Cautare

2674 de rezultate pentru "divort alice nastase" (3.50 secunde)
In timp ce Adrian Nastase graieste numai despre tandemuri si conducerea colectiva, diverse roze - imune la farmecul degajat de actualul lider suprem al PSD dar iritate in schimb de manierele dictatoriale ale lui Nastase si de esecurile electorale inregistrate de partid - doresc revenirea lui Iliescu in fruntea PSD.
Vicepresedintele PSD ßerban Mihailescu considera ca tandemul Iliescu-Nastase este ca si instalat in fruntea PSD, chiar daca unele grupuri minuscule din interiorul partidului, care nu se pot impaca deloc cu aceasta idee, incearca sa forteze o ruptura intre cei doi lideri.
Dupa ce s-au stuchit ca doua mate rivale pana si in fata camerelor de televiziune, Ion Iliescu si Adrian Nastase au preferat un final tip "pupat Piata Endependentii”.
Prins intr-un acces de sinceritate, Alin Teodorescu - fost cancelar al lui Adrian Nastase si recunoscut apropiat al acestuia din urma - s-a spovedit intr-un talk-show radiofonic si a recunoscut ca Ion Iliescu i-a cerut demisia lui Nastase, imediat dupa alegerile locale.
Departamentele PSD conduse de Adrian Nastase lucreaza de zor pentru pregatirea noilor initiative legislative si a noilor strategii guvernamentale.
Surse din Alianta sunt increzatoare ca, tot saptamana viitoare, Nastase va fi revocat din functie.
Dezbaterile pe marginea acestora vor amana verdictul pentru modificarea regulamentelor celor doua Camere si pe cel privind schimbarea lui Nicolae Vacaroiu si Adrian Nastase.
Scandalul iscat in jurul mostenirii primite de presedintele executiv al PSD, Adrian Nastase, de la "matusa Tamara" a devenit pretextul indarjirii atacurilor celor trei tabere din partid, mai ales in perspectiva Consiliului National care va avea loc in februarie.
Scandalul de o amploare fara precedent in care este implicat Adrian Nastase are o finalitate din ce in ce mai lesne de intrevazut. ... Se stia de mult despre dosarele care i se coc lui Nastase, dar nu se stia cand si cum vor exploda acestea pe piata.
DNA a cerut Camerei Deputatilor incuviintarea pentru a efectua perchezitii la doua imobile aflate in proprietatea lui Adrian Nastase.
Liderul PSD Bihor, Mihai Bar (foto), a votat pentru alungarea din partid a protectorului sau politic, Adrian Nastase.
Partidul Social Democrat continua procesul de "eliberare" din functii a membrilor care - spun ei - au devenit incomozi prin simplul fapt ca s-au dovedit a fi sustinatori ai lui Adrian Nastase.
Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, s-a prezentat ieri-dimineata la Parchetul instantei supreme, ca urmare a unei citatii in legatura cu un denunt in care a fost acuzat de abuz in serviciu.
Presedintele PC Dan Voiculescu a declarat, joi, ca se va intalni luni cu fostul lider al PSD Adrian Nastase, pentru a discuta perspectivele politice ale acestuia in PSD si in Romania. "Am o relatie foarte buna cu Adrian Nastase.
In cadrul editiei de marti seara a emsiunii "Miezul problemei", difuzata la National TV, fostul sef al PSD, Adrian Nastase, deranjat de acuzele pe care i le aduce Viorel Hrebenciuc, i-a replicat acestuia intr-o maniera foarte transanta:
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat luni ca exista intentia de a se folosi Comisia Europeana pe post de sperietoare pentru a justifica unele actiuni politice interne.
Fostul premier PSD Adrian Nastase il acuza pe seful statului, intr-o postare pe blogul personal, ca doreste sa fraudeze moral alegerile prezidentiale prin sustinerea unui referendum care este "absolut inutil" pentru ca nu are nicio finalitate.
Roxana Preda a publicat in "Evenimentul Zilei" articolul cu titlul "Geoana flutura steagul pacii in fata lui Iliescu-Nastase", pe care il puteti citi in continuare.
Bursa zvonurilor colportate de HotNews coteaza cu sanse mari o intelegere intre Adrian Nastase si Miron Mitrea. HotNews.ro afirma ca surse social democrate ar fi declarat ca Miron Mitrea l-ar putea sustine pe Adrian Nastase pentru functia de lider al PSD, in schimbul presedintiei Senatului.
"Afirmatiile lui Adrian Nastase despre particularitatea candidaturii sale se cer deslusite mai atent. Chiar si ieri, la Pitesti, unde si-a lansat o carte, Adrian Nastase a fost intrebat, din nou, despre ce-l diferentiaza de ceilalti aspiranti la sefia PSD.
google-analytics.com