Cautare

5100 de rezultate pentru "divizia d la fotbal gorj 2009" (3.42 secunde)
Alianta PNL-PD are putine sanse in schimbarea lui Ion Calinoiu (PSD) de la conducerea Consiliului Judetean Gorj, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, deputatul PD Marcel Romanescu.
Liderul PNL Gorj, Dan Morega, acuza de abuz in serviciu si fals intelectual doi judecatori de la Tribunalul Gorj, el anuntand ieri ca a depus plangeri impotriva acestora, la DNA, la Ministerul Justitiei si la CSM.
Ministrul de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniul economic, vicepremierul Gheorghe Pogea, a revenit ieri la Seciuri, pentru a analiza impreuna cu autoritatile locale posibilitatea stramutarii la Targu Carbunesti a celor peste 300 de familii sinistrate.
Guvernul a decis acordarea unui ajutor umanitar cu titlu gratuit in limita sumei de 930.000 RON ( 9,30 miliarde de lei vechi) pentru familiile din judetele Calarasi, Dolj si Gorj, ale caror locuinte au fost afectate de inundatiile si alunecarile de teren din acest an.
In urma cu o saptamana a avut loc o rectificare bugetara la nivel national, iar Ministerul Sanatatii si Familiei a mai primit 2.000 de miliarde de lei. ... In Gorj, din cele opt unitati spitalicesti doar doua au datorii neachitate din aceasta perioada.
Liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, nu mai are decat un singur reprezentant in cadrul Consiliului Local Targu Jiu, Liviu Calniceanu trecand cu arme si bagaje la colegii sai de alianta din PD. Partidul National Liberal, filiala Gorj, a ramas cu un reprezentant in cadrul Consiliului Local Targu Jiu.
Deputatul PNL de Gorj Sorin Marian Paveliu risca sa fie exclus din partid pentru ca a criticat politica ministrului liberal al Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
Dascalii gorjeni au inceput sa isi primeasca salariile, la bancomate formandu-se cozi de zeci de persoane. ... La bancomatele din Targu Jiu s-au format cozi, cadrele didactice fiind nevoite sa astepte si cate o ora pentru a ridica lefurile restante.
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, l-a trimis pe colegul sau de partid, deputatul Marian Sorin Paveliu, la psihiatru. Pozitia conducerii PNL Gorj vine in urma unui comunicat emis de deputatul liberal impotriva ministrului sanatatii, Eugen Nicolaescu.
PNL Gorj propune ca europarlamentar un deputat democrat, pe care propriul partid nu-l vrea in Parlamentul Europei. ... Dar organizatia de la Gorj il va sustine pe tanarul democrat Marcel Romanescu, chiar daca PD Gorj nu vrea sa-l propuna.
Nicolae Mischie, fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, a fost condamnat la patru ani de inchisoare de magistratii Tribunalului Gorj, pentru abuz in serviciu si trafic de influenta.
Biroul Executiv al PSD Gorj a votat impotriva reluarii discutiilor cu PD-L pentru numirea directorilor din administratie, liderii social-democratilor gorjeni urmand sa plece la Bucuresti pentru a discuta din nou cu Mircea Geoana.
Liderii PSD Gorj nu vor sa reia negocierile cu filiala judeteana a PD-L.
Ministrul economiei, Adriean Videanu, s-a intalnit la sfarsitul saptamanii trecute cu directorii din sectoarele minier si energetic din Gorj si a facut public faptul ca ministerul va anunta la sfarsitul lunii mai infiintarea mai multor companii energetice.
Ministrul economiei, Adriean Videanu, s-a intalnit la sfarsitul saptamanii trecute cu directorii din sectoarele minier si energetic din Gorj si a facut public faptul ca ministerul va anunta la sfarsitul lunii mai infiintarea mai multor companii energetice.
Liderul PD-L Gorj, Ionel Mantog, cere schimbarea tuturor directorilor de subunitati miniere din cadrul Societatii Nationale a Lignitului Oltenia si sustine ca producatorul de carbune are nevoie de o jumatate de an pentru a-si reveni din punct de vedere economic.
Cei aproximativ 150 de angajati ai Consiliului Judetean Gorj vor primi cu ocazia Sarbatorilor de iarna tichete-cadou in valoare de 100 de lei.
Cei aproximativ 150 de angajati ai Consiliului Judetean Gorj vor primi cu ocazia Sarbatorilor de iarna tichete-cadou in valoare de 100 de lei.
Autoritatile locale ale comunei Balesti si reprezentantii Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Gorj au pus la punct infiintarea unei asociatii a udatorilor. ... Majoritatea satenilor cultiva legume pe care le scot la vanzare in pietele agroalimentare ale judetului, si nu numai.
Liberalii care nu il recunosc pe Dian Popescu drept presedinte sustin ca nu au avut acces la alegeri si doua chitante cu plata cotizatiilor au fost anulate, iar banii - returnati, tocmai pentru ca platitorii sa nu aiba acces la Adunarea Generala a PNL Targu Jiu, unde a fost desemnat noul lider al filialei municipale.
google-analytics.com