Cautare

830 de rezultate pentru "diana matei" (3.95 secunde)
PD-L a cucerit din prima si Poarta Alba, prin Vasile Delicoti, care l-a ingenunchiat fara drept de apel pe pesedistul Nicolae Sintion, comuna Rasova- unde noul primar este Mihalache Neamtu, comuna Ion Corvin- Dumitru Nedea, Horia - cu noua primarita Viorica Matei, Albesti - noul edil fiind Gheorghe Moldovan, Costinesti- Traian Cristea, reconfirmat si terminand cu recordmenii Florin Mitroi, reales cu aproape 90% la Valu lui Traian si Mugur Mitrana, la 23 August, cu un scor asemanator, cei doi fiind probabil primarii cu cele mai mari scoruri electorale din Romania.
Magda Marincovici In aceste zile, toata lumea vorbeste si se pricepe infectiile nosocomiale.Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals , ne spune ce sunt, de unde vin si cum pot fi tinute sub control infectiile nosocomiale.
Aceasta colaborare pare a nu se aplica totusi si in cazul lui Matei Constantin, omologul sau municipal al PNL. "Nu stiu cu cine s-a intalnit Matei. ... Asta a fost intalnirea noastra", a comentat Mironescu unele reprosuri expuse la adresa sa de Matei intr-un ziar.
Cerem sa se interzica folosirea imaginii lui", a declarat secretarul general al PD Bihor, Mircea Matei.
Consiliul Local Navodari, reprezentat prin presedintele de sedinta, Matei Nicolae, a solicitat ieri, in mod oficial, protectia politiei pe perioada desfasurarii sedintei programate azi, de la 16.30 si pana la ora 24.00.
Cu toate ca ieri a fost vehiculata informatia cum ca Prefectura a dat avizul de legalitate pentru hotararea de Consiliu Local Navodari privind incetarea mandatului de consilier a lui Ion Pacea, social-democratul Nicolae Matei sustine ca "prefectul Danut Culetu a mintit cum ma minte si pe mine de mai mult de o luna si jumatate".
PDL nu-l va sustine pe Odobasian, desi Bar declarase acest lucru Liderul PSD Bihor a mai sustinut ca a PDL va sprijini la Beius candidatul social-democrat Silviu Odobasian, in lupta cu liberalul Adrian Domocos, fapt insa infirmat de secretarul general al PDL, Mircea Matei.
Ana Maria Topoliceanu, Adriana Matei si Elena Ivanescu. ... Pe langa Elena Ivanescu, au mai fost numite in aceasta functie Ana Maria Topoliceanu si Adriana Matei. ... La randul sau, Adriana Matei este directorul general al Directiei Generale Autorizare si Postprivatizare din Ministerul Turismului.
Urmeaza ca democrat-liberalii sa discute propunerea lor pentru functia de viceprimar al orasului Navodari si cu primarul social-democrat Nicolae Matei insa din cate se stie deja atitudinea acestuia nu este una incurajatoare.
Avem probleme financiare si la proiectele aflate deja in derulare", a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, Nicolae Matei (foto), primarul orasului Navodari.
La eveniment au participat Constantin Matei si Gheorghe Iorov, directorul general si, respectiv, directorul general adjunct al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta - care reprezinta beneficiarul investitiei - oficiali din partea corporatiei Siemens si un numar mare de jurnalisti constanteni.
In acest sens, in capitala Serbiei se va deplasa si o delegatie a CN APMC condusa de Constantin Matei, directorul general al companiei.
Pozitia filialei municipale PSD Oradea, condusa de Dan Matei, de a merge alaturi de candidatul PD Mihai Groza, nu a ramas fara urmari, mai ales ca seful organizatiei municipale fusese anuntat de conducerea judeteana ca va fi candidatul PSD la Primaria Oradea.
La intalnirea delegatiilor sindicale ale BNS sosite din intreaga tara au fost prezenti si liderii BNS Dumitru Costin si Matei Bratianu.
“Directorul Ecoterm va fi dat afara”, a declarat, ieri, primarul Nicolae Matei (foto), sub impulsul nemultumirilor acumulate din cauza facturilor emise de societatea furnizoare de agent termic din Navodari. ... Managementul este unul defectuos”, a mai spus primarul orasului Navodari, Nicolae Matei.
Cred ca le este rusine sa recunoasca ca functioneaza la Navodari”, a declarat, pentru cotidianul “Replica” de Constanta, Nicolae Matei, primarul orasului Navodari.
Un bulevard inceput de Ceausescu in Capitala, deschis circulatiei abia in 2011 Desi inceput in 1987, pe Bulevardul Matei Basarab nu s-a putut circula pentru ca acesta nu a fost finalizat.
autoturisme, transformatoare, motoare electrice, parti de motoare electrice, generatoare electrice, hartie pentru plotter, piele, blana si accesorii pentru confectionarea de geci si veste, elemente pentru ladite din lemn, ulei brut de floarea-soarelui etc.", a precizat directorul DRAOV Craiova, Mircea Dan Matei.
O SA VA ROG MULT SA MA IERTATI PENTRU TERMENII FOLOSITI Sorina Matei ii face o felatie deep throat lui Basescu pulbere la "Romania TV". ... Sorina Matei:
Colentina), Felicity (zona de nord -Baneasa), Lemon Villa (zona Baneasa Antena1), Life Apartments (zona de Nord - Otopeni), Fortuna Apartments (zona de Nord), Nerva Residence (Nerva Traian), Green Vista (zona Nord - Pipera), Greenfield (zona Padurea Baneasa), Obor Towers (zona Obor), Privilegio (Brasov), Fagaras Residence (Fagaras), Doamna Ghica Plaza (zona de Est - Dna Ghica), Cosbuc Residence (zona Unirii - Pta Cosbuc), Liviu Rebreanu Building (zona Titan - Liviu Rebreanu), Parcul Circului Residence (zona Stefan cel Mare - parcul Circului), Residenz - Cartierul German (zona de Nord - Chitila), Matei Basarb Residence (zona Centrala - Matei Basarab), Youngs Residence ( zona Centrala - Matei Basarab), Mediterraneo (zona de Nord - Pipera), Day Residence (zona Centrala - Bd.
google-analytics.com