpore la nava-mama ar fi un gest firesc, onest si chiar moral.
google-analytics.com