Cautare

4492 de rezultate pentru "directia 5 14 februarie" (2.97 secunde)
Potrivit legii, persoanele care solicita indemnizatie de somaj dupa ce au lucrat primesc ajutor de la stat de 75% din salariul minim garantat in plata, la care se adauga 3-5-7 si respectiv 10% din media pe ultimele 12 luni a salariului de incadrare.
Rau-platnici au fost si debitorii din Olt, cu credite neplatite in februarie mai mari cu 7,7 milioane de lei decat luna anterioara, la un volum total de imprumuturi la jumatate fata de cel din Dolj.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Inmatricularile de autoturisme noi in Uniunea Europeana au crescut cu 3% in februarie si cu 8% in primele doua luni, comparativ cu perioada similara din 2009, potrivit Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile.
Mircea Sararescu) Persoanele care detin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori intre 6,00 lei si 6,99 lei, se pot prezenta in urmatoarele 30 de zile la unitatile ANAF, cu bonurile in original si o copie a actului de identitate, premiile urmand sa fie acordate in maxim trei luni.
Publicul roman se va putea bucura de magia unui astfel de spectacol chiar iarna aceasta, Mickey’s Magic Show urmand a avea 5 reprezentatii, in perioada 13 - 17 februarie 2013, la Sala Palatului, fiind organizat de Amphitrion.
Piesa D'ale Carnavalului poate fi vazuta in perioada 15 - 27 februarie 2019, in Bucuresti si in 4 orase din Moldova: - Vineri, 15 februarie, ora 19.00 - TEATRUL PRINCIPAL - Lipscani 53, Bucuresti - Marti, 19 februarie, ora 19.00 - TEATRUL MUNICIPAL MR.
Afectiunile mostenite se pot face simtite in ianuarie-februarie. ... La inceputul lui februarie si la sfarsitul lui martie e bine sa urmati un regim de crutare pentru pancreas. ... in februarie, dac;
Pe 7 februarie, la Sala Dalles din Capitala s-a deschis cea de-a IX-a editie a Targului de Valentine’s Day, unde cuvantul care guverneaza este "iubirea".
Alianta Nationala pentru Boli Rare Romania (ANBRaRo), in parteneriat cu European Organisation for Rare Diseases (EURORDIS), cu sprijinul a numerosi suporteri organizeaza si in anul acesta Campania de Ziua Internationala a Bolilor Rare pe tot parcursul lunii februarie.
Destituit spre sfarsitul anului trecut in urma unui control efectuat de Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic si de Vanatoare Ramnicu Valcea, Deaconeasa a fost angajat la Directia Silvica Ramnicu Valcea (subordonata RNP Romsilva), fiind de-atunci in concediu medical.
Se pare ca in perioada ianuarie - februarie 2006, exportul s-a dublat, in timp ce importul a crescut cu 42,7%, comparatia facandu-se cu perioada ianuarie-februarie a anului trecut. Aceste date provin dintr-un comunicat de presa emis de Directia Judeteana de Statistica Constanta.
directia strategica a PNL, directia agendei si exercitiul guvernarii, directia relansarii partidului, directia doctrinara si directia de unificare a fortelor de centru-dreapta.
Dupa ce timp de mai bine de o luna, Directia de Munca si Protectie Sociala Constanta ramasese fara sef, prin plecarea Danielei Dragomir la Oil Terminal, incepand de azi DMPS are, oficial, un nou director executiv.
Mult disputatul Inspectorat Scolar Judetean (ISJ) revine astfel PSD, care a mai castigat in urma "tragerilor" Directia de Agricultura, Directia de Sanatate Publica, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, Agentia pentru Prestatii Sociale, Casa de Pensii, Agentia pentru Plati si Interventii in Agricultura, Directia de Tineret, Inspectoratul de Stat in Constructii sau Directia Apelor.
Daca miercuri si-au sustinut proiectele candidatii pentru posturile de directori coordonatori si directori coordonatori adjuncti din institutiile subordonate Ministerului Muncii, ieri a venit randul celor din Directia Judeteana de Tineret si Directia pentru Sport.
Somat pentru un teren inexistent Problemele lui Gheorghe Radulescu au inceput in urma cu doua luni, cand Directia de Impozite si Taxe din cadrul Primariei Craiova l-a somat sa plateasca un impozit pentru un teren pe care nu l-a avut niciodata.
Directia pentru Cultura "Constantin Brancusi" din cadrul Primariei Targu Jiu a fost infiintata doar cu numele pentru ca nu functioneaza inca. ... Infiintata in urma cu peste doua luni printr-o hotarare a Consiliului Local Targu Jiu, Directia de Cultura "Constantin Brancusi" nu exista decat cu numele.
Daca ar fi sa se tina cont de situatia intocmita de catre Directia de Finante Galati, ar insemna, de exemplu, ca numai 130 de localnici din Barcea si 148 de producatori agricoli din Corod cultiva legume sau fructe in sere sau solarii.
Directia Regionala Vamala Galati si-a schimbat denumirea in Directia Regionala pentru Accize si Operatiuni Vamale Galati, in vederea preluarii, de la 1 iulie, a activitatii de supraveghere a productiei, importului si circulatiei produselor accizate, care se facea pina cum de Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului.
google-analytics.com