Cautare

830 de rezultate pentru "diana matei" (3.14 secunde)
Barna, aparatul forte al romancelor, ne-a adus doua fete in finala, pe Catalina Ponor si Diana Bulimar! ... Echipa Romaniei a fost formata din Sandra Izbasa, Catalina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar si Diana Chelaru.
Sambata seara, Diana Matei a sustinut un concert incendiar in Beraria H alaturi de colegii ei din Trupa Cleante. ... Cu un tonus de invidiat, Diana Matei a cantat timp de o ora si jumatate melodii live, facandu-si astfel admiratorii sa fredoneze alaturi de ea piese deja celebre, precum:
2008 este un an de bun augur pentru Nicolae Matei, care a castigat Primaria orasului Navodari dupa un tur doi de scrutin in care l-a intalnit, la fel ca in 2004, pe democrat-liberalul Tudorel Calapod, unul dintre marii invinsi ai partidului condus de Emil Boc.
Recent, Diana Matei alaturi de invitatii sai, Proconsul, Hara si Mihai Margineanu au ridicat in picioare publicul Berariei H in cadrul concertului caritabil "Artisti mari pentru suflete mari". ... Surprizele serii s-au tinut lant si au culminat cu anuntul Dianei Matei ca este insarcinata.
Actrita si regizoarea romanca a jucat in controversatul film "Diana", in regia lui Oliver Hirschbiegel, cu Naomi Watts, Naveen Andrews si Douglas Hodge in distributie, care va fi lansat pe 20 septembrie.
O mare de rosu si o insula de verde (aceasta fiind reprezentata de membrii PNG) au fost ieri dupa-amiaza alaturi de candidatul PSD la Primaria Navodari, Nicolae Matei. Miron Mitrea, seful de campanie al PSD, s-a aflat in Navodari la o intalnire a candidatului Nicolae Matei cu cetatenii.
Joi, 5 februarie, ora 20:00, Diana Matei impreuna cu invitatii sai: ... "Desenele minunate ale Martei m-au impresionat" Diana Matei este cea care a pus bazele acestui spectacol, dorind sa ajute copiii din organizatie:
Motivul este ca, dupa cum ne-a precizat presedintele organizatiei municipale, Constantin Matei, prin filiala se intelege doar organizatie judeteana. Cu toate ca presedintele PNL Calin Popescu Tariceanu a vorbit despre demisii, liderul constantean Matei a parut mult mai impaciuitor:
Seara trecuta, Diana Matei, trupa Proconsul si The Rockafellas au sustinut un concert caritabil pentru elevii de la Scoala Romano Finlandeza, spectacol ce avea ca scop strangerea de fonduri pentru un laborator muzical.
L-am invitat la un "cico" pe Dan Matei Agathon. ... Dat fiind ca dupa povestea cu Ministerul Turismului si PSD-ul in picaj Dan Matei Agathon s-a reorientat catre lumea televiziunii, personajul nostru si-a facut aparitia oarecum in fite si cu fix 15 minute de intarziere.
Astfel, potrivit presedintelui PSD Navodari, consilierul Nicolae Matei, primarul este un mincinos, intrucat nici vorba de proiect de hotarare in vederea infiintarii unei cantine sociale, ci de inchiriere a cantinei apartinand domeniului public al orasului.
Turul doi la Navodari se disputa intre actualul primar Tudorel Calapod (PDL) si candidatul PSD Nicolae Matei.
Diana a angrenat personalitati din showbizz si copiii acestora in cadrul campaniei, iar mesajul este acela de a incuraja darnicia copiilor chiar de ziua lor. Roxana Iliescu, Simona Balanescu, Alina Laufer, Raluca Moianu sunt doar cateva dintre personalitatile care sustin mesajul Dianei Matei:
Rezultatele deosebite trebuie incurajate si in aceeasi masura recompensate, este de parere presedintele PSD Navodari, consilierul local Nicolae Matei. ... In acest sens, social-democratul Nicolae Matei a oferit elevilor premianti:
Sedinta ordinara de ieri a Consiliului Local Navodari a avut pe ordinea de zi 41 de proiecte de hotarare initiate de primarul Nicolae Matei (foto), din care au fost aprobate 30.
Sorina Matei, discutie cu Traian Basescu, in culisele B1 TV. Ce i-a reprosat Jurnalista B1 TV Sorina Matei a avut o discutie cu Traian Basescu, joi seara, in culisele televiziunii. ... Traian Basescu a declarat ca "Elena Udrea a avut un tratament special, inclusiv din partea colegei dumneavoastra Sorina Matei.
Pe Maria Matei - director de productie la Atelierul Marulia am cunoscut-o la Balul revistei Trend din resturantul H20 din Calarasi.
Potrivit anchetatorilor, in cursul lunii octombrie 2015, Ionut Roman a obtinut un card de memorie in care se aflau 90 de fotografii, 5 dintre acestea infatisand-o goala pe Diana, pe care o stia din vedere, stiind si in ce localitate din judet locuieste.
Nicolae Matei, primarul orasului Navodari, si-a luat o mini-vacanta de 4 zile pentru a-si rezolva "afacerile" la Bucuresti, iar atributiile sale vor ramane pe "mana" viceprimarului Florin Chelaru "Plec la Bucuresti sa mai schimb atmosfera, ca sunt stresat de anumite personaje.
Nicolae Matei, primarul orasului Navodari, si-a luat o mini-vacanta de 4 zile pentru a-si rezolva "afacerile" la Bucuresti, iar atributiile sale vor ramane pe "mana" viceprimarului Florin Chelaru "Plec la Bucuresti sa mai schimb atmosfera, ca sunt stresat de anumite personaje.
google-analytics.com