Cautare

47 de rezultate pentru "diva" (4.23 secunde)
"Diva" (1982) si "Le Bal" (1984), precum si doua premii 7 d‘Or pentru "Cea mai buna muzica TV" in 1986 si 1991.
Managementul artistei a transmis organizatorilor de la Bucuresti riderul pentru concert si se pare ca diva de origine franceza nu a avut pretentii mari in ceea ce priveste backstage-ul.
Diva Eva Longoria, cunoscuta din "Neveste Disperate", sau Blake Lively din "Gossip Girl" sunt numai cateva din vedetele care i-au purtat creatiile.
Nu judec nevoia unora de a-si satisface setea de sordid prin exihibitionari publice ale unor frustrari intime de diva insatiabila, ci rezum doar fapte in succesiune cronologica:
Julia Jianu, look de diva in cinci ore Intregul proces de schimbare de look a durat aproximativ 5 ore, timp in care artista a fost rasfatata cu cele mai noi produse Joico de ingrijire, colorare si styling.
A fost Next Diva si imi da idei de tinute, imi trimite poze cu tendintele in moda din Statele Unite ale Americii.
Hit-ul care a propulsat-o pe fosta artista in categoria cantaretelor de top a fost Amor, amor”, piesa promovata de un clip provocator in care diva aparea in ipostaze senzuale.
A fost elevul unui maestru de opera faimos - Diva Raina Kabaivanska. Talentul lui a Ilian Nedev a fost rasplatit la multe concursuri nationale de canto.
Diva si-a ras zona intima astfel incat ultima ramasita din parul pubian sa arate precum sigla celebrei firme textile Nike, precizeaza Daily Star.
Diva Buena Vista Social Club, supranumita si Edith Piaf a Cubei, detine un premiu Grammy si este ambasador artistic al tarii sale.
Magazinul The Retro Shop te trateaza ca pe o diva si iti face vara si sedintele de shopping mai frumoase!
Printre companiile de frumusete cu istoric si foarte indragite de public ce si-au anuntat in acest an prezenta la Cosmetics Beauty Hair se afla Luiza Essence, care de peste 8 ani este printre cele mai importante companii pe segmentul de distribuire produse profesionale pentru ingrijirea parului in Romania, ROWE, unul din liderii pe segmentul distribuirii de aparate profesionale pentru saloane de remodelare corporala, DIVA, Beauty One, Salon Pro, Cosmoprof, Yofi Hair Academy, Ardes sau Nail Art.
Am lucrat la diverse emisiuni de televiziune, Next Diva, X Factor, Romania Danseaza, Serifi de Romania, Baieti de oras, In puii mei, filme documentare si videoclipuri muzicale.
Diva sufera de o boala grava. Julia Roberts (50 de ani) este bolnava. A aparut tot mai slabita fiindca e atinsa de o boala rara.
Zsuzsana i-a cucerit pe toti cu vocea ei uluitoare si cu aparitia demna de o diva, iar alaturi de Loredana Groza a ajuns in finala concursului, unde a interpretat o piesa alaturi de celebrul Alessandro Safina.
"Diva de la Monaco" a produs o mare bucurie odata cu intoarcerea ei in Romania, vedeta venind special pentru ziua Antenei 1, atunci cand postul TV a implinit 25 de ani.
Cocheta fiind Iuliana Calinescu , Diva-Irina Caramizaru , Ingenua-Stefana Ionescu Darzeu si. un singur tanar actor, printre atatea actrite, Razvan Hancu. Ele sunt increzute sau modeste?
In 2008, Andreea, Stefan si Sanda Liteanu au facut impreuna un imprumut urias, de 1.700.000 de euro, bani care l-au ajutat pe Banica sa-si ridice un bloc cu patru etaje, in zona Aviatorilor, iar pe diva sa sustina constructia unei vile in Pipera.
Diferenta de varsta dintre el si diva si faptul ca aveau prea putine lucruri in comun. Scarlett Johansson si Sean Penn Scarlett Johansson si Sean Penn au intrat anul trecut in atentia presei, prin faptul ca formau un cuplu interesant.
Diva de Monaco a recunoscut ca si-a facut cateva interventii estetice, de-a lungul anilor, insa nu a spus cu lux de amanunte exact ce si-a facut.
google-analytics.com