Cautare

4492 de rezultate pentru "directia 5 14 februarie" (6.24 secunde)
Una dintre ele se refera la obligatia societatii constructoare de a informa Directia despre inceperea lucrarilor. ... R-Cons Consult a strecurat in contract o clauza de confidentialitate care ii permite sa dea in judecata Directia daca face publica vreo litera din el.
Contractul de modernizare a taberei de la Calafat dintre Directia pentru Tineret Dolj si Dova Construct Impex, in valoare de peste 900.000 de lei, nu a fost respectat de nici una dintre cele doua parti.
In acelasi timp, a fost director la doua directii regionale, Directia Apelor si Directia de Drumuri.
40 de agenti economici galateni importanti nu vor mai plati taxele si impozitele datorate statului la Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati, acestia urmind sa vireze sumele respective la " vistieria" Directiei Generale de Mari Contribuabili Bucuresti Noua obligatie pe care o au "greii" economiei galatene, la fel ca si marii contribuabili din toate judetele tarii, a fost "consfintita" prin Ordinul nr.
Masura a fost anuntata de presedintele ANAF, Sebastian Bodu, si a fost explicata prin problemele inregistrate de Directia Marilor Contribuabili in a gestiona numarul ridicat de companii care indeplineau conditiile pentru a fi incluse in baza de date a directiei, potrivit Mediafax.
Prin aceasta masura, directia generala de administrare a marilor contribuabili infiintata in cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) preia 88 de societati comerciale care anterior erau administrate de alte organe fiscale si preda, la randul ei, 655 de agenti economici care nu mai indeplinesc aceste criterii catre organele fiscale in a caror raza teritoriala isi au domiciliul fiscal.
"Razboiul" dintre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului Galati si FC Otelul, a carui miza este suma de 13 milioane de lei, a ajuns in justitie Demersurile facute de catre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati in vederea obligarii societatii FC Otelul, actionarul principal al clubului de fotbal, de a achita suma de 13 milioane de lei reprezentind obligatiile de plata ale vechiului actionar, organizatia non profit CF Otelul, au ajuns in instanta.
"In acest moment suntem in faza de constructie a bugetului pe anul 2007, deci si a bugetului de la Directia de Paza si Servicii.
Combinatul siderurgic a cerut Curtii de Apel Galati sa anuleze o decizie emisa de Ministerul Economiei, dar si un proces-verbal intocmit de Directia Regionala Vamala Galati, prin care administratia Mittal Steel fusese obligata la plata a 3.605.690 de lei reprezentind diferente de drepturi vamale de import.
Sindicalistii de la Forum si de la Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) au anuntat ca vor inregistra in cursul zilei de azi conflictul de interese la Directia de Munca deoarece conducerea Combinatului nu a initat negocierea prevederilor noului Contract Colectiv de Munca (CCM), asa cum au solicitat cele doua sindicate.
Directia pentru Taxe si Impozite a Primariei Craiova si Directia Publica Comunitara de Evidenta a Persoanelor Dolj. ... Solutia ar fi, a spus el, ca Directia de Evidenta a Populatiei Dolj sa le permita accesul la baza de date pentru a vedea modificarile de domiciliu ale contribuabililor.
Desi au trecut aproape doi ani de atunci, Directia de Urbanism si Amenajarea teritoriului nici macar nu a inceput sa lucreze la el. ... 58, din februarie 2001, prin care se stabileste amplasarea de placute cu numarul de identificare pe fiecare panou.
Directia de Sanatate Publica (DSP) din Constanta are, incepand de ieri, un nou director. ... Marius Enescu, acesta parasind institutia inca din luna februarie. ... Camelia Ciobotaru se reintegreaza in functia de director executiv la Directia de Sanatate Publica.
Astfel, daca inainte se inregistrau aproape 25 de avarii zilnic, acum numarul acestora nu depaseste 14 - 15. ... Pentru eficientizarea actiunilor, acest compartiment a fost transformat in Directia Juridica, cu preluarea birourilor Contracte si Urmarire Debitori.
In baza acestui contract, la data de 1 februarie 2012, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a efectuat plata serviciilor de promovare in valoare de 8.116.800 lei.
Consilierul judetean democrat Iulian Arama este nemultumit de faptul ca pe ordinea de zi a ultimei sedinte de Consiliu Judetean (CJ) nu s-a aflat si un raport de control al Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului (ANPDC) referitor la Directia Generala de Asistenta si Protectia Copilului (DGASPC) Galati si solicita o sedinta extraordinara pentru ca acest subiect sa fie discutat.
Vicepresedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a lansat, duminica, proiectul intitulat "Un PSD pentru Romania", intre punctele acestuia fiind cuprinse o serie de propuneri privind modul de comportament si directia in care merge PSD fiind necesara inclusiv asumarea "punctelor gri" de genul "Piata Universitatii".
Astfel, in februarie 2006, Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a adoptat Conceptia de inzestrare cu sisteme si echipamente majore a Armatei Romaniei in perioada 2006 â€" 2025.
Potrivit unui comunicat emis de Directia Regionala de Statistica Dolj, în luna februarie 2007, la nivelul judetului Dolj, câstigul salarial mediu nominal brut a fost de 1.200 de lei/persoana.
Presedintele AVAS, Teodor Atanasiu, a declarat la Cluj ca a primit un raspuns verbal din partea Directiei Generale Competitie a Comisiei Europene, care da unda verde contractului de privatizare a SC Automobile Craiova."Din ceea ce am discutat cu cei de la Directia Generala Competitie din cadrul Comisiei Europene, am inteles ca vor da verde avizarii contractului de privatizare pentru societatea Automobile Craiova.
google-analytics.com