Cautare

57726 de rezultate pentru "directia judeteana pentru tineret timis" (5.50 secunde)
Organizarea unui Consiliu de Coordonare Local al Organizatiei Municipale a PD Constanta nu a picat tocmai bine pentru anumite stomace democrate. ... De altfel, cotidianul nostru a aratat, inca din numarul de sambata, cum au decurs discutiile la nivel de Organizatie Judeteana democrata vizavi de acest subiect.
Dupa ce Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor (CNSC) a respins cererea depusa de societatea Tehnologica SRL referitoare la eliminarea sa din cadrul licitatiei organizate de Primaria Medgidia pentru furnizarea bitumului necesar asfaltarii municipiului, Regia Autonoma Judeteana de Drumuri si Poduri (RAJDP) Constanta si-a incercat din nou norocul.
Organizatia Judeteana a PSD Gorj si-a facut publice sumele din conturile pe care le detine, precum si datoriile pe care le are catre diversi furnizori si prestatori de servicii, in top fiind SC ARC SA Targu Carbunesti, reprezentata de Clement Mocanu, valoarea debitului fiind de 2,2 miliarde de lei vechi.
Directia de Munca si Protectie Sociala (DMPS) Dolj se reorganizeaza. ... Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale Dolj si Directia de Munca si Incluziune Sociala.
Directia de Munca si Protectie Sociala (DMPS) Dolj se reorganizeaza. ... Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale Dolj si Directia de Munca si Incluziune Sociala.
487 din 15 iunie 2007 privind etapele de realizare a transferului competentelor pentru administrarea accizelor si a produselor accizabile, incepand cu 1 iulie aceasta activitate a trecut la Directia Regionala Vamala Cluj cu sediul la Oradea.
Toate contractele incheiate sub semnatura fostului director Dumitru Coman la Directia Judeteana de Paza (DJP) Constanta vor fi supuse unui control amanuntit.
In cazul Ministerului Muncii, evaluarea candidatilor pentru Directia Muncii, Agentia de Plati si Prestatii Sociale si Inspectoratul Teritorial de Munca a avut loc ieri, 13 mai a.
Acolo s-a desfiintat un post si s-a creat Directia de Tineret, care a fost altfel negociata", sustinea Victor Paul Dobre. ... Directia de Posta. Negociat si semnat cu cei din PNL si PD ca fiind pentru PC.
Solutia propusa de municipalitate, constructia unui pasaj subteran pe directia Progresul - Geniului, sta pe lista de obiective "de inceput" de ani de zile dar lucrarile par a nu mai incepe niciodata.
Conform demersurilor Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Constanta, de a prelua de la Directia de Sanatate Publica (DSP), imobilul situat pe Bd. ... 57, Directia Sanitara de Constrol risca sa ramana in strada. ... , de ministrul Sanatatii, Ion Bazac pentru imbunatatirea conditiilor in care muncesc angajatii CJAS.
Deoarece noul pachet salarial intrat in vigoare de la 1 ianuarie, cuprinzand majorari salariale sau acordarea unui anumit numar de salarii in momentul pensionarii sau al producerii unor accidente de munca, nu a fost inregistrat la Directia de Munca, acordarea acestor drepturi este la latitudinea administratiei.
Se introduce sens unic pe bulevardele Capitalei Primaria Capitalei vrea sa reorganizeze circulatia rutiera din centrul Bucurestiului prin introducerea unor noi sensuri unice, interzicerea virajului la stanga si benzi speciale pentru mijloacele de transport in comun.
Filiala Judeteana Constanta a Organizatiei de Tineret Romania Mare acuza Guvernul Romaniei, pe ministrul Decebal Traian Remes, de proasta gestionare a problemelor agriculturii, "ceea ce va conduce la disparitia agriculturii romanesti, multi dintre prestatorii de servicii agricole fiind nevoiti sa-si inchida activitatea", este de parere Andrei Nicolcescu, coordonatorul Departamentului Dezvoltare Rurala a Filialei Judetene Constanta a OTRM.
"Factura cuprinde TVA-ul restant, dobanzile la creditele bancare si circa 2,4 miliarde de euro pentru lucrarile efectuate si neachitate. ... Aceasta este factura pe care o lasa actualul guvern urmatorului cabinet de ministri pentru a fi achitata in anul care vine.
130/1999 privind unele masuri de protectie a persoanelor incadrate in munca, cu modificarile si completarile ulterioare, "Pentru prestarea serviciilor prevazute in prezenta lege, inspectoratele teritoriale de munca vor percepe un comision stabilit dupa cum urmeaza: ... Noua declaratii pentru un singur salariat Culmea birocratiei, pentru plata comisionului, conform art.
In prezent, conform datelor centralizate de Prefectura Dolj la inceputul lunii iulie, comisia judeteana pentru aplicarea legilor fondului funciar a validat o suprafata de 5.392 hectare de padure care urmeaza sa intre in posesia fostilor proprietari.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) are, incepand cu data de 1 februarie, un nou director executiv, in urma demisiei Victoriei Movileanu din functia detinuta pana la acea data.
Pe de alta parte, exista destui viitori sefi care apar pentru prima data in viata publica, motiv pentru care nu se stie cat de instariti sunt la inceput de drum.
Organizatia judeteana si cea din Craiova nu au participat la mitingul de sustinere de ieri-seara, din Piata Constitutiei, preferând o varianta mult mai comoda de a lua pulsul evenimentelor:
google-analytics.com