Cautare

4492 de rezultate pentru "directia 5 14 februarie" (4.06 secunde)
In cazul in care instanta va da azi castig de cauza Combinatului prin luarea unei hotarari care sa prevada inregistrarea actului aditional de catre Directia de Munca, valabilitatea CCM va fi prelungita pana la 31 decembrie 2008, ceea ce ar insemna imposibilitatea declansarii legale a unui conflict de interese.
GdS a luat in calcul autovehiculele care nu doar au fost inmatriculate in Craiova, ci care au fost si inregistrate la Directia de Impozite si Taxe din cadrul primariei, deci acelea inregistrate pe numele persoanelor fizice si juridice, pentru care se platesc impozite catre municipalitate.
Directia in care mergem (Autor: ... Una dintre intrebari, ce lipseste rareori din sondajele de opinie, e legata de directia in care merge tara. Unii cred ca directia e buna. ... • Adevarul este ca directia cea buna nu poate fi alta decat indreptarea economiei cu fata la bunastare.
Comitetul Executiv National al PSD, reunit luni, a decis convocarea pe 4 februarie a Consiliului National al partidului, care urmeaza sa stabileasca un Congres extraordinar, propus pentru 20 februarie, a anuntat liderul formatiunii, Mircea Geoana.
Congres extraordinar al PSD pe 20 februarieComitetul Executiv National (CExN) al PSD a decis ieri ca pe 4 februarie sa aiba loc Consiliul National, iar Congresul extraordinar, cu alegeri pentru functiile de conducere, sa fie organizat pe 20 februarie, informeaza www.mediafax.ro.
Primarul Craiovei, inca membru al PDL Totul a plecat de la decizia luata in seara zilei de joi, 2 februarie, de Biroul Permanent Local (BPL) Craiova al PDL, cu privire la excluderea din partid a sase consilieri locali care nu au sustinut amendamentele propuse de PDL la bugetul Craiovei.
Numai in februarie, numarul de autoturisme comercializate l-a depasit pe cel inregistrat in primele doua luni ale lui 2004. Astfel, daca in ianuarie-februarie 2004 au fost vandute 14.550 de automobile, pentru februarie 2005 numarul acestora s-a situat la 14.945 de unitati.
Spre exemplu, in februarie in zona Euro somajul a fost 8,2% in februarie, in timp ce in Romania in aceeasi luna s-a inregistrat o rata a somajului de 6,3%.
Preturile de consum au fost aproape neschimbate in februarie, cu o usoara crestere in cazul serviciilor, astfel ca rata anualizata a inflatiei s-a incetinit la 3,81%, fata de 4,01% la finele lui ianuarie, atingand astfel cel mai redus nivel dupa 1990, potrivit datelor publicate ieri de Institutul National de Statistica (INS).
Preturile in luna februarie 2007, comparativ cu luna anterioara, se mentin la acelasi nivel, conform unui comunicat de presa al Institutului National de Statistica (INS).
Ulterior, pe 23 februarie 2012, un reprezentant CEZ i-a sunat la usa pentru deconectare. ... In preavizul de pe 6 februarie, care contine si tabelul cu restantele, apare factura de 80 de lei pe care clientul o achitase deja.
Ulterior, pe 23 februarie 2012, un reprezentant CEZ i-a sunat la usa pentru deconectare. ... In preavizul de pe 6 februarie, care contine si tabelul cu restantele, apare factura de 80 de lei pe care clientul o achitase deja.
contra concitadinei FC Oltchim (1 si 7 februarie) si va continua apoi cu FC Caracal (9 februarie), FC Arges (15 februarie), ALRO (18 februarie, la Valcea, 22 februarie, la Slatina) si FC Olt (25 februarie).
Regimul termic va fi unul mai rece decat cel obisnuit pentru perioada urmatoare, cu temperaturi maxime ce nu vor putea depasi 8 - 10 grade Celsius si minime in general negative la nivelul intregii tari, se arata in prognoza meteo valabila pentru perioada 16 februarie - 1 martie 2015, publicata, luni, de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
PROGNOZA METEO perioada decembrie 2016-februarie 2017 (Autoare:
TAUR Din pacate, astrele arata ca saptamana 18-24 februarie 2019 vine pentru tine cu ceva discutii. ... LEU Aveti multe framantari in saptamana 18-24 februarie! ... Schimbarile aparute intre 18-24 februarie sunt benefice! ... CAPRICORN Muncesti din plin in saptamana 18-24 februarie. ... PESTI Pestii sunt foarte norocosi in saptamana 18-24 februarie.
Aprecierea constanta a leului stimuleaza importurile, care, in februarie, au inregistrat un ritm de crestere aproape dublu fata de cel al exporturilor: 18,6% fata de 10,2% in februarie 2004.
Pe anul trecut, Doljul nu a stat prea bine la unii indicatori economici, daca ne luam dupa cifrele publicate recent de Directia de Statistica pentru luna decembrie a anului trecut.
"Fermierii trebuie sa depuna un proiect la Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, acesta fiind intocmit gratis de cei de la Oficiul Judetean de Consultanta Agricola.
Directia Apelor Dobrogea-Litoral (DADL) a inceput vanzarea caietelor de sarcini pentru licitatia de inchiriere a ultimelor sectoare de plaja, incepand cu 1 februarie, investitorii manifestandu-si interesul si pentru plajele mai putin atractive, anunta NewsIn.
google-analytics.com