Cautare

4492 de rezultate pentru "directia 5 14 februarie" (4.61 secunde)
Pentru cei care nu au reusit sa prinda un bilet la spectacolul din 20 februarie ora 20.00, de la Sala Palatului, organizatorii au doua vesti bune:
Azi, 14 februarie, se sarbatoreste Sfantul Valentin-Ziua indragostitilor. ... In Danemarca si Norvegia 14 februarie este cunoscuta ca Valentinsdag. ... In Slovenia un proverb spune ca Sfantul Valentin aduce cheile radacinilor, asa ca pe 14 februarie plantele si florile incep sa creasca.
19 Februarie: 141 de ani de la nasterea lui Constantin Brancusi Costantin Brancusi s-a nascut pe 19 Februarie 1876 Constantin Brancusi (n. 19 Februarie 1876, Hobita, Gorj - d.
Ce spun meteorologii Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat precipitatii pentru intervalul intervalul 10 februarie, ora 06 - 11 februarie, ora 12. In intervalul intervalul 10 februarie, ora 06 - 11 februarie, ora 12, precipitatiile vor cuprinde treptat, incepand din sud-vest, toate zonele tarii.
Meteorologii estimeaza, pentru urmatoarele doua saptamani, o vreme in general calda, dar si cu ploi, a caror probabilitate de aparitie va fi mai mare in jurul datelor de 23, 24 si 27 februarie, respectiv dupa 1 martie, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie valabila in intervalul 22 februarie â€" 7 martie.
12 septembrie 2016 - 3 februarie 2017, respectiv 13 februarie 2017 - 16 iunie 2017. ... 4-12 februarie 2017, vacanta de primavara:
Ziua femeilor a fost sarbatorita pentru prima data la 28 februarie 1909 in New York, in amintirea unei greve a unui sindicat al femeilor, greva care avusese loc in 1908.
Inceputul lunii februarie vine cu provocari in plan personal. ... VARSATOR (20 ianuarie - 18 februarie) Lipsa de control asupra anumitor aspecte iti poate induce o stare de anxietate. Este februarie, este perioada in care tu pleci mereu in vacanta de iarna, iar planurile sunt puse la punct in detaliu.
La data de 09 februarie 2011, in jurul orei 07.40, P. ... La data de 9 februarie 2011, in jurul orei 09.45, O. ... La data de 09 februarie 2011, in jurul orei 10.45, F. ... La data de 09 februarie 2011, in jurul orei 12.45, M.
Prefectul a cerut directorilor de la Directia de Sanatate Publica, Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala si Directia Drumurilor Nationale sa prezinte situatia din judet, respectiv dotarile in cazul unei stari de urgenta.
In privinta aderarii la zona Schengen, Germania sprijina drumul Romaniei in directia unor controale mai severe la granita. ... In privinta aderarii la zona Schengen, Germania sprijina drumul Romaniei in directia unor controale mai severe la granita.
Acolo s-a desfiintat un post si s-a creat Directia de Tineret, care a fost altfel negociata", sustinea Victor Paul Dobre. ... Directia de Posta. ... S-a pus alt director acolo, cu toate ca am facut propuneri pentru Directia de Posta.
De atunci, timp de mai bine de cinci ani, directia nu a ajuns insa sa ocupe nici un coltisor din spatiul repartizat.
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
Aceasta forta se manifesta intre nava si restul universului, intensificarea ei facandu-se prin crearea unui camp magnetic sau prin polarizarea giroscopica pe directia si sensul necesar anularii acceleratiei gravitationale a navei in preajma Pamantului.
Situata la o aruncatura de bat de Craiova, firma consilierului Ion Fortan functioneaza fara autorizatie de mediu, fapt pentru care a fost amendata deja de Directia Apelor Jiu cu 750 de milioane de lei.
Alaturi de Ionel Manafu asteptam cu interes si modificarile de la Directia Apelor Romane unde este sef Madalin Mihailovici, personajul care l-a sustinut cu toata puterea si suflarea pe Ionel Manafu la sefia DADL, motivul fiind acela al afacerilor pe care cei doi le-au derulat cot la cot.
La doua saptamani de la numirea in functia de director executiv la Directia de Munca si Protectie Sociala, Valentina Munteanu (foto), are de pus la punct mai multe probleme.
In cazul Ministerului Muncii, evaluarea candidatilor pentru Directia Muncii, Agentia de Plati si Prestatii Sociale si Inspectoratul Teritorial de Munca a avut loc ieri, 13 mai a.
, o contestatie fara numar de inregistrare si nedatata, semnata de Directia Judeteana de Paza (DJP) Constanta. ... Mai exact, Directia Judeteana de Paza solicita anularea deciziei de atribuire a contractului de achizitie publica catre S.
google-analytics.com