Cautare

4492 de rezultate pentru "directia 5 14 februarie" (3.47 secunde)
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj - institutia care colecteaza banii din economie pentru bugetul general consolidat al statului - anunta ca in perioada analizata au crescut si incasarile efective, nu doar sumele declarate de firme.
Alianta PNL-PD va stabili, la mijlocul lui februarie, dupa efectuarea unui sondaj intre 29 ianuarie si 2 februarie, candidatul unic pentru alegerile din Bucuresti, alegere ce va fi facuta dintre Ludovic Orban, propus de PNL, si Adriean Videanu.
Cum actualul ministru este hotarat sa revigoreze aerul din inspectoratele "obositeā€, in cadrul intalnirii care a avut loc in cursul zilei de joi, 10 februarie a.c., o serie de capete din cadrul inspectoratelor de politie din tara au fost trimise sa se odihneasca, printre acestea numarandu-se si seful IPJ Constanta.
Potrivit datelor furnizate de Banca Centrala, creditul neguvernamental a crescut cu 50 la suta, in perioada februarie 2005 - februarie 2006, pana la valoarea de aproximativ 63 de milioane de lei noi. ... Numarul creditelor in moneda nationala acordate populatiei s-a dublat in perioada februarie 2005 - februarie 2006.
In luna februarie rata anuala a inflatiei a crescut la 6. ... Analistii anticipau ca inflatia anuala din luna februarie se va incadra intre 6. 5% si 6. ... Spre deosebire de luna ianuarie, preturile la produsele de consum au crescut in februarie cu 0.
Vino in weekendul 11 - 12 februarie la cinema la activitatile LEGO BATMAN. ... - 11 februarie: ... - 12 februarie: ... FILMUL incepand cu 10 februarie!
In acelasi an, la 5 octombrie, intra ca practicant la Tribunalul din Botosani, si, mai apoi devine copist la comitetul permanent judetean, in aceeasi perioada pribegind alaturi de Trupa de teatru Tardini-Vladicescu, prin diferite spectacole si turnee.
In 1 februarie, la Malalbergo, o intalneste pe cumnata ei, Isabella d'Este, cu care va avea un raport de secreta rivalitate: ... La 2 februarie Lucretia isi face o intrare solemna in Ferrara, primita cu bucurie de locuitorii orasului.
Dupa ample discutii in contradictoriu purtate la sediul central al Partidului Ecologist din Romania (PER), s-a decis ca aceasta formatiune politica sa se reuneasca intr-un congres national pe data de 23 februarie.
Dupa ce purtatorul de cuvant al Organizatiei Judetene a PSD, Claudiu Branzan, a afirmat saptamana trecuta ca pana pe data de 15 februarie va fi nominalizat candidatul partidului la Primaria Galati, in urma finalizarii sondajul comandat unei firme specializate, primarul Dumitru Nicolae a infirmat ieri, in cadrul conferintei de presa, declaratiile lui Claudiu Branzan.
Reprezentantii Sindicatului National al Functionarilor Publici au anuntat ca mentin programul actiunilor de protest, care prevede miting in fata guvernului, in 16 februarie, greva de avertisment in 20 februarie si greva generala in 27 februarie.
Cea mai sangeroasa pagina a secolului XX a fost scrisa in urma cu 17 ani, in noaptea de 25/26 februarie 1992, cand trupele armate annene au patruns in orasul azer Hodjali, cu sprijinul tehnicii grele si a regimentului 366 de infanterie al fostei URSS.
Sondajul, realizat imediat dupa anuntul presedintelui privind reducerea salariilor bugetarilor si a pensiilor, indica faptul ca PDL a cazut vertiginos in ultimele trei luni, de la 38% in luna februarie la 28% la inceputul lunii mai.
Care sunt primele prioritati ale partidelor parlamentare pentru sesiunea Legislativului care incepe in februarie Legea sanatatii, cea de aplicare a Codului Penal si finalizarea Codului rutier sunt principalele prioritati legislative ale Partidului Democrat Liberal pentru sesiunea parlamentara care incepe in februarie, in timp ce progresistii afirma ca importanta este legea privind taxa de solidaritate.
Conferinta utilizatorilor IPEX, Copenhaga, 26 ianuarie, Viena, 5-6 noiembrie. Reuniunea presedintilor Comisiilor pentru Afaceri Europene din parlamentele nationale ale statelor membre UE - COSAC, Riga, 1-2 februarie, 31 mai-2 iunie si Luxemburg, 11-13 iulie, 29-31 octombrie, 28 noiembrie-1 decembrie.
Data de 15 februarie 2007 reprezinta ultima zi pentru plata impozitului pe profitul anual, de catre organizatiile nonprofit, contribuabilii care obtin venituri majoritare din cultura cerealelor si a plantelor tehnice, pomicultura si viticultura, pentru anul precedent, precum si pentru depunerea formularului 101 "Declaratie privind impozitul pe profit" si a platii acestui impozit, a precizat Vasilica Mihai, directorul executiv al DGFP Constanta.
Cea de a XXXVII-a editie a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TIMIMTEX 2007 ce se va desfasura la Mamaia in perioada 21-25 februarie a.c.
Numai in cursul zilei de ieri 30,5 milioane de actiuni ARDAF au fost tranzactionate in doar cateva secunde de la deschiderea pietei extrabursiere Rasdaq.
Datele furnizate de Institutul National de Statistica (INS) arata ca numai in februarie anul acesta, fata de aceeasi luna din 2006, totalul efectivelor de ovine si caprine sacrificate si productia aferenta au inregistrat scaderi cu 25,3%, respectiv cu 16,6%.
Primele plati catre fermierii romani vor fi efectuate, cel mai probabil, dupa data 15 februarie 2008, a declarat, marti, directorul general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), Dan Gherghelas.
google-analytics.com