Cautare

91 de rezultate pentru "diva hair" (3.94 secunde)
Stela Stanescu este hair stlylist si trainer si are diploma in domeniu, fiind coafor profesionist. Unele dintre fetele care urmeaza aceste cursuri raman la Calarasi, iar altele urmeaza sa se angajeze in straintate, in diverse saloane de beauty.
Piesa este compusa de Delia, Grasu XXL, productie Alex Cotoi, videoclipul este realizat de NGM - Bogdan Paun si Alex Muresan, productie Loops Production, make-up - Ema Uta, hair -Alex Sarghe, iar styling este realizat chiar de Delia.
Echipa de beauty a artistei pentru acest videoclip este formata din Andra Manea (make-up), Sorin Stratulat (hair), RDStyling (ținute).
Echipa de beauty a Deliei este formata din Alex Abagiu (make-up), Sorin Stratulat (hair), styling Delia. Cel mai tare live e cel pe care il traiesti.
Liliana Manaila Hair-style: Liliana Manaila Dress: Daria Georgescu Despre piesa: Piesa DESEN este al doilea pas pe care l-am facut pe drumul compozitiilor proprii.
Vi-l mai aduceti aminte pe Marian Darta, unul dintre cei mai cunoscuti hair-stylisti din Romania? In urma cu trei ani si jumatate, barbatul cu orientari controversate s-a aflat in mijlocul unui scandal sexual, dupa ce s-a spus despre el ca participa la petreceri private cu baietei minori.
Dr Daniela Catanas, medic dermatolog, Dr Felician Stancioiu, specialist in medicina integrativa si biorezonanta, ‎cosmeticienele Valentina Neagoe si Liliana Bargu, specialistii in remodelare corporala Razvan Iosif si Elena Neatu, make-up artist Ioana Andrei, mani-pedi- Daniela Ion si hair stylist Livia Berceanu si Andrei Gusan.
Iata sfaturile oferite de hair stylistul Geanina Florina de la Jovsky Studio In primul rand, trebuie sa folosim un sampon potrivit tipului de scalp, tratamentele (masti si fiole) speciale pentru a calma si a repara un scalp cu asemenea probleme si bineinteles ne ajuta remediile naturiste:
Toate aceste aspecte se gasesc detaliate in cartea lui Bill Chalker Hair of the Alien, publicata in 2005 la New York, de catre Paraview Pocket Books, o divizie a editurii Simon and Schuster.
Premiul I â€" O schimbare de look (make-up, hair-style, consiliere stil personal si o sesiune foto) Premiul al II-lea â€" 3 abonamente la Worldclass Health Academy at The Grand Premiul al III-lea â€" 2 sesiuni de rasfat, in cadrul Elysee Retreat â€" The Grand Avenue Te asteptam sa te alaturi campaniei, impreuna cu cei mai puternici influenratori si bloggerati si sa ne arati ce te face fericit la birou.
Marius Baragan - foto, Cristi Pascu - hair styling, Oana Busuioc - make up, Silviu Mandroc- regizor, Luminița Luca - coordonator proiect.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
google-analytics.com