Cautare

5100 de rezultate pentru "divizia d la fotbal gorj 2009" (2.73 secunde)
Reprezentantii filialelor judetene ale Partidului Romania Mare si Partidului Social Democrat au semnat sambata, la Targu-Jiu, protocolul de colaborare la nivel judetean.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
DN 66 Rovinari - Targu Jiu a intrat, in sfarsit, in atentia Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, dupa ce in 21 de luni scurse de la emiterea ordinului de incepere a lucrarilor, constructorul, o firma din Ungaria, nu a rea-lizat decat 3,51% din acestea.
Politistii au retinut doi barbati, tata si fiu, din judetul Mures, care sunt acuzati ca au plasat pe piata din Gorj trei bancnote false de 100 de lei.
Cei patru falsi inspectori ai OPC sunt din Bucuresti si au fost prinsi la scurt timp dupa ce efectuasera controale la agenti economici din comunele gorjene Turburea si Saulesti.
Primaria vrea sa vanda actiunile detinute la SC Fotbal U Craiova SA si la celelalte doua societati, SC Cetatea Banilor City SA si SC Western Gate Residence SA.
Inculpatii din "Dosarul Transferurilor" asteapta cu sufletul la gura sentinta care va fi pronuntata, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Pentru sedinta programata la Curtea Suprema exista cinci variante posibile, dintre care una reprezinta o mare surpriza.
Campionatul Mondial de Fotbal 2014 a inceput pe data de 12 iunie si se va incheia pe 13 iulie, cand va avea loc marea finala.
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. este celebrat de Google cu un logo special.Motorul de cautare Google si-a modificat, joi, logo-ul pentru a marca debutul Cupei Mondiale la fotbal, desfasurata, in acest an, in Brazilia.
(A, sa ma scuze distinsii locuitori din Stefanesti, Sinesti si de prin Giurgiu ori alte localitati unde propaganda electorala se face cu pumnul ori cu matele date pe afara!) Pe majoritatea romanilor in niciun caz, pentru ca europenele de fotbal sunt mult mai interesante cu siguranta, fiind siguri ca, pe oricine ar alege, lor nu le va fi nici mai rau nici mai bine si de imbuibat cineva tot se va imbuiba.
In mandatul presedintelui Traian Basescu, la sefia Guvernului s-au succedat doi premieri: ... Relatia dintre presedintele Basescu si premierul Tariceanu a involuat, rapid, de la colaborare la critici, atacuri si tensiuni.
Giulestenii cer interventia imediata a FRF Rapid se confrunta cu o problema neobisnuita in Liga a 3-a si cere de urgenta ajutorul Federatiei Romane de Fotbal, in caz contrar urmand a se adresa UEFA.
Cel mai "gras" contract al lui Radu Dan Florea este alimentat cu fonduri de la Ministerul Educatiei si Cercetarii si are o valoare de 12,3 milioane de lei.
Doar PATRU jucatori merg cu Rapidul in DIVIZIA C! ... x Liga Profesionista de Fotbal a confirmat, prin vocea secretarului general Vali Alexandru, ca Rapid risca sa evolueze in Liga 3 din sezonul urmator.
'Presedintele Traian Basescu a incalcat Constitutia, regulamentele militare si normele bunului simt prin delegarea celui mai mic om in stat (si la propriu si la figurat), primul ministru Emil Boc, sa primeasca onorul garzii prezidentiale de Ziua Nationala a Romaniei, in locul celui de-al doilea om in stat, presedintele Senatului, Mircea Geoana.
Incepand cu sfarsitul anului 2012, Divizia de Diagnostic a Roche Romania este condusa de Stavros Chisimellis, care ii succede astfel in functie lui Harald Wolf, promovat anterior in structurile de conducere regionale ale Roche Diagnostics.
De ceva vreme insa, romanii au inceput sa castige si din piata de capital, domeniu inca nou la noi si cu o legislatie cam neclara. ... Cu o avere estimata la 800-850 de milioane de dolari, Dragan detine companii profilate pe distributia de gaze in zece tari, pe doua continente.
Democratii gorjeni vor discuta la sfarsitul saptamanii despre posibilitatea ruperii colaborarii in plan local cu liberalii si conservatorii, a anuntat ieri presedintele PD Gorj, Ionel Mantog.
google-analytics.com